Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nutellayi bitirdin diye kavga mı edilir?

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadasım az önce dolaptaki boş nutella kavanozunu bulmuş. Rage bir sekilde kafama atıyordu şişeyi. Çikolata krizine girmismis de bildigim halde kasıtlı yapıyormuşum tüm bunları ben. Cidden hiç cekilmiyor pms denen illet. Gidip her çeşit çikolatadan aldım simdi de trip atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de geçen kız arkadaşımı banu güvene bakıp kendisiyle oynarken yakaladım dedim senin allahını kaydırırım, o sinirle evde dolapta hiç eksik etmediğim 5 tane 1 litrelik uludağı üstüne boca etmişim, nasıl sinirlendiysem artık lost dvdlerini de kafasına çaldım, sonra bi baktım ağlıyo. dedim ağlıyomusun lan dedim "ağlama melis" dedim, ama bana neden melis diyosun dedi bu sonra ben de "ne diyem mahmut mu diyem" dedim, deme gg olabilir dedi yaneeee dedi. dedim senin o tiki dudaklarını koparırım nutellaya bana bana yerim dedim. sonra bi baktım arkasından bi kupa kahve çıkardı iki eliyle tuttu regina spektordan bi şarkı söylemeye başladı. vaaay dedim, iyi çalışmışsın ama yemezler, hadi bi git çay koy dedim, sonra bana dedi ki demin allahı mı kaydırıyodun sen dedi, evet dedi, ahirette g girebilir dedi. off tamam sus, paran neyse vereyim sus dedi. sonra bi baktım gözler kırmızı bi bağırmaya başladı, ben kaçtım direk, duyabildiklerim şunlar "SENİN ANANI AVRADINI S..... O... Ç........ ÇIK GİT BURDAN ÇIK GİT BENİM ANAM ÖLDÜ LAN BENİM ANAM ÖLDÜ BABAMI MI S....... PEZE....................."

...
Sosyal ağlarda paylaş

öyle kadınları şimartıp kafanıza çıkartmaya devam edin daha başınıza çoook iş gelir..

yazınca kendini anlatıyor gibi oluyor ama örneklemem lazım
bu gün kız arkadaşım aradı neredesin ne yapıyorsun dedi, iyiyim yemek yiyorum bi kızla dedim
kız arkadaş deme sakın dedi, yok yok or...u dedim, ha iyi o zaman neden kızı kahvaltıya götürdün ki işin bitmiş zaten dedi
yanlız yemiyim diye dedim, ha haklısın canım benim tek başına da yiyemezmiş dedi..

cool ol abi, daha ötesi yok. sonra çekme öyle nutellamı yedin yok pms zart zurt.. yerinde olsam "masanın üzerinde para var istiyorsan git yenisini al" derim.. bu kadar

PS : kültür farkı var kızlar arasında o ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...