Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper bir oyun (a.k.a America's Army


Zed

Öne çıkan mesajlar

sağda solda bahsedildiğini gördüm ama bir oyun adından kaybetmez ki bu kadar kardeşim. "ayşecik askerde" gibi bir çağrışımı var bende. "dünyaya satıyoruz madem empoze edelim" gibi bir hissiyat doğurdu. imzamı da slogan diye alsınlar bari..

neyse gidip bakayım bir ara madem iyiymiş..[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben nvidia'dan indiriyorum da 13 parça mı ne şaşırdım feleğimi :-p

en az 1-2 gün sürer herhalde, chatlak.ent server açmış olmazsa orada buluşmaya çalışırız (bağlantım kaldırırsa hehe)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imdaaaaaaaaaaaaaatttt!

nvidia'dan 12 parça halinde indirdim, (bat dosyasıyla birleştirilen 19 mb'lik parçalar) fakat herhalde dosyaların birisinde hata var ki açamadım. sonra extract edince şu dosyaların corrupt olduğunu söyledi:

M-vehicles.usx
M-weapons.usx
M2-vehicles.usx
AGP_CharModels.u
AGP_InvModels.u

bir de 100 kere filan ArmyOpsRecon.exe bozuk mesajı var, bu 12 dosyanın birleşmiş hali. herhalde bu yukardaki 5 dosyanın olduğu parçayı tekrar indirmem gerek ama nasıl anlayabilirim hangi dosya olduğunu?[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

helal olsun urza ben sharpshooter olabildim üçüncü denemede yeter bana m249 kullanabildikten sonra :-p çok zor yani 38

hallettim meseleyi, ilk izlenimlerim fazlasıyla olumlu. çoooook gerçekçi olmuş kesinlikle, nefes alırken hedefin oynaması, m249'un desteği açılmadan dağın taşın vurulması filan süper.

wolfshade sadece amerikan askeri oluyorsun, iki takım birbiriyle savaşıyor. sadece amerikan silahları (colt carbine türevleri, sniper tüfekleri ve m249) var. ama çok iyi pekçok açıdan, benim yukarıda söylediğim lafları geri aldırttı yani. :)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kedi ben de minimum p3-766 diye okuyunca indirdikten sonra feleğim şaştı ama athlon-600'de 1024x768 atlamalı falan oynanıyor gene. esas sorun 33k modem :-p

süper ama grafikler, sesler, bilumum detaylar var. hele m249 saw'a hasta oldum yani, desteğini açıyorsun sonra bas bas mermileri leylaaayaaaaa :lol:[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...