di Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 genel olarak rezil bi seri bu ya. bella da super kasar bi tip bu arada. biraz daha ugrassa kimsenin kavga etmesine gerek kalmazdi aslinda filmde. savasma sevisten yol cikip hepsini opuverirdi ki bir an yapar diye dusunmedim de degil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 DarKRideR said: filmleri öven adam çıkarsa da forumdan genel ban alması için her türlü işin peşinden koşacağım, bunu da yazayım çok beğeniyoruz biz ailecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Abi filme gittim çok güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 beğenen beğenir lan size ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 trix said: ya bu alice'i oynayan aktris hatun nedense sadece filmde gözüme güzel geliyor, imdb'den bakınca o kadar gözüme güzel gelmedi. bu film hakkaten insanı farklı gösteriyor. ya da true blood'dan süregelen bir vampir fetişizmi başladı bende. o kız cidden bir garip ya filmde uğrunda dünyaları yıktıracak bir havası var, film harici fotolarda beygir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 başlığın gidişatı endişe verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ya onu bırakında imdb oyları ne olacak =) Males 5,139 3.0 Females 3,094 6.8 Bu kadınların oranı 18 yaş altına düşünce 7.3e çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 ya oylara ne bakıyorsun. eminim 4chan ayarlamıştır birşeyler. seven sever sevmeyen sevmez abi gerilmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Malız walla, sevgilimiz istedi diye gidiyoruz:)) Gerçi o da benim istediğim filmlere gidiyor. Acep bu sefer yanımda ipod felan mı götürsem sinemaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Jacobun kaslarından istiyorum ben de damarlısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 DVD beklenebilir veya fazla kasmadan Cam'dan da izlenebilir. Sinemalık bir olay yok. Gerçi New Moon kadar da rezil değil. Ama senaryoyu yazan dallama için fazla kaygan olmayan bir kazık ayarlamak lazım. Adam/Kadın kitaptan dialogları c/p yoluyla kağıda geçirip oyunculara vermiş. Arada bazı yerleri eksik yada hatalı c/plemiş. Bu nedenle oyunculuk için bir yorum yapmak yanlış olur. Çalan müzikler 1-2 yerde biraz fazla abartılmış olmasına rağmen iyidi. Ama Ed hala gay. Ayrıca Jacob'la cadırdaki dialog için özel bir dublaj bekliyorum >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bu seriye saga denmesi bile felaket; film olaraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bir sonraki bölümde behlül konuk oyuncu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 cok kotu , nasil bayildim anlatamam, gelinlikli sahnede geberdim gulmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 kurtlarin animasyonlari guzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Twilight Vampirler de sever ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Kanuni said: cok kotu , nasil bayildim anlatamam, gelinlikli sahnede geberdim gulmekten.filmde gelinlikli sahne mi var? hakkaten uyuya kalmışım demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 çok güzel bir film.9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 cemad said: Kanuni said: cok kotu , nasil bayildim anlatamam, gelinlikli sahnede geberdim gulmekten.filmde gelinlikli sahne mi var? hakkaten uyuya kalmışım demek ki :) +1 Ben de öyle bir sahne hatırlamıyorum. Kanuni cidden gittin mi yoksa kitaptan mı kopya çekiyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 abi gelinlik fln yok hakketen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 nasi ya?? su salak sarisin kiz (sanirim edvardin kardesi) gecmisinden ve intikamindan bahsederken cat kapi aciliyor, herif altina isemis korkudan , hatun kapida gelinlikle beliriyor :) yani herhangi bir turk filminde boyle bir arabesk sahne yok :) ahahah onda fena guldum gerisinde uyudum sanirim. ya neden diye sordum kendime, hadi evlencektin asiktin falan sonra olumsuz bir vampir oldun gittin usenmedin gelinlikmi aldin kendine .. breh breh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ne cevap verdi kedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Kanuni said: nasi ya?? su salak sarisin kiz (sanirim edvardin kardesi) gecmisinden ve intikamindan bahsederken cat kapi aciliyor, herif altina isemis korkudan , hatun kapida gelinlikle beliriyor :) yani herhangi bir turk filminde boyle bir arabesk sahne yok :) ahahah onda fena guldum gerisinde uyudum sanirim. ya neden diye sordum kendime, hadi evlencektin asiktin falan sonra olumsuz bir vampir oldun gittin usenmedin gelinlikmi aldin kendine .. breh breh. Kitaptan olası bir gelinlik sahnesi(ekleselerdi daha da gülerdin) daha vardı. Sanırım herkesin aklına o geldi biran. O sahnelerin o kadar kötü olmasının nedeni de yien senaryo kırpması(bence beceriksizliği) ve bazı oyuncuların(sarışın mesela) karakterlerine uygun olmayışı. Örneğin Rosalie karakterinin taş gibi bir sarışın olması gerekiyor>:D< Ama gel gelelimki filmde kullandıkları hatun bırak güzel olmayı bırak tamamen itici(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Julia mı ne var ona hastayım ben. "The voltarie won't give a second chance diyor." Onun resimlerini nerde buluruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 olm cocuk lan o sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar