reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yabanci birine EVDE HAZIRLANMASI durumunda nasi turk isi bi yemek hazirlayabilim? corba + ana yemek ve icecek + tatli kombosu diye dusunuyorum ama ne olabilir ona karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kurufasülye pilav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bana da lazım bu konu. kuru fasulye-pilav turk yemegi degil malesef. herkes biliyor onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 karnıyarık yap yanına pilav güzel bi salata sonra cacık. üstünede tatlı olarak baklava ver istersen tatlı olayına pek girişmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 önden tabi bi çorba servis yapıcan illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Çorba İmambayıldı Tereyaglı Pilav Salata Cacık BAKLAVA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 çorba cok kasıs ya. hazır corbanın da anlamı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 raki kebab dansöz, ben cok sevdi türkiye yine gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 blazkowicz said: Çorba İmambayıldı Tereyaglı Pilav Salata Cacık BAKLAVA (tu) aynısını ben demiştim kardeş hani gidip başka topicte yazsan neysede bu topicte çalıp yazmak emeğe saygısızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 paçanga böreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 barbu said: bana da lazım bu konu. kuru fasulye-pilav turk yemegi degil malesef. herkes biliyor onu anam ciddiye aldı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 evde yapılabilicek seyler olsun ya. nasıl yapalım kebap, paçanga boreği filan. daha pilav beceremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yazarken pişti olmuşuz kermit kardeş. affet. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 çorba ezogelindir, ne biliyim tarhana falan da otantik biraz, domates, mercimek falan da olur direk. ana yemek imam bayıldı yapın. üstüne bi de pilav yaptın mı tamam işte. yaprak sarma, mantı da olabilir falan. zeytinyağlı enginar dolma yapın, bi an canım istedi. tatlı evde yapabileceğin çok bişey yok bence bi yerden fıstıklı baklava, künefe, vesaire temin etmeye çalışsan daha iyi olur. evde aşure yaparsın, muhallebi falan olur aklıma başka bişey gelmedi benim. üstüne bi türk kahvesi + lokumla geceyi sona erdirirsin. tabi o sırada türk sanat musikisinin nadide eserlerinin de eşlik etmesini tavsiye ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Sparkcaster said: raki kebab dansöz, ben cok sevdi türkiye yine gelecek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 paçanga böreği türk yemeği deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 copry said: barbu said: bana da lazım bu konu. kuru fasulye-pilav turk yemegi degil malesef. herkes biliyor onu anam ciddiye aldı :S kız olmasan dovmustum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kermit said: blazkowicz said: Çorba İmambayıldı Tereyaglı Pilav Salata Cacık BAKLAVA (tu) aynısını ben demiştim kardeş hani gidip başka topicte yazsan neysede bu topicte çalıp yazmak emeğe saygısızlık bu ne lan sersefil bi liste... böyle olmalı: ISKENDER ISKENDER ISKENDER ve biraz daha ISKENDER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kerane datlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Sparkcaster said: paçanga böreği türk yemeği deil türk yemeği. her sofrada bulunuyor muhakkak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 buldum, kağıt kebabı yap. allahiçin yap, çok otantik ve aşırı lezzetli. yanına da pilav yap. evet. bu arada herkes imambayıldı karnıyarık falan demiş vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 iyide pilavı beceremiyosan nasıl yapıcan evde yapılacak diyopsun pilav sokaktamı yapılıyo imam bayıldı dediğimiz yemek patlıcanı al soy biraz kenarlarından. sonra kızartıcaksın yağda ortasını yarıcaksın. sonra içine doldurmak için skıyma soğan biber ve domatesle bi karışım yapıcaksın pişiriceksin yağda bi tava yardımıyla. tuzunu falanda atıcaksın tabi. sonra pişireceksin bu kadar basit. çorba dediğimiz şey dünyanın en basit şeyi pilav zaten ayrı bi basit cacıkta yani salatalığı ufak ufak doğrayıp sarımsak yada sarımsakzı yoğurt ilesuyla biraz karıştırıp salatalıkları yoğurtla bu kadar yani bunu yapmakta ne var kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 fede said: Sparkcaster said: paçanga böreği türk yemeği deil türk yemeği. her sofrada bulunuyor muhakkak son derece ciddi iddaalar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bi o kadar da acımazısca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 karadenizli olsan kuymak yap diycem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar