aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bi yerden ps3 ciksa yaa, mayhem bana ps3 kazan bi kampanyadan, cekilistne bi seyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 dedim ne alaka hurriyetle :P.bana değilmiş post :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Reklam cok super yalnız.Bırde sonunda demezmı GOD OF WAR 3 sadece PLAYSTATION 3'te... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 razzRaziel said: "Max Damage" said: Hayırı işaretledim çünkü pc de oyun olayını bitirmeye çalışıyor bu tip şeyler. Bak yazarken bile tırstım ha. Konsolda oynamam ben aga total warı hürriyet okuyucu yorumu geldi sdf Tamam abi siz akşam işten gelince yorgunluk atmak için açıp oynarsınız konsolunuzda. tipik beyaz türk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yalnız bu oyun total war değil, farkındasın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Xbox alanlar oturup ağlasın MUHAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 boyle bir gelisme olmasi tabi ki cok sevindirici ama hic iki reklam arasındaki farka dikkat ettiniz mi? reklamın turkcesini izleyince bu haberi duydugumda aklima gelen ilk seyin gerceklesmis oldugunu gordum. seslendirme farklı. tabi, orjinalini aynen turkceye cevrilseydi yer yerinden oynardı herhalde! - "Tanrılar sana ihanet ettiginde, neyin var neyin yok aldılar..." - höst RÜTÜK nerede! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 türkçesinde tanrı manrı demiyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 türk aile yapısı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 güzel olmamış yaç gerçi birebir çeviremezlerdi sanırım rtük vs olaylarından dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 türkiye tv'sinde olması açısından sevindirici ama genelde tv reklamları anlamsız buluyorum bilgisayar oyunları için, zira oyuncu kitlenin genel olarak daha az tv izlediği biliniyor eskiden beri. Kaede said: geç olsun güç olmasın darth kötik namussuzu nba finallerine mw2 reklamı sokmuştu http://img97.imageshack.us/img97/363/1267548069622.jpg lmao tam olmuş kotik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yıllarca bekle dur, yapa yapa buttonmash oyunun reklamını yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Açıkçası gelişme olarak görülecek ve sektör için güzel olacak deniyorsa, Çevrim içi oyun sektöründe hizmet veren Joygame olarak, oyunumuz Son Destan için Fox TV'de reklamlar verdik. Ayrıca sinemalarda hem Son Destan hemde Wolfteam için filmler öncesinde reklam çalışmaları yaptık. Tabi ilgilenen kişiler fark etmiştir ancak, sonuçta bahsedilen konu PS3 oyunu ama F2P oyunlarını sunduğumuz için belki bazı arkadaşların ilgisini çekmiş olabilir. Oyun sektörü gelişen ve büyüyen bir sektör, yavaş yavaş TV'ye de reklamlar artacak. Aslında sinema ve diğer eğence sektörlerinden farkı da yok. Oyunlarda eğlence ve eğlence sektörünü destekleyen önemli bir dal. İnşallah GoW3'ten sonra da farklı firmalara ait reklamları görürüz. PS3'ün afiş ve ilanları da çok sağlamdır, onları da yabancı dergilerde yakalayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar