blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 asinanyavuz said: bu arada herkes imambayıldı karnıyarık falan demiş vay be.az önce yiyip geldim ben, direk o çıktı klavyeden eheu.
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Sparkcaster said: fede said: Sparkcaster said: paçanga böreği türk yemeği deil türk yemeği. her sofrada bulunuyor muhakkak son derece ciddi iddaalar bunlar yunanlılar aldı lan onu bizim böreğimiz diye
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 @kermit senin liste iyi zaten. ben kebap vs icin demistim. bir de pilavı beceremedime bakma, kofte yogurup yaptıgım da oldu baska yemekler de. pilavı yapamiorm ama. topik sahibi yapabiliyodur belki.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dolapta ne varsa onu yap misafir umduğunu değil bulduğunu yer
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 copry said: karadenizli olsan kuymak yap diycem de off super fikir(tu) zor biraz ama skype acip ananeme anlattırırım.
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ezogelin corba pilav+patlican kebabi yanina salata tatli olarak bi yerden kazandibi filan al, hic olmadi baklava.
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 @kermit yemekler kolay da yapana göre de değişiyor onun lezzeti. :P tutturulamamış bir pilavdan bir kaşık yiyemem ben mesela.
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 barbu said: @kermit senin liste iyi zaten. ben kebap vs icin demistim. bir de pilavı beceremedime bakma, kofte yogurup yaptıgım da oldu baska yemekler de. pilavı yapamiorm ama. topik sahibi yapabiliyodur belki. pilavın niye iyi olmuyo ? lapamı oluyo ? pilav pişerken kapağını açıp durmayacaksın. piştikten sonra bi havlu bul kapağını kaldır ve pilava temas etmeyecek şekilde üstüne koy kapağıda havlunun üstünden kapatki oluşacak buhardan kaynaklanan terlemeyi önlesin havlu. sonra kapaktaki o su pilava damlıyo ve hamur yapıyo mesela.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 olm topic i acan barbu değil ki lan noluyoruz
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 copry said: AHAHHAHA dayaktan yırttım sanırım ^^ sakaydı ya o zaten =)
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 olm topici açanda okur işte yapar dediğim gibi pilav falan yapacaksa. barbuyada yardımcı oluyoz maksat yemek yapmayı beceremeyenlere taktik vermek.
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bu arada evet abi. topik sahibine saygısızlık oluyor. sdfs ben acmadim konuyu @kermit ya bilmiyorum neden kotu oluyor pilavım. lapa gibi de degil de...her deneyisimde daha da kotu oluyor. en son fedenin taktikle deniiyim dedim. altına tuttu 5dk da zehirleniyodum
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 güveç de yapabilirsin, o da olur bak.
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 topic sahibi sen ne yemeği yapıcan söyle biz sana tarifini verelim.
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 makarna yapsın lan bence üstünede hazır soslardan alsın yanınada bi kola mis gibi
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ne gerek var lan sosa ketçap mayonez sıksın
Mortis Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 çiğ köfte falna da söle kesin bi künefe falan yedirt
Öne çıkan mesajlar