copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tıp yapıyoduk ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tıp bayramın mubarek olsun copry bacım. dis ceken ellerin dert gormesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 mulgear6 said: tıp yapıyoduk ki abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 of dişçi miymiş lol bi de tıp bayramımı kutlayın diyo AHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 veteriner HEKIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 siyah çelenk bıraktılar, onlar da kutlamıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 eyv. barbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dişçiler tıp mi okuyodu ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 biz [b]dişçilere[/b] de bayram ya gelmeyin üstüme atarım kendimi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kutlu olsun...matematikci vs varsa bugün pi günüymüş onlarında o kutlu olsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yanlız o degil de doktora yapmıs bir muhendise bile dr. bilmemne bey diyolar. dis hekimlerine diçşi amca, teyze diyip duruyolar. cok uzucu cidden haklılar yani. veteriner hekime katilmiyorum ama. veteriner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ya ben bile kendime dişçi diyorum sözcüklerin bir önemi yok ayrıca garbagedayız ciddi konulara girmeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tıp bayramı diyince aklıma hep ürologlar geliyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yarın engineerları hug günü, hug etcekmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dişi müyendiz varsa neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dişçime adıyla sesleniyorum,böylece aramızda bir samimiyet oluşturuyorum.Yoksa çok sstresli bir ortam oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi simdi yapsak gay derler. kızlarında muhendisliklerle ilgili hic birseyden haberleri yok ki sarılma gunlerini bilsinler. yarın kız muhendisler onunde kuyruk olusucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hep bi tanıdık dişçi/doktor vs.. istemisimdir zaten korkuyorum yabanci adamada "olm alır o ignesi sokarım bı tarafına vs.." diyemiyorum o korku o şeyle paso kacıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ya annemde msj atmıs ablanı aradın mı falan diye merak ettim ne iş diye baktım tıp bayramıymış. dogum günü ok onun haricindeki günler cacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 24892 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 herşeyin bayramı var ya buune yaa bayramında bi espiris kalmadı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Masakari said: hep bi tanıdık dişçi/doktor vs.. istemisimdir zaten korkuyorum yabanci adamada "olm alır o ignesi sokarım bı tarafına vs.." diyemiyorum o korku o şeyle paso kacıyorum. benim etrafımda sürüyle doktor var (babam bi kaç tane tıp/diş fln okumuştu), ama doktora bir kere kan vermeye gittim, dişçiye de ilkokuldayken bi kere dişimi çektirmeye gitmiştim onda da tanıdık falan diye o ortamı göstermeye götürmüşlerdi beni. bi gün işim düşerse mecbur gitcem de üzerimde acayip bi stres olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kimsenin bişeyini kutlamayacam bundan sonra bi kere yaptım beğenmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar