hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Derya :') Seni çok seviyorum evet liseliyim + noobum.Aşık olunca böyle oluyo malesef :) Ayrıyız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 lise de olucak böyle seyler üzme kendini,zamanla alısırsın,sonra düzelir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yok abi liseli değilim ya Benim yaşadığım ilişkiler 3 4 tane.Hepsi de uzun sürüyor 1 seneye yakın bu cok kısa sürdü.Birde cok uzun süre kız arkadaşsız kalınca resmen sevgiye aç kalıyorsun ya sonra sevmeye başlayınca birini bi anda herşeyin oluyor.Acı cekmek istiyorsanız süper bi yöntem ama kalp dayanmaz buna ya ben nası dayanıom bilmiyom :) Nye benden uzak durmaya calısıo beni sevdiğini söyleyip.İşin garibi arkadaşlarına fln sorduğumda yanında erkek sinek bilem olmadığı söylüyorlar paso beni sayıklayıp (tmm çok abarttım) durduğunu söylüyorlar ama nedense uzak duruyor anlamadım olayı. :( hepinizi seviyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 topicten birşey anlamamış olsam da; self-consciousness'ına(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 seviştiniz mi hiç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hattok said: yok abi liseli değilim ya Benim yaşadığım ilişkiler 3 4 tane.Hepsi de uzun sürüyor 1 seneye yakın bu cok kısa sürdü.Birde cok uzun süre kız arkadaşsız kalınca resmen sevgiye aç kalıyorsun ya sonra sevmeye başlayınca birini bi anda herşeyin oluyor.Acı cekmek istiyorsanız süper bi yöntem ama kalp dayanmaz buna ya ben nası dayanıom bilmiyom :) Nye benden uzak durmaya calısıo beni sevdiğini söyleyip.İşin garibi arkadaşlarına fln sorduğumda yanında erkek sinek bilem olmadığı söylüyorlar paso beni sayıklayıp (tmm çok abarttım) durduğunu söylüyorlar ama nedense uzak duruyor anlamadım olayı. :( hepinizi seviyorum (:D kız liseli galba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Nıck D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hattok said: Derya :') Seni çok seviyorum evet liseliyim + noobum.Aşık olunca böyle oluyo malesef :) Ayrıyız :/ kaç yaşındasın sen sincan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Fistan said: seviştiniz mi hiç ? evt çoook : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Farinal said: kaç yaşındasın sen sincan? 22 yasındayım gızda 19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hattok said: Fistan said: seviştiniz mi hiç ? evt çoook : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 hattok said: Farinal said: kaç yaşındasın sen sincan? 22 yasındayım gızda 19 22 yaşında lise? lan ben 22 yaşında mezun olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi ne lisesi ben liseli fln değilim :D orda liseliyle noob u bilerek yazdım farinal neden yalan soylüyeyim ki.Hatta bi kere bıyıklarını al die uyarmıştım ahah D: batıyordu :P ama görükmüyordu yada göremiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 fistan bizim ne kadar basit düşünen bir cinsiyet olduğumuzu belirtmiş işte. o kızın ne yapmaya çalıştığını hiçbir zaman anlayamayacaksın. :( keşke onlar da bizim gibi olsalar. gerçi o zamanda dünyanın çivisi çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 @Farinal: hattok said: yok abi liseli değilim ya ... edit: adam cevabı vermiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Batuhan_BJK said: @Farinal: hattok said: yok abi liseli değilim ya ... edit: adam cevabı vermiş zaten. Okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sevgiye aç kalmak ne lan. ananızın karnından sevgiyle mi doğdunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hattok said: yok abi liseli değilim ya Benim yaşadığım ilişkiler 3 4 tane.Hepsi de uzun sürüyor 1 seneye yakın bu cok kısa sürdü.Birde cok uzun süre kız arkadaşsız kalınca resmen sevgiye aç kalıyorsun ya sonra sevmeye başlayınca birini bi anda herşeyin oluyor.Acı cekmek istiyorsanız süper bi yöntem ama kalp dayanmaz buna ya ben nası dayanıom bilmiyom :) Nye benden uzak durmaya calısıo beni sevdiğini söyleyip.İşin garibi arkadaşlarına fln sorduğumda yanında erkek sinek bilem olmadığı söylüyorlar paso beni sayıklayıp (tmm çok abarttım) durduğunu söylüyorlar ama nedense uzak duruyor anlamadım olayı. :( hepinizi seviyorum (:D napyon heiç işte napym sen napyoon iyi walla e napyonn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hattok said: Fistan said: seviştiniz mi hiç ? evt çoook : ) gahjkdagbafasduhashduahuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hattok said: Hatta bi kere bıyıklarını al die uyarmıştım ahah D: batıyordu :P ama görükmüyordu yada göremiyordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://ak.static.dailymotion.com/dyn/preview/320x240/90539.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hattok said: farinal neden yalan soylüyeyim ki.Hatta bi kere bıyıklarını al die uyarmıştım ahah D: batıyordu :P ama görükmüyordu yada göremiyordum :) paticiğin ilk gay itirafını mı okudum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kızlarda da tüyler çıkar ama arkadaş bıyık diye abartmış galb... oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar