PATA Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Aket-Atum said: hattok said: farinal neden yalan soylüyeyim ki.Hatta bi kere bıyıklarını al die uyarmıştım ahah D: batıyordu :P ama görükmüyordu yada göremiyordum :) paticiğin ilk gay itirafını mı okudum? muhtemelen bu lafından dolayı kaçıyordur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 birader bıçakla yatıcan önce terlicen sonra üşücen sonrada atleti değiştirip kendine gelicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Buyse said: hattok said: Hatta bi kere bıyıklarını al die uyarmıştım ahah D: batıyordu :P ama görükmüyordu yada göremiyordum :) ayrılma sebebini yazmış zaten adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hattok said: Derya :') Seni çok seviyorum evet liseliyim + noobum.Aşık olunca böyle oluyo malesef :) Ayrıyız :/ gülerken ağlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sevişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 cok sevismisler haci kiz sekse doyup birakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 birlikte gezip tozuosan, istediğinde sevişiosan, onun hayatında başka bi erkek yoksa, senin de başka bi kız yoksa. e bunun çıkmaktan farkı ne zaten? ben mi çok sığım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Darqainu said: cok sevismisler haci kiz sekse doyup birakmis bi daha sevişsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 çok ayıpçı bi adam oldun sen kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Redeagle said: Buyse said: hattok said: Hatta bi kere bıyıklarını al die uyarmıştım ahah D: batıyordu :P ama görükmüyordu yada göremiyordum :) ayrılma sebebini yazmış zaten adam. sakalların batıyorrrrr :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar