Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayao Miyazaki filmleri

Zed

Öne çıkan mesajlar

Hayao Miyazaki'nin filmlerini herkese tavsiye ediyorum. ilk başta spirited away'i izlemiştim, çok beğendim, dediler bu herifin bütün filmleri aşmış, princess mononoke'yi izledim, o da çok güzeldi. az önce de Laputa: Castle in the Sky'ı izledim, o da çok hoşuma gitti. adamın 86 yılında yaptığı film şimdi bile bu kadar etkiliyosa vardır bu adamda bişeyler. zaten biraz araştırınca gördüm ki adama anime tanrısı gözüyle bakıyolar :)

spirited away'den bahsetmişken, spirited away ruhların kaçışı ismiyle türkiye'de de vizyona giriyo, bu filmi sinemada mutlaka izlemek lazım. daha önce söylemiştim ama tekrar hatırlatıyım dedim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende sana soracaktım beğendin mi çekeyim mi diye..
gerek kalmadı
Spirited Away muhteşem birşey..
Çekicem bu adamın neyi varsa.. sömürcem[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

konusu çekmediği halde imdb ve anime sitelerindeki yorumlar öve öve bitirememiş, gelirse gideceğim sanırım. 65 yaşındaki babam sıkılmaz umarım.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler'leri (herhalde ilk 20 dk'lik) yazdıracaktın az daha arcane.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

benim okuduğum sitede de öyle yazıodu
öylesine çekmiştim çekicek bişe bulamadığımdan
çizgifilm olduğu için en azından çizimleri incelerim dediydim :)
spoiler olamayacak şekilde en azından bi de "beklenmedik olaylarlar olur" gibi üstü kapalı bi cümle yazsalar eminim daha çok ilgi çeker[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Sanırım ya topic yanlış açılmış ya da konu sonradan sapmış : Grave of Fireflies Miyazaki yönetmenliğinde bir film değil , olması gereken hali şu : Miyazaki'nin yönetmediği filmlerden , Studio Ghibli filmlerinden birisi.

Neticede Stüdyo ve Yönetmen faktörü farklı şeylerdir : Her Dreamworks filmini Steven Spielberg'in yönetmiş olmaması gibi... Ghost in the Shell 2 de yanılmıyorsam Ghibli stüdyosunda yapıldı ama ne kadar Miyazaki filmidir tartışılır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Dünyanın yarısı gibi bende hayranım bu adama. En son kalan iki tanesinide tamamladım yakın zamanda. "Porco Rosso"yu izlememiştim başında ilkokul öğrencileri kız yüzme takımını uçağın üzerinde zıplarken görünce düşüyordum oturduğum yerden

Hep bakıp bakıp imdb'den diyordum abi domuz ödül avcısı ne acayip konsept diye izleyince çok mutlu etti beni tavsiye ederim mekanlar huzur veriyor ki konuda gayet başarılı.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Selam

Howl's moving castle, şahane gerçekten çok başarılı. Bu thread ide okuyunca araştırayım dedim bahsi geçen DnR daki set i ama bulamadım.

Net te referans link verebilecek varmıdır?

Ben şöyle birşey buldum ama hepsiburada da

http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=miyazaki

Edit:

DnR da ise bunlar mevcut ama..

http://www.dr.com.tr/FO/SearchResult.aspx?t=Global&z=00003&q=miyazaki&p1=&p2=&k=
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...