Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray-Ankaragücü (14.03.2010 @ 19.00)

Lauren

Öne çıkan mesajlar

biri feci troll lemiş wiki'yi.
evet attığı gol 30 küsür. şimdi hesaplamaya üşendim.

baros, neil, kewell iyi transferler. bunlara lafım yok.

ama keita, dos santos, şuanki haliyle elano ve jo ancak bu lige yeterler. tabata'ya 8 milyon euro sayan beşiktaş'la brezilya milli takımını türkiyeye getirmeye çalışan fenerbahçe olduğu sürece galatasaray iyi gibi görünür.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

biri feci troll lemiş wiki'yi.
evet attığı gol 30 küsür. şimdi hesaplamaya üşendim.

baros, neil, kewell iyi transferler. bunlara lafım yok.

ama keita, dos santos, şuanki haliyle elano ve jo ancak bu lige yeterler. tabata'ya 8 milyon euro sayan beşiktaş'la brezilya milli takımını türkiyeye getirmeye çalışan fenerbahçe olduğu sürece galatasaray iyi gibi görünür.

brezilya milli takımı olsa iyi gene:D
Sosyal ağlarda paylaş

Bilica,Deivid,Guiza,Dos Santos,Baroni her türlü daha iyi diyorsun bizimkilerden,onlar ruh gibi dolaşmıyorlar,Lille'e elenmiyorlar,son sekiz maçtır kazanıyorlar diyorsun,devam et ne diyim...
Sadece tek birşey söyleyeyim;
Neredeydi Keita Madrid maçında demen bile,maçları izlemediğinin,sadece gereksiz trollediğinin göstergesidir,olağanüstü işler yaptı Keita tek başına Madrid maçlarında,forvetsiz oynarken...
Dediğim gibi cevap vermesi kolay da,başlamak zor oluyor fistancım...
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Ama şöyle birşey var eyvallah bende katılıyorum Keita,Baros falan ama böyle takımın orta sahasında da Barış,Mustafa Sarp ve Ayhan olmamalı yani bir tarafı iyi yaparken öbür tarafı yapmıyoruz ya da eksik yapıyoruz

Orası kesin,her maç dile getiriyorum zaten,bugün de maçın başında yazdım...
Çok şey yazabilirim o konuda,orta saha rezalet...
Pas alışverişinde en önemli yer orta saha maalesef bizde olmuyor,sadece ileri uçtaki adamların becerisine bakıyoruz...
Orta saha ortasındaki adamın geriye yardım edip,rahatlatıp,pas alışverişne yardım etmesi lazım,ileri top taşıması lazım...
Bu takımın sağlı sollu yardırabilmesi orta sahadan geçiyor,Arda 10 numara oynasa bence hiç fena olmaz,ortada topu hemen kaybetmeyecek olumlu ve ileriye oynayacak adam lazım,Sarp Barış yeterli değil...
GS'nin sorunu çok belli zaten,kanatları kitle,orta sahada savaşan adamlarla pres yap topu kap golü at,yenildiğimiz maçların özetidir..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Bilica,Deivid,Guiza,Dos Santos,Baroni her türlü daha iyi diyorsun bizimkilerden,onlar ruh gibi dolaşmıyorlar,Lille'e elenmiyorlar,son sekiz maçtır kazanıyorlar diyorsun,devam et ne diyim...
Sadece tek birşey söyleyeyim;
Neredeydi Keita Madrid maçında demen bile,maçları izlemediğinin,sadece gereksiz trollediğinin göstergesidir,olağanüstü işler yaptı Keita tek başına Madrid maçlarında,forvetsiz oynarken...
Dediğim gibi cevap vermesi kolay da,başlamak zor oluyor fistancım...

ben böyle şeyler söylemedim
uydurmussun kafandan cevap yazamadıgın için
neyse önemli değil.
mac topicinin de icine etmeyelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...