fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yani bu da var. intikam alıcaksan da maddi zarar ver. asistanın arabasına bomba koy mesela. asistanla kız içindeyken patlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: yani bu da var. intikam alıcaksan da maddi zarar ver. asistanın arabasına bomba koy mesela. asistanla kız içindeyken patlat ahahahhah ... ben asistanın karısını merak ettim,atese atesle karsılık vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 e ucuz atlatmışsın. aksi halde bu durum için bi de mahkemesi, ödemesi falan olacaktı seneler sonra farketsen durumu. hürriyet gazetesi manşeti atılır ama: yanlış hesap bağdattan asistandan döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Karasakal said: Okula filan yayma. Millet Vay Hain kız, aldatmış dese de, işin sonunda vah gariban zavallı, boynuzlamışlar, üstelik kıza yüzük filan takmış saf (enayi) derler sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Capsle yazıyorum intikam al diyenlere. LAN SAÇMALAMAYIN KENDİNİZE GELİN İntikam almak hiç bi işe yaramaz, kendini bu insanlarla aynı yere getirirsin. Senin şanssızlığın böyle boktan biriyle karşılaşmak olmuş, artık 1 yıl mı 2 yıl mı sürer bu yaşadıklarını hazmedip hayata devam ediceksin. Bi defa öfkeyle başkalarının hayatını mahvedersen, ömrün boyunca o adam olarak kalırsın. Ha o asistanı git döv ona bişey demem. Ama kıza pek yüz verme. Ben seni sildim, senin gibi birinden artık nefret bile edemem görüşmesek daha iyi de. Görüşme, ve aynı şekilde nefret etmemeye çalış. Başkalarına zarar vermek hiç birşeyi çözmez, sen kendi içinde halledeceksin bu meseleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hahahaha git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 intikam soğuk yenen bir dondurmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 said: Başkalarına zarar vermek hiç birşeyi çözmez ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 axedice haklı. azıcık paladin olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 göze göz de, sen yine de yeni birisini bulup üstesinden gelmeye çalış, olmaz yoksa. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asistanı döv. ağzını burnunu kır yani o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: axedice haklı. azıcık paladin olun lan pembe pembe takılalım dimi defol lan hıyar herif. ağzını burnunu kırarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: yok mail şu bu var herşey. Açık açık ortada. Ama kızın ismi okula yayılırsa intihar etmesinden korkuyorum. Gaza getirmeyin beni. Aynısı başına gelsin inşallah der susarım. saçmalığa gel yaw o kadar onurlu olsa böle bişi yapmazdı. fizban'ın dediğini yap, ağızlarına sıç. axedice'ı dinleme.. kana kan olm! İLK KANI ONLAAR DÖKTÜÜÜ ALBAY!! http://mnfilmtv.org/mndialog/wp-content/uploads/2008/02/rambo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ayrıca o geçen bahsettiğin meriçten de özür dile , günahını aldım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 axedice said: Capsle yazıyorum intikam al diyenlere. LAN SAÇMALAMAYIN KENDİNİZE GELİN İntikam almak hiç bi işe yaramaz, kendini bu insanlarla aynı yere getirirsin. Senin şanssızlığın böyle boktan biriyle karşılaşmak olmuş, artık 1 yıl mı 2 yıl mı sürer bu yaşadıklarını hazmedip hayata devam ediceksin. Bi defa öfkeyle başkalarının hayatını mahvedersen, ömrün boyunca o adam olarak kalırsın. Ha o asistanı git döv ona bişey demem. Ama kıza pek yüz verme. Ben seni sildim, senin gibi birinden artık nefret bile edemem görüşmesek daha iyi de. Görüşme, ve aynı şekilde nefret etmemeye çalış. Başkalarına zarar vermek hiç birşeyi çözmez, sen kendi içinde halledeceksin bu meseleyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi kere mi yatmislar, yoksa duzenli yumurta tokusturma mi soz konusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse kız ve asistan istanbuldaysa söyle her türlü girişime hazırım ve yardım ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 PSK = Paticik Silahlı Kuvvetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 şaka bir yana kavga olursa ben de katılmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ne kavgası ya kavga böyle durumlarda en merhametli ceza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kavga dediysem, adil bir döğüş olsun diye yani. 10 kişiyle adil bi şekilde döğüşür adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 shipitducy said: bi kere mi yatmislar, yoksa duzenli yumurta tokusturma mi soz konusu? gecko said: hala anlamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 git yay abi okula yayabildiğin kadar. kız intihar ederse de yaptıklarından çok intihar edişiyle aklında kalır. daha iyi hissedersin heralde. ben öyle hissederdim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bi kere yatmissa cok takilcak bisi yok bence ya. kizla isin olmaz da oyle asicam kesicemlik bisi olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 FromTheHell said: git yay abi okula yayabildiğin kadar. kız intihar ederse de yaptıklarından çok intihar edişiyle aklında kalır. daha iyi hissedersin heralde. ben öyle hissederdim yani. mezarının başına sigara iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar