LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kelime: lens anlatan: hani ben havuza girerken hep çıkarmayı unuturum da sen de kızarsın çıkar dersin? cevaplayan: bikini? grup: nasıl ya!!! kelime: çikolata anlatan: ç ile başlayan bir tatlı? cevaplayan: çorba! anlatan: eminim çok tatlıdır! kelime: köpek balığı anlatan: denizde ne olur? cevaplayan: dalgaa! anlatan: hayır ya öyle diil hani karadada var hav hav eder? cevaplayan: ha köpek anlatan: onun denizde olanı? cevaplayan: deniz köpeği! kelime: semazen (Arkadaş Konya'dan girmiştir, Mevlana'dan çıkmıştır. Sona gelinmiştir) anlatan: ee ne denir o dönenlere işte? grup: haa semaver!! (grup oyunu bırakmıştır) kelime: tayt anlatan: baletler ne giyer? cevaplayan: tanga!!! kelime: Zebani anlatan: Allah'ın meleklerinden biri? cevaplayan: Cebrail anlatan: ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağırıştırıyor. cevaplayan: Zebrail kelime: çiçek anlatan: burnunla ne yaparsın? cevaplayan: karıştırırım! grup: tiksinççç... puhahaha... kelime: tarla anlatan: biz buğdayı nereden alırız? cevaplayan: devlet mahsul ofisi... anlatan: nasıl yaa?!!! kelime: sümüklü böcek anlatan: hani bir hayvan var spiral şeklinde bir kabuğu var cevaplayan: salyangoz anlatan: hah ona çok benziyor, ama sen nezle olunca ne akar burnundan... cevaplayan: sümük anlatan: evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var işte cevaplayan: nasıl yani hayvanın sümüğü mü var. anlatan: evet, karafatma nedir? cevaplayan: hamamböceği anlatan: hah 2. kelimeyi kes cevaplayan: böc anlatan: yok yok kelimenin tamamı cevaplayan: hamamböc anlatan: Allah belanı versin senin be... kelime: göçmen anlatan: ördekler kışın ne yapar? cevaplayan: göç eder! anlatan: "adam"ın ingilizcesini bunun sonuna getir. cevaplayan: ördekmen? anlatan: error verdim!!! kelime: Büyük İskender anlatan: Bursa nesiyle ünlü? cevaplayan: iskender anlatan: bi sıfat koy önüne cevaplayan: 1,5 iskender kelime: Mısır anlatan: Keops nerde? cevaplayan: Etiler! anlatan: Allah cezanı versin... kelime: hırçın anlatan: ya hani kızlar regl günlerinde ne olur? cevaplayan: eee ööö, sinirli anlatan: hayır, (elini kolunu oraya buraya savurmaya başlamıştır) daha kötü bişey cevaplayan: agresif, ağlamaklı anlatan: köpekler hıırrrrr der ya hani mesela cevaplayan: heh tamam hırlamak anlatan: onu biraz değiştir cevaplayan: hah! hırlamaklı anlatan: öküz puhahaha... kelime: beşik anlatan: hani alttan titretiyorsun yavruyu? grup: !!!! kelime: fitil anlatan: çocuklara sokarlar! cevaplayan: ha? ne? anlatan: oğlum böyle alttan alttan (eliyle komik şeyler yapar...) önden değil arkadan! cevaplayan: abi o ne? anlatan: fitil abi fitil! grup: heeee.... kelime: İstiklal Marşı anlatan(kız): ya hani bizim için çok önemli en önemli şeylerden biri... cevaplayan(erkek): bekaret kelime: mini etek anlatan: hani sen giyince ben kızarim? sevgiisi: sütyen... grup: ?????!! anlatan: hayır o değil ya! sevgilisi: don... anlatan: allah belanı versin!!! kelime: baraj anlatan: hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta? cevaplayan: pusu anlatan: yuh! kelime: jartiyer anlatan: bana çok yakışan bir şey. cevaplayan: herşey anlatan: canım benim. ama en çok yakışan. hani diyordun ya hep!? cevaplayan: makyaj, piercing, gözlük, kıyafet, ıvır zıvır... anlatan: Victorias Secret cevaplayan: jartiyer anlatan: evveet... rakip takım: biz çıkalım siz sevişin.
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 said: kelime: jartiyer anlatan: bana çok yakışan bir şey. cevaplayan: herşey anlatan: canım benim. ama en çok yakışan. hani diyordun ya hep!? cevaplayan: makyaj, piercing, gözlük, kıyafet, ıvır zıvır... anlatan: Victorias Secret cevaplayan: jartiyer anlatan: evveet... rakip takım: biz çıkalım siz sevişin. zhuahuhauhua
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yıllar önce, körfez savaşı'nı köfte savaşı diye okuyup sonra hani ekmekle yapılır kıyma falan diye anlatan, bilemeyip süre bittikten sonra baktığımızda nasıl bi fail olduğunu anladığımız salak bi arkadaşımız var o aklıma geldi.
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bu başlık belirli aralıklarla açılıyor sdf
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 LucifeL said: kelime: göçmen anlatan: ördekler kışın ne yapar? cevaplayan: göç eder! anlatan: "adam"ın ingilizcesini bunun sonuna getir. cevaplayan: ördekmen? anlatan: error verdim!!! kelime: Büyük İskender anlatan: Bursa nesiyle ünlü? cevaplayan: iskender anlatan: bi sıfat koy önüne cevaplayan: 1,5 iskender şunlar yasak yalnız
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kelime : glikoz anlatan : C6 H12 O6 dumur olduk helal dedik iyi aklına geldi didik. hatta pati buluşmasındaydı bu.
karasimsek Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kelime:çorba anlatan:yemekte içtiğimiz ilk şey cevaplayan:su
sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ben bir arkadaşıma Sabiha Gökçen'i anlatmaya çalışırken İstanbul hava alanlarından gittim. Adam hava alanlarını bildi, Atatürk'ü bildi, tamam diğeri dedim İsmet İnönü dedi abi asdafas.
sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Bir de klasik şey vardır.. kelime: fritöz anlatan: su kaynatma makinesi cevaplayan: fritöz. urban legend bu sdf.
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kelime : ropdöşambır anlatan : en zor kelime anlayan:ropdöşambır
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sozlukte cok klasik seyler vardi, ben hep giyme derim de giyersin, don? kelimeyi unuttum ama shdfhg.
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bizzat arkadaşım söyledi anlatan : abi evde toplaştuk diyeli naabaruk anlayamayan : grup?
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Fransuxa said: said: kelime: jartiyer anlatan: bana çok yakışan bir şey. cevaplayan: herşey anlatan: canım benim. ama en çok yakışan. hani diyordun ya hep!? cevaplayan: makyaj, piercing, gözlük, kıyafet, ıvır zıvır... anlatan: Victorias Secret cevaplayan: jartiyer anlatan: evveet... rakip takım: biz çıkalım siz sevişin. zhuahuhauhua Azmodai said: sozlukte cok klasik seyler vardi, ben hep giyme derim de giyersin, don? kelimeyi unuttum ama shdfhg.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kelime: piramit: anlatan arkadaş: hani var ya piramitler falan...
Öne çıkan mesajlar