Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sesu said: Cons said: çok kızdım sinirden yerimde duramıyorum nasıl genellerler erkekleri nasıl Ahaha bigid. Hepiniz evlenince üniversite öğrencisi kahveye çağırınca afedersiniz çakmak amacıyla gideceksiniz yani? Arkadaşlar kendinize gelin. yok lan random üni öğrencisine gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asistanı şikayet konularında nasıl ispatlanıyo ki öyle bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yani giderim, kahveyi içerim şartlar uygun olursa neden olmasın? maaş yol ssk prime hayır demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 asistanın karısı illaki ispatlar bak o konuda gızlara güvenim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 buyse kıza çok afedersiniz s.... s.... itiraf ettirir okul yönetimine.yani ben olsam döve döve yaptırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ses kaydı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 AHAHAHAHAAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 okula git asistanın dersine gir dersin ortasında sesli bir şekilde ver veriştir adama. öğrencilerede rezil olsun, sonra git şikayet et okula. ondan sonra da karısına söyle. hiç olmadı git döv ya ne kaybedecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bence kızla son bi kere seviş. senin içinde kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kermit said: bence kızla son bi kere seviş. senin içinde kalmış. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yok mail şu bu var herşey. Açık açık ortada. Ama kızın ismi okula yayılırsa intihar etmesinden korkuyorum. Gaza getirmeyin beni. Aynısı başına gelsin inşallah der susarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 DadashNik0F said: okula git asistanın dersine gir dersin ortasında sesli bir şekilde ver veriştir adama. öğrencilerede rezil olsun, sonra git şikayet et okula. ondan sonra da karısına söyle. şuraya kadar bi erkekin yaptığını düşününce komik oldu lan çingene misali zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yok artık ne intiharı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: yok mail şu bu var herşey. Açık açık ortada. Ama kızın ismi okula yayılırsa intihar etmesinden korkuyorum. Gaza getirmeyin beni. Aynısı başına gelsin inşallah der susarım.kendini bu olayın üzerinden rahatça gelebilecek durumda görüyorsan, peki, hiçbirşey yapma. ama ben bana bunu yapmış bir insanın ölmesinden rahatsızlık duymam şahsen. ne ekersen onu biçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Yay, haketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 iğreniyorum şu anda herşeyinden. Düşündükçe midem bulanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 intihar flan etmez şimdiye kadar öyle bi girişimi olmadıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ne intihar edicek abi saçmalama. Kesin sana söylerken yalandan ağladı, acındırdı kendini dimi ? düşme bu hataya, bu kadar insan söylüyorsak bir bildiğimiz vardır. bunu yapabilen bi kız kolay kolay canına kıyamaz merak etme. hem okula yaymasan da olur, git direk kanıtlarla şikayet et okul yönetimine, sessiz sedasız mahvet herifin hayatını. kıza başka birşeyler düşünürsün, herşeyin bir zamanı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 evet abi RAGE olma sakin ol , ilerde pişman olabilirsin, değmez . Darkside a kayma böle intikamla vs. Jedi ol delikanlı ol huehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: yok mail şu bu var herşey. Açık açık ortada. Ama kızın ismi okula yayılırsa intihar etmesinden korkuyorum. Gaza getirmeyin beni. Aynısı başına gelsin inşallah der susarım. lan daha iyi işte bozulsun pskolojitisi neyim.sende rahatlarsın.hem sonra sen meriçliğe baslarsın olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ederse etsin olm kendin mutluluğun için harcicaksın insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bence sevinmen lazım, yırtmıssın öle biriyle hayatını birleştirmekten. yayma olayı senide etkiler bence salla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi ederse etsin ya nolcakki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar