Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hesap bilmemne ücreti

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Bu bankaların hesap bilmemne ücreti diye cart diye çektikleri parayı çekmelerini engelleyebiliyor muyuz? Öğrencilere vs. bir şey yapıyorlar mı acaba? 14 lira hortumladılar zaten para yatırmadan önce atm başında bekliyorum artık hemen çekeyim diye adamlar saniyede yutucak yoksa
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben geçen garantiye sinirledim. Ne var ne yok herşeyi çektim. Kartları iptal ettim.

Gittim yapıkrediye dedim böyle böyle aha bu kadarda mevduat size. Benden dedim kafanıza göre para çekecekseniz şimdiden söyleyin. Adamlarla oturdum anlaştım. Meşe bilmem ne olayından yararlandırdılar senede sadece bankacılık hizmetlerinin hepsine 50 TL ödüyorum. Hesap ücreti, kredi kartı ücreti, ekkart ücreti, bilmem ne ücreti yok. Herşey için sadece 50 TL veriyorum oda kredi kartımla 2 taksitle ödedim. Mutluyum.

GARANTİNİN YONCALARINA KAFAM GİRSİN!
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman bankalar vadesiz hesaplara da günlük faiz işletip bize versinler. biz paramızı adamlara veriyoruz, onlar bu parayla para kazanıyor sonra hizmet veriyoruz diye ıvır zıvırdan para kesiyorlar.

hizmet falan istemiyorum ben kardeşim, paramı verin. hele bi de o kredi kartlarına masraf çıkartmıyorlar mı, gidip yakası geliyor insanın bankaları.
Sosyal ağlarda paylaş

iş bankası öğrencilere kesmiyor
kesersede öğrenci olduğunu belgelediğinde alıyosun
ziraat bankasından hesabım var
5 senedir kullanıyom zamanında kredi çekmek için almıştım
adamlar daha 1 kuruş kesmediler
ne güzel lan
ama allah ziraat bankasında düşürmesin kimseyi orası ayrı konu
özellikle pazartesi günleri.
Sosyal ağlarda paylaş

huun +1
Xaero said:

Valla ben geçen garantiye sinirledim. Ne var ne yok herşeyi çektim. Kartları iptal ettim.

Gittim yapıkrediye dedim böyle böyle aha bu kadarda mevduat size. Benden dedim kafanıza göre para çekecekseniz şimdiden söyleyin. Adamlarla oturdum anlaştım. Meşe bilmem ne olayından yararlandırdılar senede sadece bankacılık hizmetlerinin hepsine 50 TL ödüyorum. Hesap ücreti, kredi kartı ücreti, ekkart ücreti, bilmem ne ücreti yok. Herşey için sadece 50 TL veriyorum oda kredi kartımla 2 taksitle ödedim. Mutluyum.

GARANTİNİN YONCALARINA KAFAM GİRSİN!

lan buna benzer bişi konuşmuştuk yaw sanki.. vardı bu konu. yeni hem de.. biz de yapı kredi'den iş bankasına geçmiştik bu şekilde.

bankalar bu konuda dev tefeciler..
Sosyal ağlarda paylaş

İşbankasıyla konuştum benden para dahi istemediler ama ne bilim ben bizim burdaki şubeyi ve müşteri temsilcilerini sevmiyorum.

Yapıkredi yılan gibi valla. Müşteri temsilcilerinin mail adreslerini aldım bişey olduğunda mail atıyorum anında hallediyorlar. Ohhh süper. Bide 3000 TL esnek hesap belirlediler. Faizide düşük oluyor para çok lazım oldumu ordan anında çek. Ben böyle rahat hizmet istiyorum arkadaş. Şubeye gitmekten nefret eden biriyim. Her işimi internet bankacılığı ile çözücem. Olmadı mail atıcam halledicem. Olmadı onlar bana dönecekler telefonla. Budur yani.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

o zaman bankalar vadesiz hesaplara da günlük faiz işletip bize versinler. biz paramızı adamlara veriyoruz, onlar bu parayla para kazanıyor sonra hizmet veriyoruz diye ıvır zıvırdan para kesiyorlar.

hizmet falan istemiyorum ben kardeşim, paramı verin. hele bi de o kredi kartlarına masraf çıkartmıyorlar mı, gidip yakası geliyor insanın bankaları.

yahu niye bankaların tek gelirinin "elinde olan parayı işleterek aldığı faiz" olması gerekio.

hiç fikriniz var mı bir bankanın giderleri nelerdir?

abi kullanmayın o zaman banka? zorla mı alıolar paranı ver aha bu da kart lan! die. yatırma abi eve kasa al tut orda? paranı teslim edicekken de elden teslim et, postaya ver. taksitli alışveriş yapıcakken senet kullan. bankaya muhtaç değilsiniz ki?

:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...