stan-marsh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 mondi song bülent ergün DMC-MC-AMC-artık kim olursa top yapacak akıllı bi adam) hasan conceicao saidoo-ayhan ibrahim-sabri hakan necati fena olmaz gibi gelio.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 necati olurda adam noumanın türk versiyonu[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 yaa aslında eski ümit karan olsa sal oraya oynasın duman etsinde olmuyo işte war bi haller.evlenemedi fln bu geçen sene ayrıldı nişanlsınıdan fln sonra çöktü.mutluluğuda volkanda aradı:)oda olmadı ikisi birden çöktü.halt oldu yani.ne güzel bi fener maçı wardı volkan ilk defa oynamıştı ümit karan sakatlıktan sonra ilk defa oynamıştı.iki gol atmıştı fln.. ha necatiye gelince wala performansı iyi adamın.ikinci yarı 9 gol attı yanlış hatırlamıosam zaten kaç maç oynadı.hakan indirir o vurur:)[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 gallardo 3 ay boyunca oynayamayacağı için Djalminha ya yönelmişti Hagi,duyduğum kadarıyla anlaşmışlar ve önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek imzayı atacakmış,songdan sonra bir yıldız daha..[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 galatasaray bir yıldızın daha peşinde. Türkiye ikincilig b kategorisinin flaş ekiplerinden eskişehirsporun yırtıcı defansı Ali karataş'la anlaşma aşamasında. Çekişmeli geçen B kategorisinde eskişehirspor'un defansını tek başına sırtlayan karataş 27 yaşında...[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kimi alirsak alalim fark etmez . hagi den bir numara olmaz . 2 yari gelmeden kovariz sanirim.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Pascal, 14 Temmuz 2004 17:37 tarihinde demiş ki: galatasaray bir yıldızın daha peşinde. Türkiye ikincilig b kategorisinin flaş ekiplerinden eskişehirsporun yırtıcı defansı Ali karataş'la anlaşma aşamasında. Çekişmeli geçen B kategorisinde eskişehirspor'un defansını tek başına sırtlayan karataş 27 yaşında... yani?[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Di Baggio'yu alacakmış gs hadi bakalım lol..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Karakaş'ın eşinden ve kayınçosundan şok açıklama. Karakaş'ın eşi Hatice Karakaş, galatasaraylı yöneticilere ağabeyi Uygun Olgun arayıcılığla "istanbul büyük şehir oralarda yuvamız dağılır" mesajı gönderdiği belirtildi bunun üzerine galatasaray bu oyuncunun transferinden vaz geçti. Eskişehirspor yöneticilerinden Adnan Has yaptığı açıklamada " Galatasaray oyuncunun Bonservisini almak için üstüne para isteyince bu transfer yattı" dedi. Özhan Canaydın yaptığı bir açıklamayla biz ilgili oyuncuyla hiç ilgilenmedikki dedi. Konuşmasının ilerleyen bölümlerinde ağlayan canaydın basın açıklamasının düzenlendiği salondan basın mensuplarını çıkardı ve basın açıklamasına basın mensupları olmaksızın devam etti.[signature][hline]Absolut, 24 Mayıs 2004 23:41 tarihinde demiş ki: Ya insan insanı .... mi yavv ayıptır günahtır beee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Pascal, 14 Temmuz 2004 17:37 tarihinde demiş ki: galatasaray bir yıldızın daha peşinde. Türkiye ikincilig b kategorisinin flaş ekiplerinden eskişehirsporun yırtıcı defansı Ali karataş'la anlaşma aşamasında. Çekişmeli geçen B kategorisinde eskişehirspor'un defansını tek başına sırtlayan karataş 27 yaşında... ne kadar komiksin öyle ya şakacı seni..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 emre'yle ilgileniyomuşuz oda sıcak bakıyomuş inşallah olur bu transfer.. kaynak:gs.com[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 pascal nonstop-geyik bravo. işinize bakın kardeşim hadi yaa.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 okan bjk.we imza attıktan sonra emreyle ilgili açıklama yapmıştı o gelmeyi düşünmüo diye. açıkçası ben karşıyım zaten emre.nin dönmesine.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 dellas ha gelmiş ha geliomuş.hayırdır inşallah.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 dellas büyük yalan. yok öyle bişey gelmiyo[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 said: LvL_Sabo, 17 Temmuz 2004 15:48 tarihinde demiş ki: dellas büyük yalan. yok öyle bişey gelmiyo gs.com'da yazıo haber inşallah olur bu transfer[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 tomas'la anlaşılmış yarın imza atılacakmış.. kaynak:gs.com[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 acikcasi dellas gs ye ne kdr yarar saglar bilmiyorum.cunku yunan defansini tek ba$ina o kurtarmadi ki yani gs sirf yunanistan $ampiyon oldu defansi cok saglamdi die bu transfere giri$ti diye du$unuyorum ben.[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 valla daha yeni bi yerde okudum dellas'ın bi klüple imzaladığını ama şu anda hatırlamıyorum o yüzden yalan dedim[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 tottenham,newcastle flm bi kac kulup daha devredeymi$te , gsye evt demi$ (güya)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Ra_d, 07 Haziran 2004 22:21 tarihinde demiş ki: özhan canaydın'lı galatasaraydan cacık olmaz. nie ozhan canaydınmı oynuo sahada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hepsini o oynatıyo yetmez mi[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 oha nası o oynatıo. Hagi ne işe yarıyo?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 hagi dolgu maddesi[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 cwzx gs yonetim kurulu uyesi flm misinda bu kdr bilgili konu$uon?ben özhan canaydini gecdimde senin bu soylediklerinden cacik olmaz.[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar