Masquerade Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Futbol oyunlarını sevenler için beklenen haber nihayet geldi. EA Games, Twitter sayfasında yaptığı açıklama ile FIFA World Cup 2010'un duyurusunu gerçekleştirdi. FIFA World Cup 2010 için ilk haber geçtiğimiz aylarda gelmiş ve EA Sports'un Ocak ayında önemli bir duyuru yapacağı belirtilmişti. Bu oyunun adı her ne kadar FIFA World Cup 2010 olarak lanse edilmese de yapılan bu açıklama ile duyurulacağı tahmin ediliyordu. Oyun hakkında gelen ikinci haber ise VGA 2009'un hemen sonrasında geldi. Sektörlerinde öncülük eden iki firma Gamefly ve Amazon, satış listelerine henüz duyurusu yapılmayan FIFA World Cup 2010'u koymuş ve çıkış tarihi olarakta 27 Nisan'ı listelemişlerdi. Bu haberlerden sonra beklenen duyuru ise bugün yapıldı. EA Games'ın az önce de belirttiğimiz gibi Twitter'da duyurduğu oyuna ait ilk görseller ise yarın FIFA 10'un Facebook sayfasından yayınlanacak. 199 ülke yer alacak Oyunda yer alacak 199 ülke takımı: Afghanistan Albania Algeria American Samoa Andorra Angola Anguilla Antigua and Barbuda Argentina Armenia Aruba Australia Austria Azerbaijan Bahamas Bahrain Bangladesh Barbados Belarus Belgium Belize Benin Bermuda Bolivia Bosnia-Herzegovina Botswana Brazil British Virgin Islands Bulgaria Burkina Faso Burundi Cambodia Cameroon Canada Cape Verde Cayman Islands Chad Chile China Chinese Taipei Colombia Comoros Congo Congo DR Cook Islands Costa Rica Croatia Cuba Cyprus Czech Republic Denmark Dijibouti Dominica Dominican Republic Ecuador Egypt El Salvador England Equatorial Guinea Estonia Faroe Islands Fiji Finland France Gabon Gambia Georgia Germany Ghana Greece Grenada Guatemala Guinea Guinea-Bissau Guyana Haiti Honduras Hong Kong Hungary Iceland India Indonesia Iran Iraq Israel Italy Ivory Coast Jamaica Japan Jordan Kazakhstan Kenya Korea DRP Korea Republic Kuwait Kyrgyzstan Latvia Lebanon Lesotho Liberia Libya Liechtenstein Lithuania Luxembourg Macau Macedonia Madagascar Malawi Malaysia Maldives Mali Malta Mauritania Mauritius Mexico Moldova Mongolia Montenegro Montserrat Morocco Mozambique Myanmar Namibia Nepal Netherlands Netherlands Antilles New Caledonia New Zealand Nicaragua Niger Nigeria Northern Ireland Norway Oman Pakistan Palestine Panama Paraguay Peru Poland Portugal Puerto Rico Qatar Republic of Ireland Romania Russia Rwanda Saint Kitts and Nevis Saint Vincent and the Grenadines Samoa San Marino Sanit Lucia Saudi Arabia Scotland Senegal Serbia Seychelles Sierra Leone Singapore Slovakia Slovenia Solomon Islands Somalia South Africa Spain Sri Lanka Sudan Suriname Swaziland Sweden Switzerland Syria Tahiti Tajikistan Tanzania Thailand Timor-Leste Togo Tonga Trinidad and Tobago Tunisia Turkey Turkmenistan Turks and Caicos Islands Tuvalu UAE Uganda Ukraine Uruguay US Virgin Islands USA Uzbekistan Vanuatu Venezuela Vietnam Wales Yemen Zambia Zimbabwe http://www.youtube.com/watch?v=WDKLazhpSv4&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=cQ0MMwkWYDo&feature=player_embedded-Muhteşem bir futbol sahası.Önceki sahalarımız yeterince iyi değildi ve biz sahaların süper görünmesini sağladık. -Işıklandırma ve çevre.Işıklandırmadaki değişiklerle herşeyin gerçekçi görünmesini sağladık. -Kamera flaşları.Taraftarların kamera flaşları kullandığını görebileceğiz. -Pankartlar.Taraftarlar pankartlarını kaldırıp maç atmosferine dahil olacaklar. -Taraftarlara yakın çekimler olacak ve coşkularını veya üzüntülerini görebileceğiz. -Konfetiler tribünlerden inebilecek ve maç esnasında hep sahada olacak. -Flamalar(ince uzun bayrak) maç atmosferi yaratacaklar. -Yedek kulübesi.Artık yedek kulübeleri boş değil futbolcularla dolu olacak. -Yayın grafikleri.FIFA turnuvalarındaki aynı manşetlerle karşılaşacağız. -Gol sevincine yakınlaşan kamera.Böylece gol sevinnç anını daha iyi hissedeceğiz. -Yeni oyuncular ve menajerler.Yıldız oyunculara ve menajerlere özel birçok yenilikler var.Peter Crouch gibi uzun boylu oyuncular artık haylaz bir cüce gibi görünmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ardaaaa abi çok güzel ya oynamak lazım walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 şekil çalışmışlar galiba. oynanış bok gibi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ps3 exclusive mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fifa 10 yeter.buna gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 euro güzeldi. bu da güzel olur. ama dönemsel oyunlar çok sarmaz. dünya kupası bittikten sonra gidip world cup oynamak... euroe bittikten sonra euro oynamak hep garip gelmiştir bana :D fifa11'i beklemek en güzeli. bunun da demosunu oynarız.. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Demo psn'de. Şahane olmuş. Bu böyle ise Fifa 11 nasıl olur acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Qchiji6gW24&playnext_from=TL&videos=GnUzzZ5DG-Y&feature=sub hjerpseth esiyo yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oha cok sahane gorunuyor. acaba alınır mı yani düşündürtüyosun ama 40 pound be ea yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fifa 11 i bekliyorum bunu alamam hiç.world cup 98 den beri international oynamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ben fifa 10 u bununla takaslamayi dusunuyorum. demosunda gordugum kadariyla oynanis cok daha iyi world cup ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 oyunu, beceremedikleri pc platformuna çıkarmayarak doğru bir tercih yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 10 mac falan yapmısımdır heralde. oyun bayağı kolaylaşmış. world class'ta yeniyorum italya'yı zorlanmadan. her şut gol oluyor diyebilirim, finesse shot'a hiç gerek kalmıyor artık. arada teknik direktörleri falan göstermesi aa ne iyi vs diyordum başlarda, ama sonra nasıl fifa 2010'da gökyüzünü gösteriyorsa oyuncu değiştirirken, bunda da sürkeli aynı görüntüyü göstermeye başladı, sıktı daha şimdiden. ilk intibayı sürdüremedi biraz daha uzun süre oynayınca. vazgeçtim direk almaktan. p.s. fifa 2010'dan iyi tabi de, o kadar da deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Ben bayagı eglenceli buldum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 biri bana alsın lan bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 müziğe tav oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 uzunca oynayan varsa birkaç soru soracam, şu oyunun özürlüler tarafından tasarlanmış eşleşme sisteminde değişiklik ve internet sağlamken EA serverlarından bağlantı kopma durumu var mı ? kalecilerin zeka seviyesi 1 gıdım olsa da arttırılmış mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 fifa10'u kırdıktan sonra fifa 11'e kadar oynamam diye kendi kendime söz vermiştim lakin kahrolsun içimdeki futbol sevgisi diyip gidip aldım bugün tek kelimeyle harika FIFA10'a göre çok daha iyi, kaleciler daha iyi artık ve oynanabilirlik biraz daha zor. Görsellik için birşey demeyeceğim zaten, harika bir deneyim her maç, bunun dışında özellikle birebir mücadeleler fifa10'a göre bayağı geliştirilmiş. ben fazlasıyla memnun kaldım. mutlaka deneyin, ha birde kafamda soru var, mesela bu oyunda ülke puanları bizim kayıtlı olduğumuz ülkeye göre mi artıyor yoksa o ülkenin milli takımıyla oynandığı takdirde mi artıyor ? misal ben abd'ye kayıtlıyım ama türkiye ile maç yaptım, Türkiye'ye mi yazılacak benim kazandığım yoksa ABD'ye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 hatta kaleciler harika ötesi lan, yine mallıkları oluyor ama bugün 7 maç yaptım, bir kere kaleci hatasından veya kitlenmesinden ötürü gol yemedim, ya da atamadım. Aşırtma golleri bile içeri almıyor artık kendi elleriyle kaleciler, defanslarda bu tip pozisyonlarda çok iyi kademeye giriyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ilk o moda girdiğinde hangi ülkeyi destekliyorsunuz diye sormuş olması lazım. Leaders dan girdiğinde sıramaladaki yeri gösteriyor orada yanında hangi ülkenin bayrağı varsa o ülkeye gidiyor puanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ha türkiye'yi seçtim o zaman sadfsd güzel, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 fifa 10 da golümüzü yemeden kaçtın dark.fifa 11 de gorusuruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 world cup'ta yeriz sdfsd kaç kere maça çağırdım lan herkesi birde, kimse gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 sen benim psnde yoksun:) world cupa para vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar