Zed Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 "...ûnrêâl motorunda yapmışlar. Haritalar âsîrî gêrçêkçî..." bu ne ya?[hline]özen gösteren anneler için... [Bu mesaj Zed tarafından 05 Ağustos 2002 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Ben ilk çıktığı gün download etmiştim. Pek sarmadı. Onun yerine Black Hawk Down oynuyorum multiden çok daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 sağda solda bahsedildiğini gördüm ama bir oyun adından kaybetmez ki bu kadar kardeşim. "ayşecik askerde" gibi bir çağrışımı var bende. "dünyaya satıyoruz madem empoze edelim" gibi bir hissiyat doğurdu. imzamı da slogan diye alsınlar bari.. neyse gidip bakayım bir ara madem iyiymiş..[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Zaten oyun Amerika Ordusuna Amerikalılar girsin diye gaza getirmek amacıyla yapılmış. Gamespydaki tüm server maliyetlerini filan Amerikan ordusu ödüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 beleş mi? yeni bilgisayara yarın yüklüyüm[hline]Micro-piglets stalk your dungeon. Beware! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Evet bedava. Full sürüm. Sürekli yeni özellkler(yeni silahlar, haritalar v.s.) içeren eklentiler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 rofl bu amerika ne memleket ya. neyse beleş sirke hesabı bakayım sonra.. gülmekten bir hal oldum hahahahaha valla korkulur bunlardan, sonumuz fallout evrenine dönüşmekse ucuz kurtarıcaz![hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 lol M249 SAW varmış oyunda, olumsuz düşüncelerimi geri alıp indirmeye başlıyorum bir taraftan 200 küsur mb'yi kaç yılda indireceğimi hesaplarken :-p[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 http://www.3dgamers.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2002 ben nvidia'dan indiriyorum da 13 parça mı ne şaşırdım feleğimi :-p en az 1-2 gün sürer herhalde, chatlak.ent server açmış olmazsa orada buluşmaya çalışırız (bağlantım kaldırırsa hehe)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 imdaaaaaaaaaaaaaatttt! nvidia'dan 12 parça halinde indirdim, (bat dosyasıyla birleştirilen 19 mb'lik parçalar) fakat herhalde dosyaların birisinde hata var ki açamadım. sonra extract edince şu dosyaların corrupt olduğunu söyledi: M-vehicles.usx M-weapons.usx M2-vehicles.usx AGP_CharModels.u AGP_InvModels.u bir de 100 kere filan ArmyOpsRecon.exe bozuk mesajı var, bu 12 dosyanın birleşmiş hali. herhalde bu yukardaki 5 dosyanın olduğu parçayı tekrar indirmem gerek ama nasıl anlayabilirim hangi dosya olduğunu?[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WRATH Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 İlk çıktığından beri oynuyorum herkese tavsiye ederim. Dünyadaki en gerçekçi 3D savaş oyunu.[hline]Aksakallı Nur Yüzlü Dede [Bu mesaj WRATH tarafından 06 Ağustos 2002 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Neden parça parça indiriyorsunuz anlamış değilim. www.3dgamers.com üzerinden tek parça halinde indirin işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 225 mb'yi indirdim artık, bu sorunu çözmem gerek! :| Uncle Sam needs YOU![hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Chatlak midir neyse adresi nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forestman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Chatlak [Bu mesaj Forestman tarafından 06 Ağustos 2002 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Connection faild oluyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forestman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Şimdi denedim siteye giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Ya beyler bu oyunda sadece amerikan ordusuna mi girebiliyoruz?Ben ölsem oynamam o oyunu o sekilde.Terörist fln olamiyo muyuz?[hline]Drake, 14 Temmuz 2002 13:25 tarihinde demiş ki: kedinin gozlerinde lens var! kirmizi cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2002 Oyun Gamespy da oynanıyor. Fakat chatlak.net e girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 helal olsun urza ben sharpshooter olabildim üçüncü denemede yeter bana m249 kullanabildikten sonra :-p çok zor yani 38 hallettim meseleyi, ilk izlenimlerim fazlasıyla olumlu. çoooook gerçekçi olmuş kesinlikle, nefes alırken hedefin oynaması, m249'un desteği açılmadan dağın taşın vurulması filan süper. wolfshade sadece amerikan askeri oluyorsun, iki takım birbiriyle savaşıyor. sadece amerikan silahları (colt carbine türevleri, sniper tüfekleri ve m249) var. ama çok iyi pekçok açıdan, benim yukarıda söylediğim lafları geri aldırttı yani. :)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Patch yukluyemedim sorun cikarip duruyo anlamadim... :([hline]Lance"Jovilen" Scheer - Neut. Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 ehe o kdar download ettim mettim bi baktım bilgisayar zar zor kaldırıo 640da bile deli gibi frag atlıo aciil ekran kartı almam gerkeio sanırım :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 kedi ben de minimum p3-766 diye okuyunca indirdikten sonra feleğim şaştı ama athlon-600'de 1024x768 atlamalı falan oynanıyor gene. esas sorun 33k modem :-p süper ama grafikler, sesler, bilumum detaylar var. hele m249 saw'a hasta oldum yani, desteğini açıyorsun sonra bas bas mermileri leylaaayaaaaa :lol:[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Everywhere Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2002 Neleri download edices anlamadım bir çok versiyonu var galiba ?[hline]Contact: [email protected] , 5068871 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar