pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sipeyskeyk said: iç abi, 1 ay boyunca sürekli iç. icmeyin abicim moraliniz bozuksa icki eglenmek/neselenmek amacli dost meclislerinde icilince guzel tek basiniza karanlik,kasvetli bir odada icmek bir zaman sonra alkolizme davetiye cikarir olan da midenize olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 söylemedin mi gereken yerlere durumu? asistan mutlu mutlu geziyor mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Senin yerinde olsam Buyse, kızla görüşmeyi tamamen keserim, ne yaparsa yapsın ama o asistanın hayatını karartabildiğim kadar karartırım. Arada kız kaynasın umrumda da olmaz. Adamın karısının öğrenmesini sağlarım, okul yönetiminin öğrenmesini sağlarım ama en önemlisi o şerefsiz bu adam bana ne yaptı diye düşünenen kadar asıl onun sana ne yaptığını öğrenmesini sağlarım. Çıkarım karşısına gerekirse ağzını burnunu kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bi ozet pls sayfa 30 a kadar geldim ama cok troll var :d noldu simdi asistani sikayet ettimi son durumlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 buyse herhalde forumda bu konularda tavsiye alinacak son adamim ama iki kelam etmeden gecemeyecem. -ilk olarak haline sukret allahim de ya evlendikten sonra basima gelseydi bu de. -ikinci olarak insanalra guvenini yitirme paronayak olma bu tarz birsey kirk yilda bir insanin basina gelir...bu olayin sana verecek en buyuk hasar senin insanlara olan guven kaybin olur asil bundan zararli cikarsin...tabi musade edersen. -ucuncu olarak kizdan sakin ama sakin intikam almayi falan dusunme sebepleri: a) mesajlarindan okudugum kadari ile o karakterde bir insan degilsin. b)kiz zaten omrunun sonuna kadar pisman olacak ancak eger intikam alirsan pismanigi ofkeye donusecek ve sadece aldigin intikamin yarasini sarmasiyla herseyi atlatacak...pismanligi ofkesinin altinda yok olup gidecek. c)kizla konustugunda hep sakin bir sesle senin icin uzuldum...seni yanlis tanimisim, neyseki bu halti simdi yedin daha sonrada yiyebilirdin, senin icin uzgun kendim icin mutluyum tarzi seyler soylemen kizin zaten bitmesine fazlasiyla neden olacaktir. d)bu tarz kizlarin donup dolasip gelecegi yer bellidir...sana geldiginde sakin ama sakin o hatayi yapma kibarca rencide et...hakaret etme ama gulerek kucuk dusur. e)intikam almaya kalkman adil olmaz en nihayetinde duzgun yetistirilmemis bir insan sonucun bu olacagi belli kendi sucu oldugu kadar yetistirilememesindede suc var... babasi uzakta olan kizlar ya kasar olur yada erkegine cok sadik olur seninki ilki olmus. f)vicdan sahibi bir adam olduugndan intikam haraketlerin bundan 3 yil sonra sana zarar vermeye baslayacak pisman olacaksin...emin ol bundan... keske yapmasaydim diyeceksin hele 5-10 yil sonra kendinden utanabilirsin bile. -4. olarak geliyorum asistan arkadasa. simdi ne kadar kiz vermis olursa olsun bu arkadas bu kizin bir erkek arkadasi sevgilisi oldugunu bilerekmi bu ise girmis onu ogren. eger senin varligindan haberi varsa sucu iki kat artar. ilk sucu malum karisini aldatmak... ikinci sucu sevgilisi olan bir kizla yatmak. bu arkadas benim gozumde kesinlikle sucludur ha cezasi nedir..ceza vermek gerekrmi? vermek gerekir ki bu gibi bir seyi yapmadan bir daha dusunsun... sonuc olarak ben sevgilime her zaman sadik kalmis bir insan olarak su an dahi baska bir kiz trafindan bastan cikarilamayacagimi idda edemem... bu adam bastan cikarmis senin kzida meyilli oldugundan girmis o yola. bence karisinin ve proflrin vs bilmesinde fayda var bunu kendin icin degil karisi ve bu durumda dusebilecek diger insanlar icin yapmalisin senin karakterinde bir insanin yapmasi gereken budur bence. ha ben ne yapardim? ben karisina soylemezdim hocalarinada soylemezdim elimde koz olarak tutar bu arkadasi duzenli olarak dovdurur hos olmayan videolarini resimlerini cektirir agzindan bu halti yedigine dair itiraflar aldirir arsivime kaldirirdim. dersini aldigindan emin olana kadar bu dayak islemine devam eder onumuzde 4-5 sene icerisinde kafam atarsa videoalri izler rahatlardim. istersen adamin kariyerini sekteye ugratmak icinde kullanabiirsin bu gibi seyleri. ama bunu yapma bu cok yanlis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bir iki sene sonra tinlamayacağın şey için kendini yorduğuna değmez git kitap oku müzik dinle film izle falan arkadaşlarinla iyi vakit geçir. illaki geçer. intikamla falan bişi yapamazsın, ayrıca karşi tarafın intikam planlarini elinde patlatma ihtimali de var. ondan ötürü hiç kendini kastirma, assistan böyle devam ederse illaki eşi fark edecek nasilsa, kizda bundan sonra hayatindaki bir çok başarisizliği/kötü giden şeyi buna bağlayacak uzun süre boyunca, sen atlatirken olayi o iyice saplanacak etc etc iyi vakit geçirmeye çaliş, zaten başka şehirdeymiş kiz yani yaşadığın şehir de gayet kendine ait bi hayatın vardır sürdür işte onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kızı salla da asistanı rencide et biraz. (mail falan at karına söyleyeceğim diye hatta varsa kız arkadaşınızla kouyla ilgili chat logu onu göndermekle tehdit et inandırıcı olur heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 QueenofSpades said: Bella said: Bella said: en güzel tepki, tepkisizliktir. açma telefonlarını. yineliyorum. katılıyorum. tecrübeyle sabit. kuduruyorlar. Aynen. En etkili yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kızların bu mesajı onaylamasından ne anlamalıyız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 o zaman tepkisiz kalmıcaz demektir fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Gerçekten uygulamanız lazım. Cidden. Göstericeğiniz her tepki kızı hala sevdiğinizi / kıza hala değer verdiğinizi kanıtlıyo olucak, sessiz kalmanız dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bu başlık sticky olsun mesaj atmayan patiler varsa atsınlar oha oha oha 61 sayfa ne demek hemde ciddi bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Sana ulaşabileceği herşeyi engelle gerekirse hattını, msn ini falan değiştir face ini kapat. Yeterli olucaktır. Tabi sende onun numarasını siliceksin de es kaza aramıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sene 2010 insanların hala face'i var en büyük hata o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 axedice said: Haydaaa. Olm niye konuşuyosun sen bu kızla hala? Seninle konuşacak bişeyimiz kalmadı siego desene. Mal mısın sen? Bak şimdi de ben kızdım. (tu) ilişki kes. hemen. aksi takdirde 3 aya kalmadan yine birliktesiniz bu kadar rezaletin üstüne. pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 axedice said: Haydaaa. Olm niye konuşuyosun sen bu kızla hala? Seninle konuşacak bişeyimiz kalmadı siego desene. Mal mısın sen? Bak şimdi de ben kızdım. harbi abicim aptalmısın sen? Kullanılmaya cokmu meraklısın, tamam icine oturuyorda gereksiz işler yapma yol ver gitsin. ha diyorsan ki yok artık bana koymaz bunlar 3 5 günde ben takılırım orasına bişi diyemem ama buna gerek bile yok yol ver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 evet yahu. kiz seni aldatmis, hem de olabilecek en cirkin sekilde. bunu idrak edemedin sanirim henüz, anliyorum zor da. kendine gelmelisin bi an önce. düsebilecegin en kötü nokta o cünkü, bilmem farkinda misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yav durun bi. sebebini anlattım arkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bırak sebebi falan. bilmemkaç sayfadır toplamda 15 sayfa takip ettim, ama yani hala mı konuşuyorsun sen bu kızla? selam buyse, sana hayatın acı bir gerçeğini açayım: aldatıldın, ben bununla evlenirim lan deyip yüzükler aldığın gözünün içine baktığın kız gitti asistanla yattı. elinde senin yüzüğünle. intikam falan seni tatmin edecek şeyler değil. tamam, boşver yapmamalısın da zaten. karmaya inan. bazı insanlara nefret edecek kadar bile değer verilmez. direkt olarak görmezden gelinir, yavaş yavaş kafandan atarsın. da yani kızı doğal olarak seviyorsun, onu bir anda biraz zor atarsın da, seviyorsun diye onu görmezden gelemezsen, görüşmeye konuşmaya telefonlarını açmaya devam edersen, sen bu kızla bir sene içinde nikah masasına oturursun buyse. sonra bir ömür ağlarsın. valla sen bilirsin artık. sil kızı sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Emaleth said: axedice said: Haydaaa. Olm niye konuşuyosun sen bu kızla hala? Seninle konuşacak bişeyimiz kalmadı siego desene. Mal mısın sen? Bak şimdi de ben kızdım. (tu) ilişki kes. hemen. aksi takdirde 3 aya kalmadan yine birliktesiniz bu kadar rezaletin üstüne. pls. +1 Ayrıca bence burayada yazmayın artık elemanın yarasını deşmeyin. Bırakın yara kapansın. Unutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 evet Buddha haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ya boşver sebebi Sana neler yapmış hala yok kendine kıyar bilmem ne diyorsun. Bırak ilgilenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 tekrar gorusuyosan cok buyuk hata yapiyorsun aynisini bende yaptim kac kez ama emin ol pisman oluyorsun, kendini kucuk dusurup ezdirme. Yapan bi daha yapar. Arkadaslarim sayesinde gorusmedim ben bi daha, dostluklar bu gunler icin, senin aklini basina getiriyolar obur turlu eger seviyosan ve onun icin cok fedakarlik yapmissan ve seni hala ariyosa bitirip kesmek mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 axedice said: Senden korkuyorum çok kötüyüm böhühü diyerek seni kontrol altında tutmaya çalışması gerçekten bambaşkaymış. Tamam intikam falan saçma şeyler ama bari kendini kullandırtma. +1 hâlâ kızın etkisi altındasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Kendini kandırma.Yavaş yavaş sinirin geçtiğinde kıza dönmeye başlıyacaksın.O yüzden aklını başına al değiştir hatını herşeyini sna ulaşmasını engelle daha da naptı diye merak edip haber alma ondan.O tercihini yapmış uzatmanın manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar