Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Buyse said: sipeyskeyk said: buyse hala içinde umut var dmi. offfffffffffffffffffff. LAN YOK VALLA ÇIKMICAM GERİ. Bencede 77 sayfa emek boşa gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 GİNALY REYİS ÜŞÜYORUZ. yok lan buyse üşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 arkadaşım, anlamıyorsun galiba.Bir postumu göster git döv/fiziksel şiddet uygula dediğim. Neyse ben bitki değilim, ayrıca saksı da değilim.Erol Büyükburç'um. Size hayatta başarılar ne diyeyim. LOOOOOOOSEEEEER diyecekler arkanızdan hayatınız boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: abi çocuk zaten meyilli, iyice aklına girecek. ONLAR ORC BİZ MODERNİZ İNTİKAM ALMIYORUZ YOUNG PADAWAN falan diyecek, yarın gece asistan yine kıza uğrayacak. Doğayı şu yüzden seviyorum, güçlü güçsüzü eliyor. Süpersin sip. Yazdığın her mesajda sana olan sevgim artıyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Aket-Atum said: vehey 77 sayfa abi huylu huyundan vazgeçmez, yaşadığın olay rezalet bir iş cidden. asistanda bu işten vazgeçmeyecek, kız da bu işten vazgeçmeyecek. asistanın eşinin olayları bilmeye hakkı var bence. Eşi mi varmış bide herifin. Kesinlikle bilmeli. Umarım çocuklarıda yoktur yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Cons said: QueenofSpades said: Cons said: ben senin suratına balgam yapıştırsamda suç değil. evet değil. ama de ayrı yazılıyor. sende şişmansın. So what? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Karasakal said: sipeyskeyk said: abi çocuk zaten meyilli, iyice aklına girecek. ONLAR ORC BİZ MODERNİZ İNTİKAM ALMIYORUZ YOUNG PADAWAN falan diyecek, yarın gece asistan yine kıza uğrayacak. Doğayı şu yüzden seviyorum, güçlü güçsüzü eliyor. Süpersin sip. Yazdığın her mesajda sana olan sevgim artıyor:D ben arkamı kollayayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: Cons said: QueenofSpades said: Cons said: ben senin suratına balgam yapıştırsamda suç değil. evet değil. ama de ayrı yazılıyor. sende şişmansın. So what? :) bence de'leri ayrı yazamama yeteneği daha kabul edilebilir birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: arkadaşım, anlamıyorsun galiba.Bir postumu göster git döv/fiziksel şiddet uygula dediğim. Neyse ben bitki değilim, ayrıca saksı da değilim.Erol Büyükburç'um. Size hayatta başarılar ne diyeyim. LOOOOOOOSEEEEER diyecekler arkanızdan hayatınız boyunca. abartma lan sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Buddha said: Aket-Atum said: vehey 77 sayfa abi huylu huyundan vazgeçmez, yaşadığın olay rezalet bir iş cidden. asistanda bu işten vazgeçmeyecek, kız da bu işten vazgeçmeyecek. asistanın eşinin olayları bilmeye hakkı var bence. Eşi mi varmış bide herifin. Kesinlikle bilmeli. Umarım çocuklarıda yoktur yazık Yok abi karma polisi gelip dünyasını altüst eder. Kesin yani. %100. Ben böyle inanıyorum. İnanıyorum, yani %100. Kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 lf kingpin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Benim teyzemin kocası aldattıydı, pipisi düştü sonra.Kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Phae said: Buddha said: Aket-Atum said: vehey 77 sayfa abi huylu huyundan vazgeçmez, yaşadığın olay rezalet bir iş cidden. asistanda bu işten vazgeçmeyecek, kız da bu işten vazgeçmeyecek. asistanın eşinin olayları bilmeye hakkı var bence. Eşi mi varmış bide herifin. Kesinlikle bilmeli. Umarım çocuklarıda yoktur yazık Yok abi karma polisi gelip dünyasını altüst eder. Kesin yani. %100. Ben böyle inanıyorum. İnanıyorum, yani %100. Kesin. Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahah :D:D:D:D Sen niye kızdın bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 karma inançlı grammar nazi ftw. robot unicorn tınake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Kızgın mı geldim kulağa? Daha ziyade dalga geçiyordum kuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Phae@ Yahu olay o değil. Ama bu kız ve bu herif cidden iflah olmazlar. Anlık zevklerin peşinden ailelerini ve birçok şeyi rezil edecekleri kesin. Bunu Karma Dhamma Dharma Kader Azrail yapmıyacak. Kendi zihinleri yapacak. İnan bana buna inanıyorum demiyorum bunu bir kaç defa meditasyonda zihnini görerek deneyimleyebilirsin. İnanılmaz bişey inanılmaz deneyimlemeden anlaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Phae said: Kızgın mı geldim kulağa? Daha ziyade dalga geçiyordum kuzum. Dalga geçmeni tetikleyen neydi peki kızgınlıktan pek farklı olmasa gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Buddha said: Phae@ İnan bana buna inanıyorum demiyorum bunu bir kaç defa meditasyonda zihnini görerek deneyimleyebilirsin. İnanılmaz bişey inanılmaz deneyimlemeden anlaşılmaz. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Buddha said: Phae@ Yahu olay o değil. Ama bu kız ve bu herif cidden iflah olmazlar. Anlık zevklerin peşinden ailelerini ve birçok şeyi rezil edecekleri kesin. Bunu Karma Dhamma Dharma Kader Azrail yapmıyacak. Kendi zihinleri yapacak. İnan bana buna inanıyorum demiyorum bunu bir kaç defa meditasyonda zihnini görerek deneyimleyebilirsin. İnanılmaz bişey inanılmaz deneyimlemeden anlaşılmaz. gidip öldürelim o zaman. hem siz böyle ifşa edince daha süper olacakları ne malum. lan biz ne mal mışız artık akıllı olalım mı dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 az daha zorlarsak günlüğü geçecez gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yoo, yaptıklarımız yanımıza kar kalmadı cezamızı çektik diyecekelr. Ve birdahaki sefer bir başkasının canını yakmadan 2 kere düşünecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Buddha said: Aket-Atum said: vehey 77 sayfa abi huylu huyundan vazgeçmez, yaşadığın olay rezalet bir iş cidden. asistanda bu işten vazgeçmeyecek, kız da bu işten vazgeçmeyecek. asistanın eşinin olayları bilmeye hakkı var bence. Eşi mi varmış bide herifin. Kesinlikle bilmeli. Umarım çocuklarıda yoktur yazık evliymiş bide vay anoktakü git karısına söyle karısına yazıktır gerçi kadın benm kocam öyle bişi yapmz derse göt gibi kalırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sipeyskeyk said: yoo, yaptıklarımız yanımıza kar kalmadı cezamızı çektik diyecekelr. Ve birdahaki sefer bir başkasının canını yakmadan 2 kere düşünecekler. Saf mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ne zaman meditasyon yapmaya kalksam erekte oluyorum. Pas. Evrendeki en basit kural etki tepki. Öyle gör. Hayır böyle intikamcı konusuyorum ama en çok bağışlayan da benim büyük ihtimalle. Ama birşeyi bağışlamak, hayata devam etmek hakedileni vermemeyi gerektirmez. Bazen büyüklük yapıp geri çekilirsin, olgunluktur yaptıgın. Ama bazı şeylerde insanların incitilmesi gerekiyor. Özellikle böyle konularda. İnsanın dogasını bu degistiriyor. Çünkü pişman etmezsen *gerçek* manada pişman olmuyorlar. Ceza güzeldir. Ben de bir sürü hata yaptım, ben de ceza çektim. Hakettiğimizi bulmazsak nasıl adeletten bahsederiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kusura bakma da saf olan sensin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar