Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fizban said: baros'un 37/60 ise güiza'nın 50/82. ikisi de %61. 50 değil 29 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesajını anlamadım fizban =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Gol sayısıysa yavaş 50 atsın güiza ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sen karışma ege bu işe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 BabacumMostors said: ulan fistan alayınızı bir güzel trollüyor siz de yiyiorsunuz AHAHA başta ben de trollük sanmıştım ama trol olsa 1-2 mesaj atar bu kadar ciddi konuşmaz gibi. harrykewell fistanın acc sini hacklemiş gibi daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ahuahaha rew :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yok abi fistan akıllı adam o hıyara acc kaptırmaz :) ama alayınızı ağır troller ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Rewendor said: BabacumMostors said: ulan fistan alayınızı bir güzel trollüyor siz de yiyiorsunuz AHAHA başta ben de trollük sanmıştım ama trol olsa 1-2 mesaj atar bu kadar ciddi konuşmaz gibi. harrykewell fistanın acc sini hacklemiş gibi daha çok. cocuklasmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Abi fistan ağır saçmalamış,nereden başlasam bilemedim cevap yazmaya... Trollüğünü bilirdikte,bu kadarını beklemezdim.. Sonra fenerliler objektif değil deyince,rüyada olan biz oluyoruz:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 biri feci troll lemiş wiki'yi. evet attığı gol 30 küsür. şimdi hesaplamaya üşendim. baros, neil, kewell iyi transferler. bunlara lafım yok. ama keita, dos santos, şuanki haliyle elano ve jo ancak bu lige yeterler. tabata'ya 8 milyon euro sayan beşiktaş'la brezilya milli takımını türkiyeye getirmeye çalışan fenerbahçe olduğu sürece galatasaray iyi gibi görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 :) Çakar-Şengül tartışmasından daha eğlenceli bu akşam pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fizban said: biri feci troll lemiş wiki'yi. evet attığı gol 30 küsür. şimdi hesaplamaya üşendim. baros, neil, kewell iyi transferler. bunlara lafım yok. ama keita, dos santos, şuanki haliyle elano ve jo ancak bu lige yeterler. tabata'ya 8 milyon euro sayan beşiktaş'la brezilya milli takımını türkiyeye getirmeye çalışan fenerbahçe olduğu sürece galatasaray iyi gibi görünür. brezilya milli takımı olsa iyi gene:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 getiren demedim zaten, getirmeye çalışan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fistan bu forumdaki iyi fenerlielrden ya hadi onuı siktir et NASI KAYDIK ANGARAGÜCÜNE LÖYLÖYLÖYLÖÖÖÖY bnaroş reis golle döndü ona da çok sevindim bu hafta puan kaybederiz diye bakıyordum ama ağır çaktık HİGH FİVE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Fener'in yanlışı oradaki zaten,Brezilya ekolü yarat tamam ama(gerçi sonra Zico'yu kovma yani),2.sınıf Brezilya Liginden adamlarla değil,Fener topiğinde daha önce belirtmiştim görüşümü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sotto said: Abi fistan ağır saçmalamış,nereden başlasam bilemedim cevap yazmaya... Trollüğünü bilirdikte,bu kadarını beklemezdim.. Sonra fenerliler objektif değil deyince,rüyada olan biz oluyoruz:)... cevap yazamadım demenin başka yolu bu da. geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 3-0 yendik barış golle döndü bence gs ya da fb başlığı altında tartşın bunalrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Bilica,Deivid,Guiza,Dos Santos,Baroni her türlü daha iyi diyorsun bizimkilerden,onlar ruh gibi dolaşmıyorlar,Lille'e elenmiyorlar,son sekiz maçtır kazanıyorlar diyorsun,devam et ne diyim... Sadece tek birşey söyleyeyim; Neredeydi Keita Madrid maçında demen bile,maçları izlemediğinin,sadece gereksiz trollediğinin göstergesidir,olağanüstü işler yaptı Keita tek başına Madrid maçlarında,forvetsiz oynarken... Dediğim gibi cevap vermesi kolay da,başlamak zor oluyor fistancım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ama şöyle birşey var eyvallah bende katılıyorum Keita,Baros falan ama böyle takımın orta sahasında da Barış,Mustafa Sarp ve Ayhan olmamalı yani bir tarafı iyi yaparken öbür tarafı yapmıyoruz ya da eksik yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ulan sabri gibi bi oyuncuya sahip olabilmek için bile köle olacak takımların taraftarları gelmiş baros beğenmiyor, keita beğenmiyor allah iyiliğinizi vermesin ahahahah evet eğlenelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 İşte Türk ofans oyuncusu eksikliğinden yabancı kontenjanı doluyor. E Hamit, Nuri de gelmez daha buraya. O yüzden kalıyo onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 LucifeL said: Ama şöyle birşey var eyvallah bende katılıyorum Keita,Baros falan ama böyle takımın orta sahasında da Barış,Mustafa Sarp ve Ayhan olmamalı yani bir tarafı iyi yaparken öbür tarafı yapmıyoruz ya da eksik yapıyoruz Orası kesin,her maç dile getiriyorum zaten,bugün de maçın başında yazdım... Çok şey yazabilirim o konuda,orta saha rezalet... Pas alışverişinde en önemli yer orta saha maalesef bizde olmuyor,sadece ileri uçtaki adamların becerisine bakıyoruz... Orta saha ortasındaki adamın geriye yardım edip,rahatlatıp,pas alışverişne yardım etmesi lazım,ileri top taşıması lazım... Bu takımın sağlı sollu yardırabilmesi orta sahadan geçiyor,Arda 10 numara oynasa bence hiç fena olmaz,ortada topu hemen kaybetmeyecek olumlu ve ileriye oynayacak adam lazım,Sarp Barış yeterli değil... GS'nin sorunu çok belli zaten,kanatları kitle,orta sahada savaşan adamlarla pres yap topu kap golü at,yenildiğimiz maçların özetidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 özet var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sotto said: Bilica,Deivid,Guiza,Dos Santos,Baroni her türlü daha iyi diyorsun bizimkilerden,onlar ruh gibi dolaşmıyorlar,Lille'e elenmiyorlar,son sekiz maçtır kazanıyorlar diyorsun,devam et ne diyim... Sadece tek birşey söyleyeyim; Neredeydi Keita Madrid maçında demen bile,maçları izlemediğinin,sadece gereksiz trollediğinin göstergesidir,olağanüstü işler yaptı Keita tek başına Madrid maçlarında,forvetsiz oynarken... Dediğim gibi cevap vermesi kolay da,başlamak zor oluyor fistancım... ben böyle şeyler söylemedim uydurmussun kafandan cevap yazamadıgın için neyse önemli değil. mac topicinin de icine etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 @Nillepezdel abi öyle deme yahu bundan 2 sene önce Özer'i tam alıcakken Feldkamp'ın lafına bakıp almadı bu Galatasaray yönetimi ve Sezer'ler falan gitti bu takımdan öyle deme şimdi elinde olanıda kaçırdın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar