Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dakota fanning değil miydi la o kız? dünyalar savaşındaki bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Filmdeki daha doğrusu kitaptaki genç kızlara verilen mesajlar da mükemmel ya . Mesela o inanılmaz herkesin taptığı yakışıklı Edward'ımız kız sevişmek istese bile evlenmeden olmaz diyor yani neymiş kızlar evlenene kadar bekleyecekmişiz. Bide şey mesajı çok güzel bütün erkekler sizin peşinizde koşar asla başka kızlarla çıkmazlar bişey yaşamazlar sizin muşmula suratınıza bayılırlar kalkıp sevgiliniz evlenme teklif edip kabul ettikten sonra başka bi çocuğu bile öpseniz üstüne ben onu da seviyorum ama seni daha da çok seviyorum deseniz bile çocuk boşver ya der. Benim isyanım bu kitabı yazıp gerizekalı genç kızlara bu aptal mesajı verip milyon dolarlar kazanan o karıya. Not: Evet spoiler var ama zaten filmi izleyecek kaç kişi var ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bende kız arkımın zorlamasıyla torrentten izleyenlerdenim. hatta 2. filmi izlemedim... Beni zorlayan kız bazı sahneelrde uyuyakaldı, öyle kötü bir film işte. Ayrıca bellayla bi üçlü yapsınlarda huzura ersinler. esmer oğlan teklif etti, bella yatkın, edvardda zaten gavat. paylaşın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 jacob 92liymiş lan, vay anası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 http://farm3.static.flickr.com/2271/2283037825_25c1308cba.jpg evrimmi deniyordu?hala svmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
voodoo_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 çok komik bir filmdi.gülmekten bayıldık. işkence gibiydi. hele bella nın jakop'u vampirlerin oldugu partiye çagırdıgı sahnede koptuk en komiği ise bella'nın edwart'tan evlenme teklifi almasının akabinde olayı jakop'un görmesi, bella'nın edwart'tan ayrılarak jakop'ı teselli etmeye gitmesi ve küçücük çocugun dudaklarına yapışmasıydı. ne dengesiz kız yav çiçegi böcegi kurdu vampiri hepsi aşık oluyo.bu nası iş anlamadık gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bella aşırı kaşar bir karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 blade babaya soleyin de sunlarin mekani bassin yeterla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LadyDarbanville Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 vasat olmuş, kitapları okumamalıydım ancak o zaman çekilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Silphatos said: blade babaya soleyin de sunlarin mekani bassin yeterla Peki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 http://www.people.com/people/article/0,,20614722,00.html bak ne oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Anne Rice ekip kursun o ekibin basinda olmazsam namerdim desin ki temizleyin su andavallari aninda yani bir gecede tertemiz. Nedir bu guzelim kan efsanesini o igrenc gereksiz kitaplarla baltalamak ve gay vampirler turetmek. WOD a SAYGINIZ OLSUN BIRAZ!!! Cok kizdim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Kız arkadaş Breaking Down part 2'ye gitmek istedi yarın, ben ilkini izlemedim. "izle" emrini aldım, oturdum izliyorum. Yahu filmin yarısına kadar evlilik ve oynaşmalarını izledim. Nasıl film lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=nnYPqippKVw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 İlk Twilight'ı sevmiştim ama burda vampir ailemizin gözlerini açık kahverengi yapıcaz diye sıçmışlar tiplerine. Bokum gibi hepsi eheheheheheh bunu söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 blade var mi bu bolumde? varsa izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Yarın gitçem hacılar.Çok heyecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 LathspeLL said: Kız arkadaş Breaking Down part 2'ye gitmek istedi http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash3/71097_115004555201983_3863667_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Gittik, saçmalığı izledik geldik, sonu kötü sayılmazdı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Bızımkını yolladım arkadasıyla ızledı geldı. Hiç gelemem abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bizimki tıvaylayt eklips dedi hemen o an yüzüğü çıkartıp tezgahın üstüne koydum hemen yanıma koşup tam yüzüğü koyarken elime sarıldı, "önce cümlemi bitirmeme izin ver" dedi gözlerindeki yaşlar yalvarırcasına titreşiyordu çatık kaşlarımın altından bakıp "tamam öyleyse, bitir bakalım cümleni" dedim "tıvaylayt eklips," dedi, "hayatımda gördüğüm en kötü film olabilir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Eclipse'i bilmiyorumda breaking down part 1 öyle olabilir cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 asflkjasf sonunda güldüm. bi orası iyidi hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 breaking down part 2 ye gittim bugun. ben boylesine bir seyi tatmadim. gitmeyin, dvdripde beklemeyin, uyurken izleyin en kotu, uykunuzun en derin yerinde otomatik acilsin film ayarlayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar