dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bence buyse bizi trollüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Buyse kızım olsa seninle evlendirirdim sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yuh 1004 mesaj oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ya benim kandırıldım konusunda da kız var. neden bu kadar ilgi cekmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 başlıktan barbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kandırıldım daha gizemli ya. daha iyi degil mi oyle? aldatıldım diyince acik hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 açan sen olduğun için kandırıldım ilgi çekici değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 değil aldatıldım dediğin zaman biri sana pislik yapmış oluyo kandırıldım dediğin zaman adamlar seni kafaya almış oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sparkcaster said: açan sen olduğun için kandırıldım ilgi çekici değil neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fede said: değil aldatıldım dediğin zaman biri sana pislik yapmış oluyo kandırıldım dediğin zaman adamlar seni kafaya almış oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 dasaaa said: abi aşırı yufka yüreklisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 neyse bu konuyu bosverin. bolmiyelim. gelin benim konumdan devam edelim;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 gitmeyin karı resmi koyayım. lan garbage'a düşecek konu 1000 posta yazık olacak hadi gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bugünlerde konular esra ceyhanla a dan z ye gibi.. aldatıldım, kandırıldım, dolandırıldım.. Baskın basanındır arkadaşlar! aldatın, kandırın, dolandırın!! Hayyddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sen de mi dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben dasaaa değilim bu fake acc. aslında.. in your face esra ceyhan!! ahuahuauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sparkcaster said: açan sen olduğun için kandırıldım ilgi çekici değil evet doğru buyse yi yarımızdan çoğumuz kız sanıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Aha buraya yazıyorum 2 ay sonra bu hatun gene böyle şeyler yapıcak. Buyse bu sefer hepten kafayı sıyırcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hatalarından ders çıkarıp aldatması lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Wot olacak ama güzel olması dileğiyle; 1- Kimi insanlar duyguları şiddetli yaşar. 2 erkek 2 farklı kızı seviyordur kendi kriterlerine göre ama birisi çok daha şiddetli hisseder. Buyse böyle. 2- Bu yüzden kesinlikle durduğun yerde unutamayacaksın. Bu durumda yapından dolayı özgüvenin yıkılana kadar kızın peşinden devam ediceksin. En dibe vurunca durucaksın ama geç olacak. 3- Şu an hissettiğin herşey geçici. Bir ömür sürmeyecek. Bİtecek. Emin ol. Hareketlerini ona göre yapki geriye baktığında pişman olma. 4- Mutlaka ama mutlaka başka bir kızla flört et. Kafanı dagıt, mavi boncuk dagıt. Durdugun yerde unutamassın bunu. İstiyorsan agrı dagına tırman. Yapın elvermıyor cunku. 5- Kızla iletişimi kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 copry said: Sparkcaster said: açan sen olduğun için kandırıldım ilgi çekici değil evet doğru buyse yi yarımızdan çoğumuz kız sanıyorduk e ben de barbuyum. barbi gibi. resmen dıslandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Diamor said: hatalarından ders çıkarıp aldatması lazım artık abi espri deilse cok kotu. espri ise de kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 seninki şişko kız nicki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Xaero said: Aha buraya yazıyorum 2 ay sonra bu hatun gene böyle şeyler yapıcak. Buyse bu sefer hepten kafayı sıyırcak. abi yok kendi aileme de söyledim durumu, babam o kızı bir daha önüme getirirsen evden atarım seni dedi ki haklı adam, evet seviyorum ama kendisini görmeye bile hazır değilim. benim güvenim bu kadar paspas olmuşken bana noter tasdikli senet falan getirse sadık olacak diye inanamam. sevgi de biter yavaş yavaş. bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 @barbu: bi kere lan lı lun lu konuşan kız mı olur olm? yapmayın.. yok barbi(u)larla oynayan genç kızlarımıza da kötü örnek oluyorsunuz. "naaapıyon la" diye gezen kızlar görüyorum sonra.. ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar