dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 berbat olan şey kötü olanların her yaptığının yanına kâr kalması. sen çekiniyorsun ama onlar çekinmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 inşallah allah vardır. ben inanıyorum varlığına. ama böyle durumlarda daha çok istiyorum var olmasını. ilahi adalet denen şey vardır inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Ama bide polisler tarafından tanındığını düşün. Polis seni her gördüğünde çevirecek alkol varmı diye kontrol edecek falan. Yani anlatabiliyor muyum, eğer kızı afişe ederse kızın ne mal olduğu anlaşılacak çevresinde. Bidaha mutlu olamayacak, haz alacaksın vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 inşallahla maşallahla olsa bu işler ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 olsun olmasın abi. insan destek arıyor. yoksa çıldıracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yok arkadaş buysenin bişey yapıcağı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 valla varsa da bu dünyada olmayacak cezası. sen cezasını görmedikten sonra olsa ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yapmasın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 CaNNi said: Ama bide polisler tarafından tanındığını düşün. Polis seni her gördüğünde çevirecek alkol varmı diye kontrol edecek falan. Yani anlatabiliyor muyum, eğer kızı afişe ederse kızın ne mal olduğu anlaşılacak çevresinde. Bidaha mutlu olamayacak, haz alacaksın vs vs zaten polis olmayan yerlerden geciyorum demek oluyo bu mantik. bi kızı da ne kadar afise edersen et, istanbul 15 milyon mu kac oldu artik. illa senin ulasamicagin okuzsel buyuklukte bi kesim kalicak. kiz da gider orda takılır yani. ve bi yerden sonra unutulur. cunku ates dustugu yeri yakar, ve kız guzel vs biseyse, insanlar denemekten cekinmicektir, belki benim basima gelmez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 onlara bişey yapmassan adam değilsin abi. çok özür dilerim ama böyle yani. edit : allahından bulsun ne demek ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kız çevresinde 1-2 kişiden "bu kız böyle böyle yapmış" diye duysa da yetmez mi? Bu tip olaylar çok çabuk duyulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 di said: HAcim al bu tiplerin fotograflarini eline. Gec kameranin karisina. Ciz kendine bi boynuz. Geyik bi sekilde bu nisanlimdi, bu da yattigi hocasi. Beni aldatip sonra bir ay benimle devam etti diye cek video'yu, dagit sonra yutubda, facebook'ta. Ben olsam oyle yapardim. Soguk yenecek yemek falan degil intikam. Hic bir firsat gecmez eline emin ol. Uc bes ay sonra delirip cikarsin karsilarina ya da acarsin telefonu, jeton yeni mi dustu derler ki hakli olurlar. Fiziksel siddete hayir ama afise et bence. Her halti yeyip sonra baskasini ayiplayan toplumumuz bakar caresine. lan ben cok ciddiyim bunda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi şartlar var şimdi. konuştum bir kaç kişiyle. asistan öğrenci ilişkisinin yaptırımı yokmuş. en fazla okulda haber yayarım. bu da kız için çok çok kötü olur. hayatı kayar. çünkü insanların onun için ne düşündüğüne çok değer veriyor. tüm eğitim öğretim hayatı mahvolur. ciddiyim intihara kadar gidebilir. istemiyorum sorumluluk altında kalmak. kötü olan onlarda kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kızı boşver artık zamanını onunla ilgili hiçbişeye harcama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sintisyzer in dediğini yap.. pişmanlık yaşatmaktan daha iyi bi ceza olamaz.. böle birşey yapabilen birisi için düşünmek bile mantıksız aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Kiz baskasiyla birlikte olurken "buyse beni cok seviyo yapmamaliyim" dedi mi acep ? sanmiyorum. birakin hacim baskasini dusunmeyi. kim ne halt ettiyse ceksin ceremesini. ya da siz bilirsiniz. su son mesajindan sonra ne desek bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 CaNNi said: Kız çevresinde 1-2 kişiden "bu kız böyle böyle yapmış" diye duysa da yetmez mi? Bu tip olaylar çok çabuk duyulurcok cabuk duyulur ve cok cabuk önemini kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Pişmanlık? Biriyle nişanlıyken başkasıyla yatan insan pişman mı olur allasen. Olsa olsa buyse beni tatmin ediyodu, bu edemiyor zenci bulmalıyım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 abi yaptırım yokmuş tamam eywallah. eğer kız çevresindeki insanların kendisi hakkında ne düşündüğünü bu kadar takıcak bir insan olsaydı önce senin onun hakkında ne düşündüğünü umursuyor olacaktı. Sonuç olarak sen hala incitmek istemiyorsun onu saygı duyarım AMA O asistanın KARISININ BUNU BİLMEYE HAKKI VAR Daha önce de söylediler bunu ama Eğer o kadın bu ilişkiyi biliyor olsaydı ve sen hala o kızla beraber olsaydın (ki beraberken kuşkuların olduğunu söylüyorsun) bilmek isterdin gerçekte olan biteni ne pahasına olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yapıcak adam şu ana kadar 40kere yapardı. hani bu topic açılırken dahi olayın bu yönde gelişeceği kesin gibiymiş. 1000kere tekrarlansabu olay, 1000inde de buyse aynı kararı alırdı yani. dolayısı ile boşver geç baba sen bu işi.. başlığı da kapattırt. paşa paşa at içine, yut olayı gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Buyse said: abi şartlar var şimdi. konuştum bir kaç kişiyle. asistan öğrenci ilişkisinin yaptırımı yokmuş. en fazla okulda haber yayarım. bu da kız için çok çok kötü olur. hayatı kayar. çünkü insanların onun için ne düşündüğüne çok değer veriyor. tüm eğitim öğretim hayatı mahvolur. ciddiyim intihara kadar gidebilir. istemiyorum sorumluluk altında kalmak. kötü olan onlarda kalsın. Sakın öle bişey yapma kendini rezil edersin benden sölemesi. Okulda yayma işini unut. Ama ben olsam asistanı bayağı bi hırpalardım. Hatta 3 - 4 kişi dalardım ki yoruldukça durma olmasın. Biri yoruldu mu diğeri. Yada kısa zamanda büyük hasar vermek için 3 - 4 kişiyle dalardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 CaNNi said: Pişmanlık? Biriyle nişanlıyken başkasıyla yatan insan pişman mı olur allasen. Olsa olsa buyse beni tatmin ediyodu, bu edemiyor zenci bulmalıyım olur. bi süre sora başkasını sevemediğini düşün ? gerçi seven insan böle bişeyi yapmaz öle bi durum var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 dasaaa said: yapıcak adam şu ana kadar 40kere yapardı. hani bu topic açılırken dahi olayın bu yönde gelişeceği kesin gibiymiş. 1000kere tekrarlansabu olay, 1000inde de buyse aynı kararı alırdı yani. dolayısı ile boşver geç baba sen bu işi.. başlığı da kapattırt. paşa paşa at içine, yut olayı gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sipeyskeyk said: onlara bişey yapmassan adam değilsin abi. çok özür dilerim ama böyle yani. edit : allahından bulsun ne demek ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Bu çocuktan bi cacık olmaz boşa tavsiye vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar