barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 larıma tekme yedim geçen. cidden cok aciyomus. isin ilginci sebebi de yoktu. kilit anahtar konseptli bir partiydi. eger anahtarınla bi kızın kilidini acabiliyosan beleşe şampanya var. neyse gittim sordum bi kıza kız anahtarımı caldı. vermedi geri. ver dedim vermedi. ben de muhabbet ettim 30-40dk takildik. yavsadim bisi yapmadı. anahtarımı ver gidiyorum dedim bi anda gomdu. arkadaslar cidden cok aciyomus. bunu anladım. cok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 50 yıldır paticitkeyim kişiselde böyle topic görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 gelişerek ilerliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ıh ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahizeye üflermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 barbu said: larıma tekme yedim geçen. cidden cok aciyomus. isin ilginci sebebi de yoktu. kilit anahtar konseptli bir partiydi. eger anahtarınla bi kızın kilidini acabiliyosan beleşe şampanya var. neyse gittim sordum bi kıza kız anahtarımı caldı. vermedi geri. ver dedim vermedi. ben de muhabbet ettim 30-40dk takildik. yavsadim bisi yapmadı. anahtarımı ver gidiyorum dedim bi anda gomdu. arkadaslar cidden cok aciyomus. bunu anladım. cok feci şurda okumayı bırakçaktım zaten sona gelmişti kıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 nelabu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bu arada cidden atmiyorum lan kafadan. harbi gercek yani. troll degil. paylasmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ardından isedin mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kız yavşamana izin vermiş ve sen ver anahtarımı gitcem demişsin abi ortaokuldan erasmsla ispanyaya gitmen büyük başarı gelince parti düzenleyecem senin adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 screwy said: ardından isedin mi bari? yok iseyemedim bile. @spark baska kızlar vardı ilerde. onlarınkini denicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bu nasıl bir olay zinciri lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Abi şampanya değil o yalnış oynamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ozeti abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Phae said: Bu nasıl bir olay zinciri lan? beyle ooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 mutlu son mu onu de sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bu adamın hayatı da fransız sanat filmi gibi , mutlu son felan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sonuna kadar fransız sanat filmi mi izledin lan ahaha. oğlancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kilitler, anahtarlar, şampanyalar hey maşallah. maske takıp seks ayini de yapıyor musunuz? gerçi seni ayinden men etmiş kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hatır uğruna çiğ tavuk hesabı eko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 fransız sanat filmi nasıl? kufur mu ettin bana :( sipeyskeyk said: mutlu son mu onu de sen direk uzaklastım abi o kızdan. manyakmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar