paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Selam, Model Audi alayım dedim, biraz araştırırken bunları gördüm ve sinir oldum! 1/18 ölçekli ve jantlar gerçek alüminyum malzemeden modlanmış. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bunumu alcan şimdi? bir tur attırırsın bizede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben bunu muhtemelen alamam. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Geçende ben de görmüştüm de kendin yapıyordun, kutusu açık diye almamıştım. Malzemesini de pek sevmemiştim de bu ışıklı falan güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 üzerine biraz ekler 2. el audi alırım muhtemelen öyledir fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 interior dahil isik kitinin fiyati yaklasik 210 euro civari bisey olmaliydi. yapan eleman baya bi unlu oldu bu konuda. cok temiz isciligi var hakikaten, ben basit bi on far in bile ne kadar ugrastirici oldugunu dusunurken hele =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben bunun gerçeeini gördüm istinye parkta,ama kapısı kitli tutuyolar alıp kaçcaz sanki iki kafamızı sokalım dedik açmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 geçen sene bahar şenliğinde bizim üni'deydi, insanlar binip iniodu falan. baktım geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Selam, Bu 1/18 ölçekli modelin(!) fiyatı $650. Sanırım Kyosho'nun modeli. Elimdeki A8'e yapsam mı diye düşündüm ama modele yazık etmek var büyük ihtimal :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 İç ışıklar falan çok kalite olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Evet modeller static kyosho lardan. isiklandirma sistemini http://modell-lichtsysteme.com/ buradan gorebiliyoruz. yalniz adam artik siparis almiyormus. artik kafayi yiyip tamamen birakti mi, yoksa ugrastigina mi degmiyor parasi bilemiyorum. model ucretleri kyosho lar icin sabit de dedigim gibi isiklandirma paketi gayet tuzluya geliyordu. yalniz aynen tamiyada oldugu gibi kyosho nun da bu kadar detayli olmasada isik kitli araclari olmasi lzm. statiklerde mumkun mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar