Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ozledim


barbu

Öne çıkan mesajlar

en son totc varken bırakmıstım oyunu. rogue oynuyordum. bu sıralar feci ozledim oyunu. soyle bir girsem oynasam filan diyorum. fakat gunde max 1 saat giricem oyuna. iste bu yuzden ek paket gelene kadar gunde 1er saat filan oynayarak yeni bir karakter kasayim diyorum. rogue ile girsem simdi raid veya ciddi pvp yapmak isticem ona da zaman yok. kafa da yormak istemiyorum.

diyecegim su yeni karakterim tank olsun istiyorum ama pvp de yapıcam..ek pakette tabiki. kafamdan warrior geciyor ama karar veremedim.

sizin fikirler neler. hangisini acsam tank olarak? warrior en eglenceli tank olarak duydum, pvp'si de eglenceli gibi. ama bi konu acayim sizin de fikirleri sorayim dedim. hem belki oyunun ne kadar baydıgını hatırlarım fln konusursak da donmem sdfs. ya da tam tersi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1/3 gibi bir oran var VoA zamanı olarak ortalama. Alyler tembel, bütün çarşamba bizde kalan VoA insanların işlerini bitirmesi ile tamamen horda bırakılıyor. Sonra pazartesi gibi insanlar gene VoA sayıklamaya başlayınca tekrar alıyoruz herkes altları ile yapınca gene uğramıyor kimse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 hafta beles varmis direk actim oyunu. rogue ile girmicem desem de bi girip raid filan yaptım hemen sdfs. aldılar sansıma.

neyse asil soruma geliyim. simdi kesin bi karakter kasicam. tank olsun istiyorum ama biliyorum ki arada bayıcam dps'e donucek filan ve kesinlikle ama kesinlikle pvp de yapcam.

dk mı, warrior mı? bana guclu ve zayıf yanlarını suanki duruma ve deisikliklere, beklentilere gore yazabilirmisiniz? tank, dps ve pvp yonunden. tabi hangisi daha cok isteniyor vs. bunları da yazıverin bi zahmet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu dakka ben oyuna geri dönsem ve yeni char açıcak olsam tek oynayacağım char PALADIN olurdu. pala tank oyhş cnm bebeeem. tek oynamadıım karakter yani.. ve çok da seviyorum pala tank..

onun dışında bi mage bi shamanım var. über düber. daha ne olsun..

hem mage hem shaman lvlarım.
magele dpste çoşar şamanla pvpye doyardım. şaman dps ne alemde? olmadı şaman heal oh ftw..

ama dediim gibi yeni char her türlü pala tank ow ye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...