Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyonda God of War 3 Reklamı

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

razzRaziel said:

"Max Damage" said:

Hayırı işaretledim çünkü pc de oyun olayını bitirmeye çalışıyor bu tip şeyler. Bak yazarken bile tırstım ha. Konsolda oynamam ben aga total warı

hürriyet okuyucu yorumu geldi sdf

Tamam abi siz akşam işten gelince yorgunluk atmak için açıp oynarsınız konsolunuzda. tipik beyaz türk :P
Sosyal ağlarda paylaş

boyle bir gelisme olmasi tabi ki cok sevindirici ama hic iki reklam arasındaki farka dikkat ettiniz mi? reklamın turkcesini izleyince bu haberi duydugumda aklima gelen ilk seyin gerceklesmis oldugunu gordum. seslendirme farklı.

tabi, orjinalini aynen turkceye cevrilseydi yer yerinden oynardı herhalde!

- "Tanrılar sana ihanet ettiginde, neyin var neyin yok aldılar..."
- höst RÜTÜK nerede!
Sosyal ağlarda paylaş

türkiye tv'sinde olması açısından sevindirici ama genelde tv reklamları anlamsız buluyorum bilgisayar oyunları için, zira oyuncu kitlenin genel olarak daha az tv izlediği biliniyor eskiden beri.
Kaede said:

geç olsun güç olmasın
darth kötik namussuzu nba finallerine mw2 reklamı sokmuştu

http://img97.imageshack.us/img97/363/1267548069622.jpg

lmao tam olmuş kotik
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası gelişme olarak görülecek ve sektör için güzel olacak deniyorsa, Çevrim içi oyun sektöründe hizmet veren Joygame olarak, oyunumuz Son Destan için Fox TV'de reklamlar verdik. Ayrıca sinemalarda hem Son Destan hemde Wolfteam için filmler öncesinde reklam çalışmaları yaptık. Tabi ilgilenen kişiler fark etmiştir ancak, sonuçta bahsedilen konu PS3 oyunu ama F2P oyunlarını sunduğumuz için belki bazı arkadaşların ilgisini çekmiş olabilir.

Oyun sektörü gelişen ve büyüyen bir sektör, yavaş yavaş TV'ye de reklamlar artacak. Aslında sinema ve diğer eğence sektörlerinden farkı da yok. Oyunlarda eğlence ve eğlence sektörünü destekleyen önemli bir dal. İnşallah GoW3'ten sonra da farklı firmalara ait reklamları görürüz. PS3'ün afiş ve ilanları da çok sağlamdır, onları da yabancı dergilerde yakalayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...