fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ignore et direk. ignorance is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 karıya köpek çek kendi ayaklarıyla gelsin sana ben bi bok yedim beni affetmem için neler yapmamı istersen yapıcam desin mmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,4699637,4699637#msg-4699637 ne ara kime evlenme teklif ettin, sende de varmış bence biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 olmuş daha önce. Hatta bana ölmem seni mutlu edecekse öleyim dedi. Ne halin varsa gör diyemedim. Lanet olsun kıyamıyorum hala. O bana çatır çatır kıydı. Ben kıyamıyorum. Allahından bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kahve içtiğin kıza mı evlenme teklif ettin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: kahve içtiğin kıza mı evlenme teklif ettin sen. hayır lan kız kahve içmeye çağırmış birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yanlız dalga geçiyorum da böyle bişey olsa ben kendi ellerimle döve döve öldürürüm kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ezelmisin olm sen vur gıtsın ya yada ıntıhar ettıttır asdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sonrada vuru vuru vemişlee gariii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kıza bişey yapmak istemiyosan asistanın hayatını karart, madem evlilik gibi ciddi bir durumun içine nane olduysa adam, karısına söyle okul yönetimine söyle vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: olmuş daha önce. Hatta bana ölmem seni mutlu edecekse öleyim dedi. Ne halin varsa gör diyemedim. Lanet olsun kıyamıyorum hala. O bana çatır çatır kıydı. Ben kıyamıyorum. Allahından bulsun. abi, YALAN. sen birşey yapma diye ayak yapıyor. Lütfen kanma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asistan biliyomu ki senle beraber olduğunu kızın? yoksa kızın bok yemesi mi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: olmuş daha önce. Hatta bana ölmem seni mutlu edecekse öleyim dedi. Ne halin varsa gör diyemedim. Lanet olsun kıyamıyorum hala. O bana çatır çatır kıydı. Ben kıyamıyorum. Allahından bulsun. abi sen ömer olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ezel çek kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bende ne varmış abi. Bir ayı geçiyor ben teklif edeli. Ben çok fena güveniyordum ona. Belki aynı şehirde olsak gider birşeyler yapardım. O yavsak asistan için birşeyler düşünüyorum ama dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 şu an kıza karşı içinde en ufak bişi yoksa nefret doluysan ay olmadı lan öküz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dalga geçmeyin lan mal mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 intikam almaya ne gerek var. bence kıza git tesekkur et.gercek kisiligini sana gostererek onunla evlenip cok buyuk bi hata yapmaktan kurtardı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HPfdMG_Wp60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tamamda bu kahve içmeye çağıran kız kim orda da ciddi ciddi bişeyler olur mu amacıyla gitmeyi düşünmüşsün şimdi yeme bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://img03.blogcu.com/images/l/e/e/leeion/raki_1256134174.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede ayıp be yaptığın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 YOK YAAA. Sen git onunla bununla seviş, sonra seni mutlu edecekse öleyim. Abi çok gerizekalı bir kız boşver intikam almaya değmez. Ben olsam üşenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 http://www.bildirgec.org/imaj/hkmt/su.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sipeyskeyk said: fede ayıp be yaptığın iyliği için yapıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar