sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 keitanın çalım attığı adam Hürriyet.Türkiyenin en tecrübeli oyuncularından.Lig 13.sü diye küçümsemeyelim yani. Fener lig kaçıncısı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 jo'ya bakıyorum carewin çok çok çok çok kötü bir versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ulan gs 2-0 oldu maç bu maçta başka gol olmaz dedim son dkda yapılırmı haha arkadaşla iddaaya girdiydik bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 jo yu bende beğenmedim.maç boyunca boş boş dolandı.reis döndü 2-3 haftaya alır formayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 @Fistan Abi yapma gözünü seveyim ya Hagi bile Fener maçlarında yeri geldi yokları oynadı yahu Galatasaray'ın saraçoğlu maçlarını kaale alma. O zaman sana bi soru Baros Fener'de olsa sadece Alex'in ara pasları ile kaç gol atar ya da Keita-Emre-Baroni-Kewell-Alex-Jo ile bir hücum hattı ile Lille elenir miydin bana bunların cevabını verirsen şayet ne demek istediğimi anlarsın. Bu adamların da hatası var ama en azından sende Kasımpaşa'yı yensen lig 17.sini yensen zaten şuan liderdin aradaki fark o biz 4.olduk geçen sene hiçbir derbiyi kaybetmeden ama ligden düşen 3 takımıda 2maçta yenemedin ben debi kazanmıyım ama şampiyon olayım bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 nasıl dolandı abi dalga mı geçiyorsunuz.Hücumda altın madeni adam direk tehlike yaratıyor aralara girdiği zaman, ne bekliyorsunuz adamdan anlamadım.Ona bakarsan sabriye de bir ton sallıyoruz da o adam olmasa sağ kanat yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: 90 dk oynayamayan keita ? ortada dolanan jo ? abi ya trollüyosun ya da gerçekten futboldan anlamıyosun kusura bakma. kewell olacak o keita. geçen hafta eses macını da izlemedin sanırım Jo hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bütün hafta epl izleyip gaza geliyosunuz ya. tsl standartlarına göre yorum yapıyoruz şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 abi izledim de her maç aynı performansı alamazsın ki bir adamdan, eses maçında bütün takım döküldü genel olarak kötüydük.Kewell'a birşey diyemem, adam hasta yani yapacak birşey yok.Ama kendini iyi hissettiği zaman da nasıl oynadığını biliyoruz. Hele ki lucas neill gibi bir adam var yani takımda.Şuan bence Türkiye'nin en başarılı defans oyuncularından, ki yanında oynayan adam da Servet. Takımın nesini beğenmiyorsun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Offf troller basmış ya şuraya nik altına takım smebolü ve her takım maç topiğine o takımın taraftarlarının yazabilmesi özelliği gelsin yok yere geriliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeys sen ciddi ciddi jo'yu beğeniyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ulan herikivıl a futbol cahili dedi birde bu forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 beğeniyorum. ilk geldiği zamanla alakası yok.adam her maç daha da ısınıyor takıma.Birkaç maç sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 LETS GO dendi mi macta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 adnan polat sahanın ortasına gelip LETS GO 3 lüsü çektirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yok be abi bende çok bekledim ama söylemediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=XZBkE7hIwTQ al izle de gör bakalım neler yapabileceğini. tabi guiza da semih de daha iyi bundan haklısınız. asdlşkaşdlaks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 LucifeL said: @Fistan Abi yapma gözünü seveyim ya Hagi bile Fener maçlarında yeri geldi yokları oynadı yahu Galatasaray'ın saraçoğlu maçlarını kaale alma. O zaman sana bi soru Baros Fener'de olsa sadece Alex'in ara pasları ile kaç gol atar ya da Keita-Emre-Baroni-Kewell-Alex-Jo ile bir hücum hattı ile Lille elenir miydin bana bunların cevabını verirsen şayet ne demek istediğimi anlarsın. Bu adamların da hatası var ama en azından sende Kasımpaşa'yı yensen lig 17.sini yensen zaten şuan liderdin aradaki fark o biz 4.olduk geçen sene hiçbir derbiyi kaybetmeden ama ligden düşen 3 takımıda 2maçta yenemedin ben debi kazanmıyım ama şampiyon olayım bana yeter. baros olsa şu anki fenerden 2-3 gol fazla atabilirdi haklısın. belki daha eksik atardı. bilemeyiz. o dedigin takımda lille'i eleyebilirdi. elenebilirdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 5:25 de adam çok güzel çalım atıyo.o çalımı atan jo mu tam belli olmuyor ama harika çalım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ya sipeys bırak 3 pozisyon oradan 5 pozisyon buradan.Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ahahahahahahhaha abi sana verebilecek bir cevap bulamadım o kadar saçmalıyosun şuanda. tamam haklısın ok diyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 nileppezdel said: Offf troller basmış ya şuraya nik altına takım smebolü ve her takım maç topiğine o takımın taraftarlarının yazabilmesi özelliği gelsin yok yere geriliyoruz ilk önerin için, millete tuttukları takıma göre davranmana gerek yok ikinci önerin için ise, nette taraftar forumları mevcut=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bizim köyün kahvesinde bile burdan güzel futbol konusuluyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sipeys baga mı didin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 he sağa didim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar