Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Urobilinojen: normal Glukoz: Negatif Bilirubin: Negatif Keton: + (+ nın altında eksi isareti var) Dansite(SG): 1,025 Eritrosit(Hb)Strip(BLD): negatif pH: 5,5 Protein: + Nitrit: Negatif Lökosit(Lest)Strip: Negatif Asc.Acid: 2) Şu en anlattaki asc.acid yazan şey uyuşturucu şeysi mi, değilse hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulgar Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 özet geç iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ASC Askorbik asit demektir. Yani C vitaminidir. C vitamini vücutta depo edilmediği için fazlası idrarla atılır. Doktor degılım google ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 doktor değil HEKİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 olm ölcen galiba. 2. sınıftayım tam öğrenmedim ama durum ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ilk 3 konuyu gördük, onlara bakılırsa durum kritik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 malesef tıp bu konuda çaresiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dişçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bel soğukluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 selam anormal olanlar daha koyu yazılır by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fıTTTık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Kişisel yeni Garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yeni nesil çok garbıç ondan. ofmanyaklaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 banada baksın doktorlar. http://forum.paticik.com/read.php?62,4736189 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bende burdan soriyim. böbrek taşım var sol böbregimde dipte gömülü. her futbol antremanından sonra 2 gün aralıksız idrarım kanlı oluyor. normal midir? sebebi bobregimdeki taş mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 düşmeye çalışıyor olabilir o taş. bi git doktora film falan çeksinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 doktor pati, doktor pati kişiselden bekleniyorsunuz. meheheıyıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 razzRaziel said: doktor pati, doktor pati kişiselden bekleniyorsunuz. meheheıyıyyy (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 elyın olmuşsun dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Aik0 said: bende burdan soriyim. böbrek taşım var sol böbregimde dipte gömülü. her futbol antremanından sonra 2 gün aralıksız idrarım kanlı oluyor. normal midir? sebebi bobregimdeki taş mıdır? hiç taş düşürdün mü? düşürmediysen o antremanı falan boşver bir doktora git o taşı halletsinler. benim gibi bir sabaha karşı HİYAAAAAAAAAA diye uyanıp BENİ HASTANEYE GÖTÜRÜN diye dolanmak zorunda kalma. o acıyı biliyorsan gerçi önlemini almışsındır, bilmiyorsan da bilmek istemezsin inan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ph 5.5 imiş. Negzel işte, dove gibi adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 düşürdüm tabi hatta ağrıdan bayılmıştım fln. hava değişikliklerinden yada kum döktüğümdendir diyodum ama baya uzun sürdü bu süreç. en iyisi doktora gidiyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Durduğun kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 SeaGle said: ph 5.5 imiş. Negzel işte, dove gibi adamsın AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 doktor pati yok veteriner var olmazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar