barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 en son totc varken bırakmıstım oyunu. rogue oynuyordum. bu sıralar feci ozledim oyunu. soyle bir girsem oynasam filan diyorum. fakat gunde max 1 saat giricem oyuna. iste bu yuzden ek paket gelene kadar gunde 1er saat filan oynayarak yeni bir karakter kasayim diyorum. rogue ile girsem simdi raid veya ciddi pvp yapmak isticem ona da zaman yok. kafa da yormak istemiyorum. diyecegim su yeni karakterim tank olsun istiyorum ama pvp de yapıcam..ek pakette tabiki. kafamdan warrior geciyor ama karar veremedim. sizin fikirler neler. hangisini acsam tank olarak? warrior en eglenceli tank olarak duydum, pvp'si de eglenceli gibi. ama bi konu acayim sizin de fikirleri sorayim dedim. hem belki oyunun ne kadar baydıgını hatırlarım fln konusursak da donmem sdfs. ya da tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 şu saatten sonra sevgiline "özledim" desen hiç bi anlam ifade etmez lan heralde. olum napıosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sdfds. abi dramatik baslik koydum ki ilgi ceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kisisel ve kız mevzuu sanip gelebilir insanlar her an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ulan kimse bakmadı. oynamıyorum lan vazgectim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 biz de seni özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bence bekle o arasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aramadi kermit. nankor cıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bedava 7 gün vermiş daha ne yapıcaktı ya? bence artık adımı sen atmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 iste ne soylicegimi bilemedim bunca zaman sonra. ondan actim topik. paticik bana class ayarla diye geldim buralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 warrior al. pata küte ağızlarını kırarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 PvP yapıcan, tank olsun istiyorsun, zamanın kısıtlı, yeni kasacaksın, zaten bir adet level 80 charın var. Hocam senin durumun "DK, DK, DK" diye bağırıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 LOLADIN kas. Her devrin classı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Güya DK hero class, güya herkesin bir DK charı olacaktı ama nedense herkesin bir paladin charı var :D. Bizim server hele iyi abardı artık. VoA'ya pugla girersem kesin 10+ paladin oluyor raidde şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 10+ nedir, twisting netherde paladin bulamıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 FreEmoon said: Güya DK hero class, güya herkesin bir DK charı olacaktı ama nedense herkesin bir paladin charı var :D. Bizim server hele iyi abardı artık. VoA'ya pugla girersem kesin 10+ paladin oluyor raidde şaka gibi.sizin server hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Chromaggus - Aly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Chromaggus ta Ally ler voa yapabiliyormu ki :) ne zaman baksam hoorde ta wg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 1/3 gibi bir oran var VoA zamanı olarak ortalama. Alyler tembel, bütün çarşamba bizde kalan VoA insanların işlerini bitirmesi ile tamamen horda bırakılıyor. Sonra pazartesi gibi insanlar gene VoA sayıklamaya başlayınca tekrar alıyoruz herkes altları ile yapınca gene uğramıyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 aynen freemoonun dedigi gibi bir kere voa alalım direk alt ust yan sag sol tum karakterle girmeye calısıyor allylar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Walrus Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Valla wg ally'larda olsa bile chromaggus'ta adamlar voa kapısına kamp kuruyo 5-6 kişi geleni geçeni kesiyolar bi fark yok.bide if'da çatılara çıkma olayı başladı hadi hayırlsı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 1 hafta beles varmis direk actim oyunu. rogue ile girmicem desem de bi girip raid filan yaptım hemen sdfs. aldılar sansıma. neyse asil soruma geliyim. simdi kesin bi karakter kasicam. tank olsun istiyorum ama biliyorum ki arada bayıcam dps'e donucek filan ve kesinlikle ama kesinlikle pvp de yapcam. dk mı, warrior mı? bana guclu ve zayıf yanlarını suanki duruma ve deisikliklere, beklentilere gore yazabilirmisiniz? tank, dps ve pvp yonunden. tabi hangisi daha cok isteniyor vs. bunları da yazıverin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ya yardım etsenize:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 şu dakka ben oyuna geri dönsem ve yeni char açıcak olsam tek oynayacağım char PALADIN olurdu. pala tank oyhş cnm bebeeem. tek oynamadıım karakter yani.. ve çok da seviyorum pala tank.. onun dışında bi mage bi shamanım var. über düber. daha ne olsun.. hem mage hem shaman lvlarım. magele dpste çoşar şamanla pvpye doyardım. şaman dps ne alemde? olmadı şaman heal oh ftw.. ama dediim gibi yeni char her türlü pala tank ow ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar