Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft

arcane

Öne çıkan mesajlar

Kitap 1: Ejderhanın Günü

Dalaran büyücülerinin dışladığı genç büyücü Rhonin eski mevkiine dönme fırsatını arıyordu. Kendisini destekleyen gizemli bir büyücü sayesinde bu fırsatı buldu. Bunun için, orkların elindeki, tehlikeli Khaz Modan diyarına bir yolculuk yapması gerekmekteydi.
Rhonin ve yol arkadaşı, korucu Vereesa asla tahmin edemeyecekleri müthiş bir maceranın içine sürükleniyorlardı.
Azeroth dünyasının kadim güçleri son bir savaş için karşı karşıya gelirken genç büyücü Rhonin bu savaşın kilit noktası olacaktı... Ejderhanın Günü başlayacaktı...

Kitap 2: Büyük Şef

Sislerle kaplı geçmişinde, Azeroth dünyası harika yaratıkla dolu bir yerdi. Gizemli elfler ve güçlü cüceler, insan kabilelerinin arasında barış ve uyum içinde yaşardı... Ta ki Ateş Lejyonu adıyla bilenen iblis ordusu dünyanın huzurunu bozana kadar. Şimdi orklar, ejderhalar, goblinler ve troller, dağılmış, mücadele içindeki krallıklar için üstünlük mücadelesine girişmişti... Köle. Gladyatör. Şaman. Savaş Şefi. Thrall adıyla bilinen esrarengiz ork bu unvanların hepsini almıştı. Bebeklikten itibaren kendisini kusursuz bir kukla haline getirmek isteyen zalim insan efendileri tarafından büyütülen Thrall, yeni anlamaya başladığı bir kaderin peşinden gidecek, halkının kadim geleneklerini öğrenecekti. Kılıçlar, büyü ve orklarla ilgili bu hikaye Blizzard Entertainment'ın en çok satan, ödüllü bilgisayar oyunu WARCRAFT'tan ilham alınarak yaratılmıştır. Sislerle kaplı geçmişinde, Azeroth dünyası harika yaratıkla dolu bir yerdi. Gizemli elfler ve güçlü cüceler, insan kabilelerinin arasında barış ve uyum içinde yaşardı... Ta ki Ateş Lejyonu adıyla bilenen iblis ordusu dünyanın huzurunu bozana kadar. Şimdi orklar, ejderhalar, goblinler ve troller, dağılmış, mücadele içindeki krallıklar için üstünlük mücadelesine girişmişti... Köle. Gladyatör. Şaman. Savaş Şefi. Thrall adıyla bilinen esrarengiz ork bu unvanların hepsini almıştı. Bebeklikten itibaren kendisini kusursuz bir kukla haline getirmek isteyen zalim insan efendileri tarafından büyütülen Thrall, yeni anlamaya başladığı bir kaderin peşinden gidecek, halkının kadim geleneklerini öğrenecekti.

Kitap 3: Son Bekçi

Medivh, güç ve deliliğin birleştiği Azeroth dünyasının en çok korkulan büyücüsüydü. Büyücüler meclisi Kirin Tor, Khadgar’ı Medivh’in çırağı olması için Karazhan’a gönderdi. Genç Khadgar burada bu yüce büyücünün taşıdığı sırrı öğrenecek, zamanın ötesinde olanları öğrenme gücünü edinerek en korkunç kâbuslarında bile göremeyeceği gerçeklerle yüzleşecekti. Trifsal Bekçileri kimdi? Dünyayı hangi dehşetli güçlere karşı koruyorlardı? Ateş Lejyonu adıyla bilinen iblis güruhu gerçekten yok edilmiş miydi, yoksa Azeroth dünyasına dehşet salmak için pusuda mı bekliyorlardı? Bütün gizemler ortaya çıkacak ve dünyanın kaderi sonsuza dek değişecekti…

Hepsini satın aldım, netteki fiyatlara bakıyorum da güzel kazık yemişim ah ah aceleci davranıp internet yerine kitapçıdan alışveriş yapan kafam..

Son Bekçi'yi önce almam sebebiyle onu okuyorum.
Benim dışımda okumuş veya okuyan varsa şöyle bir enine boyuna ölçsek, tartışsak diyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

3 ünüde okudum baya bi oldu cidden okuyalı
1. ve 3. kitap gayet hoş ama 2. kitapı okudum ve miğdem bulandı
çok iyi değildi
Thrall ı anlatıyo ama tamamen her yerde duygusallığa yön vermişler
adam gibi ne savaş va felan
elinden gelseler thrall ı human kızza aşık ettirceklerdi resmen :P
kitabın ilk sahnesi güzel işte Thrall ın babasının fln pusuya düşürülüşüdür fln [signature][hline] BabacumMostors, 08 Temmuz 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
"DONGU" yaz 2193 e gönder kısır döngü içinde yaşamaya başla. hatta kısırlaş ne bilim ol bişiler

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 15 Temmuz 2004 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hepsini bitireyim de biraz tartışalım, baya bi kafama takılan şey var.3. kitaptayım hala pek okuyacak vakit bulamıyorum.aklıma takılan şeyler genelde yapılan büyüler oluyor.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır...
SBGG!®
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 20 Temmuz 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
Yaa açıkcası ben bu tip romanlara önyargı ile yaklaşıyorum. Kısacası "oyunun kitabı mı olur" gibi düşünceler belriyor aklımda. O yüzden gidip riske girmiyorum. Ama yine de senin yorumlarını bekliyorum. Unutma bitirince ortaya bir karışık yapıver artık.
filmin kitabı oluyoda oyunun niye olmuyo
olur.. olur..
:P[signature][hline]love her
Sosyal ağlarda paylaş

Son bekçi çok entrikalı. bence iki kez okunmadan karar verilmemeli. '. 2.kitap ise en iyisi. Şu satırları hatırlayın:

"khagh bin mozgh tzagh cha!" ("kaç seni koruyacağım" )

birinci kitap ise tam süprizlerle dolu bi kitap. özellikle Kyrll e dikkat![signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".

[Bu mesaj Nebuch tarafından 20 Temmuz 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben hala 3. kitaptayım, aynı yerdeyim zaman bulamıyorum okumaya..

ama şunu belirteyim 2. kitap thrall ın hikayesi
yani iptal edilen wc3 : lord of the clans in senaryosu.
büyük ihtimalle en sağlamı budur.

ghald kitap oyuna yakın.yani süper fantazi romanı diyemicem.ben warcraft fanıyım, 30 sayfa okuyup 2 sayfa bilgi edinsem bile yetebilio bana.
bu yüzden tam okumadan seni veya başkasını yanlış yönlendirmek istemem warcraft hastası değilse..[signature][hline]The whole thing I think is sick...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...