Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu bankaların hesap bilmemne ücreti diye cart diye çektikleri parayı çekmelerini engelleyebiliyor muyuz? Öğrencilere vs. bir şey yapıyorlar mı acaba? 14 lira hortumladılar zaten para yatırmadan önce atm başında bekliyorum artık hemen çekeyim diye adamlar saniyede yutucak yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 35 lira kitap paramı hortumladı yapıkredi, veledi zina gibi kaldım kitap alamadan bursanın ortasında sdf öğrenciysen git bankaya öğrenci kimliğinle hallederler. ama kesilen parayı vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Garanti bankasında otomatik ödeme talimati ver kesmiyorlar o zaman : ) hesabında para olsun olmasın, fatura ödensin ödenmesin fark etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ben araştırdım, hepsinde var. ANcak düzenli otomatik fatura ödeme talimatı varsa alınmıyor. Lan 50-60 lira para yatıracağım yatıramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 alayı soyguncu hesp işletim ücreti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Akbank'da da var. Ancak hesabınıza 2 adet faturanızı otomatik ödeme olarak bağlarsanız kesilmiyor ücret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Yapi kredi'de universite hesabi kullaniyorsan bir dilekce yaz geri iade ediyorlar, hala ogrenci oldugunu belirtmen sartiyla. Standart hesaptan her banka alir ama ucret neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 adamlar bi işletme kurmuşlar, size kullanmanız için kredi kartı, bankamatik kartı vs veriyolar. bedava mı yararlanmayı düşünüyodunuz bu hizmetlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Öğrenciysen ya da otomatik ödeme talimatın varsa almıyorlar. Ya da şirket maaş hesabı olarak anlaşma yapınca vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 fede said: adamlar bi işletme kurmuşlar, size kullanmanız için kredi kartı, bankamatik kartı vs veriyolar. bedava mı yararlanmayı düşünüyodunuz bu hizmetlerden. evet. oldu olacak google hizmetlerini de parayla kullanalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 işbankası, öğrenciden almıo maaş hesabından almıo bide 2 adet otomatik ödemen varsa mı ne ondan almıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bone said: fede said: adamlar bi işletme kurmuşlar, size kullanmanız için kredi kartı, bankamatik kartı vs veriyolar. bedava mı yararlanmayı düşünüyodunuz bu hizmetlerden. evet. oldu olacak google hizmetlerini de parayla kullanalım? google ile bankayı bir tutmak. priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bone olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 google başka yerden para kazanıyor. hedeflediği parayı kazanmak için de daha çok insanın google kullanmasını sağlaması lazım o yüzden bedava. banka ise daha cüzi hesap kesim ücreti usülü ile müşteri çekmeyi amaçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Valla ben geçen garantiye sinirledim. Ne var ne yok herşeyi çektim. Kartları iptal ettim. Gittim yapıkrediye dedim böyle böyle aha bu kadarda mevduat size. Benden dedim kafanıza göre para çekecekseniz şimdiden söyleyin. Adamlarla oturdum anlaştım. Meşe bilmem ne olayından yararlandırdılar senede sadece bankacılık hizmetlerinin hepsine 50 TL ödüyorum. Hesap ücreti, kredi kartı ücreti, ekkart ücreti, bilmem ne ücreti yok. Herşey için sadece 50 TL veriyorum oda kredi kartımla 2 taksitle ödedim. Mutluyum. GARANTİNİN YONCALARINA KAFAM GİRSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 asla aptallarla oh wait.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 google parayi reklamlardan vuruyor bankalarda da oyle olsun, mesela atm kullanicaksin sifreyi giricen ondan sonra penis buyutuculerle ilgili reklam kusagi baslayacak alin size bedava bankacilik hizmeti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 o zaman bankalar vadesiz hesaplara da günlük faiz işletip bize versinler. biz paramızı adamlara veriyoruz, onlar bu parayla para kazanıyor sonra hizmet veriyoruz diye ıvır zıvırdan para kesiyorlar. hizmet falan istemiyorum ben kardeşim, paramı verin. hele bi de o kredi kartlarına masraf çıkartmıyorlar mı, gidip yakası geliyor insanın bankaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 İşbankasına öğrenciyim diye başvurduğunda kesmiyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 iş bankası öğrencilere kesmiyor kesersede öğrenci olduğunu belgelediğinde alıyosun ziraat bankasından hesabım var 5 senedir kullanıyom zamanında kredi çekmek için almıştım adamlar daha 1 kuruş kesmediler ne güzel lan ama allah ziraat bankasında düşürmesin kimseyi orası ayrı konu özellikle pazartesi günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 huun +1 Xaero said: Valla ben geçen garantiye sinirledim. Ne var ne yok herşeyi çektim. Kartları iptal ettim. Gittim yapıkrediye dedim böyle böyle aha bu kadarda mevduat size. Benden dedim kafanıza göre para çekecekseniz şimdiden söyleyin. Adamlarla oturdum anlaştım. Meşe bilmem ne olayından yararlandırdılar senede sadece bankacılık hizmetlerinin hepsine 50 TL ödüyorum. Hesap ücreti, kredi kartı ücreti, ekkart ücreti, bilmem ne ücreti yok. Herşey için sadece 50 TL veriyorum oda kredi kartımla 2 taksitle ödedim. Mutluyum. GARANTİNİN YONCALARINA KAFAM GİRSİN! lan buna benzer bişi konuşmuştuk yaw sanki.. vardı bu konu. yeni hem de.. biz de yapı kredi'den iş bankasına geçmiştik bu şekilde. bankalar bu konuda dev tefeciler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 İşbankasıyla konuştum benden para dahi istemediler ama ne bilim ben bizim burdaki şubeyi ve müşteri temsilcilerini sevmiyorum. Yapıkredi yılan gibi valla. Müşteri temsilcilerinin mail adreslerini aldım bişey olduğunda mail atıyorum anında hallediyorlar. Ohhh süper. Bide 3000 TL esnek hesap belirlediler. Faizide düşük oluyor para çok lazım oldumu ordan anında çek. Ben böyle rahat hizmet istiyorum arkadaş. Şubeye gitmekten nefret eden biriyim. Her işimi internet bankacılığı ile çözücem. Olmadı mail atıcam halledicem. Olmadı onlar bana dönecekler telefonla. Budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bakalım konuşcam olmadı dilekçe yazarım 20 lira geri verirlerse söylerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 huun said: o zaman bankalar vadesiz hesaplara da günlük faiz işletip bize versinler. biz paramızı adamlara veriyoruz, onlar bu parayla para kazanıyor sonra hizmet veriyoruz diye ıvır zıvırdan para kesiyorlar. hizmet falan istemiyorum ben kardeşim, paramı verin. hele bi de o kredi kartlarına masraf çıkartmıyorlar mı, gidip yakası geliyor insanın bankaları. yahu niye bankaların tek gelirinin "elinde olan parayı işleterek aldığı faiz" olması gerekio. hiç fikriniz var mı bir bankanın giderleri nelerdir? abi kullanmayın o zaman banka? zorla mı alıolar paranı ver aha bu da kart lan! die. yatırma abi eve kasa al tut orda? paranı teslim edicekken de elden teslim et, postaya ver. taksitli alışveriş yapıcakken senet kullan. bankaya muhtaç değilsiniz ki? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Xaero said: İşbankasıyla konuştum benden para dahi istemediler ama ne bilim ben bizim burdaki şubeyi ve müşteri temsilcilerini sevmiyorum. ne gibi sorunlar yaşadın acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar