Zed Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Hayao Miyazaki'nin filmlerini herkese tavsiye ediyorum. ilk başta spirited away'i izlemiştim, çok beğendim, dediler bu herifin bütün filmleri aşmış, princess mononoke'yi izledim, o da çok güzeldi. az önce de Laputa: Castle in the Sky'ı izledim, o da çok hoşuma gitti. adamın 86 yılında yaptığı film şimdi bile bu kadar etkiliyosa vardır bu adamda bişeyler. zaten biraz araştırınca gördüm ki adama anime tanrısı gözüyle bakıyolar :) spirited away'den bahsetmişken, spirited away ruhların kaçışı ismiyle türkiye'de de vizyona giriyo, bu filmi sinemada mutlaka izlemek lazım. daha önce söylemiştim ama tekrar hatırlatıyım dedim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Bende sana soracaktım beğendin mi çekeyim mi diye.. gerek kalmadı Spirited Away muhteşem birşey.. Çekicem bu adamın neyi varsa.. sömürcem[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 konusu çekmediği halde imdb ve anime sitelerindeki yorumlar öve öve bitirememiş, gelirse gideceğim sanırım. 65 yaşındaki babam sıkılmaz umarım.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 konusu ne yazıo ki ? bence süper konusu..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 konu şu: chihiro ve ailesi yeni bi yere taşınırlar, ve olaylar gelişir :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 spoiler'leri (herhalde ilk 20 dk'lik) yazdıracaktın az daha arcane.. :-p[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 benim okuduğum sitede de öyle yazıodu öylesine çekmiştim çekicek bişe bulamadığımdan çizgifilm olduğu için en azından çizimleri incelerim dediydim :) spoiler olamayacak şekilde en azından bi de "beklenmedik olaylarlar olur" gibi üstü kapalı bi cümle yazsalar eminim daha çok ilgi çeker[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GregowicH Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 "grave of the fireflies" da güzeldir... melankolikler izlemesin ama, dağıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 http://sinemam.net/miyazaki-filmleri-toplu-gosterimi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 D&R'da gördüm geçen gün tesadüfen, Miyazaki Collection yapmışlar. =) filmlerin dvdleri var yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Hangi D&R da rasladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 nerde gördun direk atlarım! grave of the fireflies öldürmez süründürür söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 O grave of the fireflies'ı izleyip de ağlamayanı dövüyorlarmış , doğru mu ? İzlesek ağlar mıyız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ağlamak için izleme ama izlemek için ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Sanırım ya topic yanlış açılmış ya da konu sonradan sapmış : Grave of Fireflies Miyazaki yönetmenliğinde bir film değil , olması gereken hali şu : Miyazaki'nin yönetmediği filmlerden , Studio Ghibli filmlerinden birisi. Neticede Stüdyo ve Yönetmen faktörü farklı şeylerdir : Her Dreamworks filmini Steven Spielberg'in yönetmiş olmaması gibi... Ghost in the Shell 2 de yanılmıyorsam Ghibli stüdyosunda yapıldı ama ne kadar Miyazaki filmidir tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 kimse miyazaki'nin filmi dememiş ki =) grave of the fireflies "da" güzeldir demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 hmm gerçekten de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Yalnız Studio Ghibli'nin en iyi animesi Mononoke Hime'dir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Ghibli için en iyi animesi şudur demek zor aslında... çoğu çok güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icelicious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Howl's moving castle'ı tek geçerim.. walt disney ile iş birlğinde yapılmış bu anime beni animelere bağlayan ilk filmdir..heleki calcifer..gerçekten ayrı bir mizaha sahip karakter :P izlenmesini şiddetle tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 adam çok iyi çalışıyor nerdeyse hersene bir uzun metrajlı anime yapıyor, çok büyük bir usta, klasik hikayelerden çok güzel kurgular yaratıyor tam ismini hatırlamıyorum tek izlimediğim animesi tora tora idi geliba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 spirited away mükemmeldi harbiden. bi de bi dvd dergisi prenses monoko yu verdi bu ay. aldım direk. izliycem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kiki's delivery service i da öneririm cok güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Dünyanın yarısı gibi bende hayranım bu adama. En son kalan iki tanesinide tamamladım yakın zamanda. "Porco Rosso"yu izlememiştim başında ilkokul öğrencileri kız yüzme takımını uçağın üzerinde zıplarken görünce düşüyordum oturduğum yerden Hep bakıp bakıp imdb'den diyordum abi domuz ödül avcısı ne acayip konsept diye izleyince çok mutlu etti beni tavsiye ederim mekanlar huzur veriyor ki konuda gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Selam Howl's moving castle, şahane gerçekten çok başarılı. Bu thread ide okuyunca araştırayım dedim bahsi geçen DnR daki set i ama bulamadım. Net te referans link verebilecek varmıdır? Ben şöyle birşey buldum ama hepsiburada da http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=miyazaki Edit: DnR da ise bunlar mevcut ama.. http://www.dr.com.tr/FO/SearchResult.aspx?t=Global&z=00003&q=miyazaki&p1=&p2=&k= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar