ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Preload yapanlar steamappscommon daki portal 2'nin boyutunu soyleyebilir mi? Benimki 9,76 GB (10.486.091.279 bytes) gecen gün bi update gelmiş diyolardı. Ben onu DL ettim mi bilmiyorum. Sizdeki de yukardaki kadar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 abi millet xbox'ta oynadi, bitirdi, unuttu, "portal 3" diye google'ladi. biz hala bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 aquila said: seneye $5 olunca alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 1 günlüğüne bedava yaptıklarında alacam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 onu kesin kaciririm ben yine. portal'i kac kere kacirdim oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 1 kere yaptılar nasıl kaç kere kaçırdın abi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 hadi ya bi kac kere yaptilar diye kalmis aklimda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 bedava sadece 24 saatti işte, indirimleri diyosan 2-3 kere 5 dolar falan oldu galiba edit: baktım da 10 gün boyunca bedava kalmış 14 mayıs - 24 mayıs sdfs iyi kaçırmışın hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 tam release zamani ne simdi portal 2'nin? tam olarak Turkiye saati ile kacta acilcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 2-3 güne açılır http://aperturescience.com/glados@home/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis2 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Yarın 8:00-12:00 arası. Biraz daha erken de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi gözünüze sokmak gibi olmasın da; ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 abi su spoileri iki üc gun koysaydin keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 3.5 saat kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 oyun cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 bitti beklediğimden uzun sürdü açıkçası. ama her bisaniyesine değerdi... baya beğendim ne yalan söyleyeyim. coopu daha da güzel olsa gerek. en çok üzüldüğüm konu HL ye hiç değinilmedi oyun boyunca 2-3 ufak nokta dışında. sızan videolar da birebir aynı. sonu gayet videolardaki gibi bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Şunu türkiye'ye hangi dağıtımcı getiriyor ya, hiçbir sitede gözükmüyor oyun, ne ön sipariş var, ne pek yakında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ABİİİİ oyunun menüsünde Extra'lar kısmında "Super 8" Interactive trailer varmış. YA HASTA OLURUM SANA VALVE HASTA OLURUM SÜPERSİN SEN YAV, EN İYİSİ SENSİN SEVİYORUm SENİ GABE NEWELL DOUG LOMBARDI VALVE STEAM PORTAL HALF-LIFE LEFT 4 DEAD SOURCE CS DOD TF KEL VANA KAFALI ADAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 ABİİİİİİİİİİİİİİ ASIL BEN SENİ SEVİYORUM VALVE Valve has rewarded loyal potato collectors with a copy of the Valve Complete Pack, including Portal 2. lan gerçi portal 2 ye para verdim almaz olaydım shfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 abi adamlar inanılmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 valve complete pack mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 loyal lar bütün patatesleri toplayanlardı dii mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 evet complete pack aynen tüm patatesler Silphatos said: Revangelis said: Anyone with 35 Potatoes now has a Golden Potato by their name. A 36th Potato is a reward for getting other 35 potato. altın patatesim oldu sdf o geri sayım bitince belli olucak bu patatesin ne işe yarayacağı muhtemelen kek yalan lan inanmışsın ama kek yalan değilmiş abi sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 oha hüzünlü sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 aynı duygular içerisindeyim niye gaza gelip aldım ki portal 2yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar