Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Daha dersane ve dersler başlamadan ztn öss stresine girmiştim,şimdi de dersane şüphesine düştüm acaba doğru dersaneye mi yazıldım diye.Geçen sene Kavram'a gittim ve memnun kalmadım,gerçi devam edemedim pek.Neyse bu sene FinalDD yazıldım ancak yine şüphelerim var acaba doğru dersaneyi mi seçtim tabi ki herşey bende bitiyor dersanenin payı bir yere kdr ama çok önemli dersane 1-hocalar eer hocayı seversen dersi seviyorsun 2-ortam ortamı seversen dersaneyi seviyorsun 3-kaynakları kaynakları seversen soru çözüyorsun 4-soruları çözersen össyi kazanıyorsun tabi bunlar benim düşüncelerim belki katılmayabilirsiniz.. lütfen yardımcı olun vala panik oldum.. ayrıca artık bu kaçıncı öss topici diyeceksiniz belki ama diyenler sinirlenmesinler,bizleri anlamaya çalışsınlar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bende senin gibi dü$ünüyorum sen yine iyi kotu kayıt olmu$sun ben hala olamadım :([signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya dersaneyi çok dert etmeyin olay kişide bitiyor.bir de o yok çocukların psikolojisi bozuluo yok şu seanslarımıza getirin yok böyle yapın dien salaklara uyuz oluyorum.olay çalışmaktadır.stesse çekeceksin bir sene.ben de girecem bu sene ilk defa başladım şimdiden çalışmaya.çalıştığım ve yükümü hafiflettiğim için de kendimi iyi hissediyorum çalıştıkça.belki canım sıkılıyor ama en azından huzurlu oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 hepimiz össlenicez.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya o diil de ben etud denen zimbirtiya kil oluom. benim bu sene dahil 2 sene war oss ye bakalim gitcez mi o etudlere bi arada bakirkoy MEF e yazildm. 3 -4 sene once LGS ye hazirlandrken de wardi su etudlerden o zmn gitmemistk bakalim oss ye hazirlanrken gitme ihtiyaci duycez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Sly-One, 29 Temmuz 2004 23:40 tarihinde demiş ki: hepimiz össlenicez. ha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben mefteydim lise 2 de... memnundum açıkcası lise 3 e geçtim şimdi gene mefdeyim... memnun olacağımı sanıyorum...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 istisnalar olabilir.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 lgs de ders.yı sırf geyık ortamı ve kız ark ıcın gıdıodum ne yalan soylıım :) ama cok kasmama ragmen 6 sınıftan 1 ve 2. sınıf arasında gıdıp gelıyordum.sonucta noldu lgs kazanamadım ama daha bu sene lıse 2 olmama ragmen ders.dı özel dersdı kasmaya ba$lıcam kendı mı kı seneye yukum bıras daha hafıflesın..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 harbi ha bu sene öss vardı yaw. bende çalışam bari:) dersaneye yazıldık özel hoca bilem tuttuk bakalım görecez... bende össlenecem bu yıl bakalım neler götürcek bu hede hayatımdan?[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Yanlız şimdiden acaba dersin hocasını sevcem mi ya sevmezsem dolayısıyla çalışamazsam gibin şeyler saçma böyle şeyler düşünmeyin siz damardan giriyosunuz şimdiden mevzuya[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sana şunu diorum abi ben Fen Bilimlerine gittim. "Eğitim ciddi kurumların işidir" olayı varya kesinlikle doğru. Dersler çok ciddi ağır olduğundan değil. Düzenli ve seni en iyi şekilde hazırlayacak bir programa sahipler. Ben Fenbilimlerine EA olarak girdim ki insanlar Fen bilimlerinde EA olunmaz neden? çünkü ismi Fen bilimleri. Alakası yok ki en sevdiğim hocalarım Coğrafya ve Tarih di. Hem hoca hem arkadaş oldular beraber yemeğe gittik arabayla evime bıraktılar ettiler. Çok iyi bi ortamdı. Ayrıca şundan da bahsediiyim. Fen bilimleri zordur işte denemelerde yaptığın puana bi 10 puan ekle falan yalan şeyler. Ben bunun muhabbetini Fizban'la da yapmıştım kendisi ben dersahnede yaptığım şeyi aldım dedi . Ben de aynı şeyi yaptım. Hatta össden çıkınca bir an acaba fen bilimler denemesinde miyim die düşündüm. Çünkü aynı şeyler oldu. Boş sayım ve bölümlere verdiğim zaman falna hep aynıydı. Denemeye girmiş gibi oldum .Aynı puanı alıp çıktım. Bu benim kişisel görüşüm tabi, Çok memnun kaldım dershaneden bi daha dershaneye gidecek olsam yine fen bilimlerine giderdim..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Sittiredin dersaneyi. Bi .oka yaradığı yok. Tek yararı arkadaş ortamı fln bi de denemeler. Açıkçası ben dershaneye gitmesem de bu seneki aldığım puanı alırdım rahatça. Tembelsen(ki ben oyleyim) zaten hiiiiiiç bi işe yaramıyo. Çalışkansan test mest veriolar onları yapıyon. ama dershaneye gitmeyen biri de bunları bi şekilde bi yerlerden temin edebilir. Tabi bu benim fikrim. ben dershanem sayesinde kazandım diyen birini hiç gormedim daha.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: NuKe, 29 Temmuz 2004 23:58 tarihinde demiş ki: Sittiredin dersaneyi. Bi .oka yaradığı yok. Tek yararı arkadaş ortamı fln bi de denemeler. Açıkçası ben dershaneye gitmesem de bu seneki aldığım puanı alırdım rahatça. Tembelsen(ki ben oyleyim) zaten hiiiiiiç bi işe yaramıyo. Çalışkansan test mest veriolar onları yapıyon. ama dershaneye gitmeyen biri de bunları bi şekilde bi yerlerden temin edebilir. Tabi bu benim fikrim. ben dershanem sayesinde kazandım diyen birini hiç gormedim daha. çok yanlış düşünüyosun bence... eğer dersleri dinlersen testleri çözersen öyle bir yararı oluyor ki... tabii sen derslerde lombak okuyup verilen testleri çözmeyip denemelere de gitmezsen sonra da "dersane bi boka yaramıyo da bıdıbıdı" diye konuşursun... tek sen misin akıllı dersaneye işe yaramıyo diyosun? herkes boşuna para veriyo yani herkes salak?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: NuKe, 29 Temmuz 2004 23:58 tarihinde demiş ki: Sittiredin dersaneyi. Bi .oka yaradığı yok. Tek yararı arkadaş ortamı fln bi de denemeler. Açıkçası ben dershaneye gitmesem de bu seneki aldığım puanı alırdım rahatça. Tembelsen(ki ben oyleyim) zaten hiiiiiiç bi işe yaramıyo. Çalışkansan test mest veriolar onları yapıyon. ama dershaneye gitmeyen biri de bunları bi şekilde bi yerlerden temin edebilir. Tabi bu benim fikrim. ben dershanem sayesinde kazandım diyen birini hiç gormedim daha. yok böle bişi nası söylersin bunları yaw düşünsene bi dershaneye gitmediğini... Ordaki derslere girmen dahi sana +1515121 lerce şey ekler sana katılmıyorum bu fikrine illaki bişiler kapmışsındır.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 vay be! yazıları okudum da bi an yaşlandım sandım :D dersane seçen arkadaşlara önerim; siz deil gibi çalıştıktan sonra dersane fln fasa fiso oluyo. ama iddialı bir dersaneye giderseniz sizin çalışmanızı sağlıyolar. bakın ben geçen sene iddialı bi dersaneye gitmedim şimdi ist. içinde bi yer kazanamıyorum mesela. dersanede mi bitiyo?hayır. ben çalışmadım aslında. (ist.da kazanamicam diyorum ama aslında herhangi bi yeri kazanıp kazanamayacağım bile meçhul)[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: 19 Temmuz 2004 00:50 tarihinde demişim ki: Söyleyecek fazla bir şey yok, kolay gelsin. Ben de girdim bu sene ve iyi geçti, şimdi sana şöyle şöyle yap dersem olmaz çünkü ÇOK zor bir yıl geçirdim. Hatta geçmek bilmedi. 3. aydan itibaren "yeter ya, yarın olsun razıyım!" demeye başlamıştım. Zaten vereceğim tavsiyeler sana uymayabilir, bünye çok farkettiriyor. Ne kadar çalışırsan çalış, kazanmayı birazcık bile düşünüyorsan 3-4 ay sonra gına gelecek, o yüzden başlangıçta çok çalış, yanına kar kalır. Ben başlangıçta çoğu arkadaşımdan daha çok çalıştım ama hepimiz aynı gün baydık. Belki birbirimizi etkilediğimiz içindir, orasını bilmem. Bir de aşık olmamak lazım. (İlk 3-4 ay olabilirsin, sakıncası olmaz sanırım :-P) Makineyi kapatın. Ne olursa olsun kapatın. Kendinizi kontrol edersiniz belki, günde 1 saat şeklinde mesela. Ama bir süre sonra (3-4 ay :)) ders çalışır gibi yapmaya (anne / baba gelip de "ee çalışmıyorsan yoksana paticik maticik!" demesin diye) başlayabilirsiniz. Ama bilgisayar zaten kapalıysa, çalışır gibi yapmaktansa hiç çalışmazsınız, en azından kimseyi kandırmamış olursunuz, anne / babanız da dersaneye gidip "ya bizimki hiç çalışmıyor ne lan bu!" der, siz de zorla da olsa çalışırsınız. (Zorla çalışmak işe yaramaz demeyin, yarıyor, tembellerin bahanesi bu :-P) İlk 3-4 ay kendinizi aşırı derecede gaza getirmek lazım. Bunu da şöyle yaparsınız: İstediğiniz böülümü kazandığınızı düşünün. Boğaziçi'nde. Muhteşem olur, kimsenin itirazı yok değil mi? Sonra da kazanmak için ne yapmanız gerektiğine karar verin, zaten biliyorsunuz. Buna değeceğine inanın, çünkü değer. Son 1-2 ay da dersanede sabahlayın (eheh hiç unutamayacağım bir olay: Okulu bırakmıştık artık, bizim dersane de küçük bir yerdi, sınıflar 10 kişiyi geçmiyordu, akşamüstü 6'dan sonra kimse kalmıyordu. Sekreter ve stajyer vardı sadece. Ben de sınıfın birinde sessiz sedasız deneme çözüyordum, 7.30 gibi bitti, bir baktım kimse yok, kilitlemişler beni içeri! :) Bir iki telefon, kurtuldum 15 dakikada.) Neyse, son 1-2 ay "Hurraaa!!" diyerek deneme çözmek lazım. Her gün bir deneme kesin lazım son "dönemde". Bu son dönem ne zaman olur bilmiyorum ama son ay kesin 2 deneme çözmek lazım. Bir de, kendinizi nasıl şartlarsınız bilmiyorum ama çözdüğünüz soruların cevaplarını kontrol ederken (özellikle denemelerde) sürekli aşağılayın kendinizi. Ama biraz dalga geçerek aşağılayın, sonra sakata gelmeyin. Son 180 soru, 180 dakika için tavsiyem: Rahat olun. Gireceğiniz okulun bahçesinde saat 09.00'da kapılar açıldığı zaman kalabalığın içinde konserve gibi beklemeyin, gerilirsiniz. Zaten sınavdan önce kesin heycan olacak ama greginlik olmamalı. Arkadan girin, ıslık çalın, şarkı söyleyin. Bir tavsiye daha: "Kazanamazsam seneye bir daha girer miyim acaba?" "Kazanamazsam hebele hübele" "Kazanamazsam lfjdhskld" demeyin. Ne olursa olsun, sakın böyle düşünmeyin, rüyanıza falan girer. Gerçi belki tırsıp daha çok çalışırsınız ama ben bu riske girmedim, siz de girmeyin. Korkuyla değil aşkla çalışın. (hmm imza yapılır bundan.) Dediğim gibi, kazanırsanız ne kadar muhteşem olacağını düşünün. En önemlisi: Sınava şapkayla girin! At gözlüğü gibi, görüş alanı azaldıkça dikkatinizi daha iyi toplarsınız, denenmiştir. Yalnız "devlet dairesine başın kapalı giremen!!" diyebilirler, o yüzden üzeri açık tenis şapkalarından edinin bir tane. Edit: Oha, bir dakika ya! "Söyleyecek fazla bir şey yok." "tavsiye vermiyim!" dedim, aa bu yazı ne böyle? Neyse uygulayın, kazanın, mutlu olun. Peace, man! [signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 FDD bence iğrenç bir dershane[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Prawler, 30 Temmuz 2004 01:15 tarihinde demiş ki: FDD bence iğrenç bir dershane neden?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 arkadaşlarım gitti hiçbiri memnun kalmadı. Saçma sapan bi sistemleri var. Soruları çok abuk subuk. Tıp kasan arkadaşım öküz gibi kasıyor 2 senedir FDD de burslu olarak ama bi yeri kazanamadı. Soru tarzlarına baktım ÖSS ile pek bi alaka kuramadım. Hadi ben FBM ye gittim ama soru tarzı zor da olsa ÖSS ye benziyordu. Finalın soruları abidik gubidik[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik Ahahahahahahahaha koptum lan heaheheah[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kötülemek isteğini bir yere kdr anlayabilirim ama bu kdr da abartma istersen?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Direk imza yaptım ehehehe edik: o ne? [signature][hline]Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik "Mph Rmph !!" [Bu mesaj karpuz tarafından 30 Temmuz 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bu kadar soru sorma yolun basındayken git bir dershaneye calıs derslerine[signature][hline]eternal metcalf [Bu mesaj Eternal tarafından 30 Temmuz 2004 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Dershane ? Ehe.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar