Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray-Ankaragücü (14.03.2010 @ 19.00)

Lauren

Öne çıkan mesajlar

@Fistan
Abi yapma gözünü seveyim ya Hagi bile Fener maçlarında yeri geldi yokları oynadı yahu Galatasaray'ın saraçoğlu maçlarını kaale alma.

O zaman sana bi soru Baros Fener'de olsa sadece Alex'in ara pasları ile kaç gol atar ya da Keita-Emre-Baroni-Kewell-Alex-Jo ile bir hücum hattı ile Lille elenir miydin bana bunların cevabını verirsen şayet ne demek istediğimi anlarsın.

Bu adamların da hatası var ama en azından sende Kasımpaşa'yı yensen lig 17.sini yensen zaten şuan liderdin aradaki fark o biz 4.olduk geçen sene hiçbir derbiyi kaybetmeden ama ligden düşen 3 takımıda 2maçta yenemedin ben debi kazanmıyım ama şampiyon olayım bana yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

abi izledim de her maç aynı performansı alamazsın ki bir adamdan, eses maçında bütün takım döküldü genel olarak kötüydük.Kewell'a birşey diyemem, adam hasta yani yapacak birşey yok.Ama kendini iyi hissettiği zaman da nasıl oynadığını biliyoruz.

Hele ki lucas neill gibi bir adam var yani takımda.Şuan bence Türkiye'nin en başarılı defans oyuncularından, ki yanında oynayan adam da Servet.

Takımın nesini beğenmiyorsun anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

@Fistan
Abi yapma gözünü seveyim ya Hagi bile Fener maçlarında yeri geldi yokları oynadı yahu Galatasaray'ın saraçoğlu maçlarını kaale alma.

O zaman sana bi soru Baros Fener'de olsa sadece Alex'in ara pasları ile kaç gol atar ya da Keita-Emre-Baroni-Kewell-Alex-Jo ile bir hücum hattı ile Lille elenir miydin bana bunların cevabını verirsen şayet ne demek istediğimi anlarsın.

Bu adamların da hatası var ama en azından sende Kasımpaşa'yı yensen lig 17.sini yensen zaten şuan liderdin aradaki fark o biz 4.olduk geçen sene hiçbir derbiyi kaybetmeden ama ligden düşen 3 takımıda 2maçta yenemedin ben debi kazanmıyım ama şampiyon olayım bana yeter.

baros olsa şu anki fenerden 2-3 gol fazla atabilirdi
haklısın.
belki daha eksik atardı.
bilemeyiz.

o dedigin takımda lille'i eleyebilirdi.
elenebilirdi de.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Offf troller basmış ya şuraya nik altına takım smebolü ve her takım maç topiğine o takımın taraftarlarının yazabilmesi özelliği gelsin yok yere geriliyoruz

ilk önerin için, millete tuttukları takıma göre davranmana gerek yok
ikinci önerin için ise, nette taraftar forumları mevcut=)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...