Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip :)

hattok

Öne çıkan mesajlar

Burdaki insanların coğu gereksiz, demek istemiyorum ama gerçekten had safhada zorluyorsunuz...Konumu kitletmişler... En yakın zamanda düzelmenizi temenni edip biraz sosyal ilişkiler içinde olmalarını öneririm. Ha birde en önemlisi Özgüven edinin :) .Sürekli geyik yaptığını sanan,internetten oraya buraya laf tıkıştıran insanların hepsinde özgüven eksikliği vardır. :)

Ne leş bi kültürsünüz siz.Saf duygularla bile dalga geçip trollemeye çalışabiliyorsunuz.Bu tarz kişilerin genellikle kendi düşünceleri daha önemlidir.Sizin hayvanlıklarınıza, saçma egoist hareketlerinize mümkün olduğunca katılarak cevap vermek zorunda kaldım :) ben sizin gibi alaycı olamıyorum.Eminim çoğunuz hala anne baba parası yiyordur.Bu yüzden rahat geliyor hayat size.Ama herkes sizin gibi değil malesef.Üniversite ayağına 10 yıl serbest rahatça dolaşıyosunuzdur ananıza babanıza yazık.Ilerde gerçekten merak ediom sizin ne tarz şeyler yapabileceğinizi.Hayatınız saçma.Yok crispi cra crut ta donut harika böyle bişeyler gösterme cabası.donus donout fln ya... :) bırakın bu işleri.Gerçekleri yüzünüze vurduğum için eminim asıp kesecek bu topiğide trolleyeceksiniz... Gerçekleri görün artık.Tamam herkesin yaşamı farklıdır kimi öyle kimi böyle ama keşke bi küre olsada kendinizi dışardan izleseniz... Ne kadar malvari bi düşünce,hayatınız olduğunu görseniz :).Paticikte birbirinizin topiclerini trolleyip onu yapıp bunu yapıp zaman geçiriyorsunuz gençliğinizin en güzel çağları gidiyor :)

Hayat dışarda :)

Birde fame kasmış üyeler varya...Diğer userlarda "Denizden babam çıksa yerim" psikolojisini edindirtmiş kendilerine :) yazık ya.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

iyide niye hep gülüon ben onu anlamadım:)

Öyleyim ben sıcak kanlıyım,iyimserim hep pozitifim :) Samimiyetten herhalde bu kadar cok smile koyuyorum :)

Redeagle said:

aslında çok çok kızdım:) amaa :) böyle random:)smileyler koyarak:)cool görüntüsü veriyorum:)sinirden klavyeyi :)dişlediğim:)farkedilmiyor:):):):)

Hayat dışarda evet. Gidip yaşaman lazım.

Yo alakası yok ki :) Burdaki çoğu Insan müsvettesi için neden kızayim sinirleneyim :) aksine sinirlenmem çok zordur benim :)
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

:) ne diyim ben size ya. Şikayet edersiniz hep :) edin edin bunları duymak gücünüze gidiyor değil mi :)

Çok yavşak karaktere sahipsiniz siz farinal ile spark.

Vanille sana bişey demicem demeye gerek yok zaten sana.Allahından bulmuşsun zaten :)

peki niye biz farinal ile spark?
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

hattok said:

Bi insanın sevgisiyle dalga geçilir mi peki vanille? senin erkek arkadaşınla olan ilişkinde dalga geçsem sürekli ne hissedersin ? :) ayıp.

haklisin kardesim!

hala dalga geçiyorsun ya yaşını almışın başını almışın ayıp yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...