mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bella said: Rewendor said: Valla topic bayağı güzelmiş geç gördüm de... Şöyle bir göz atınca anladığım kadarıyla - arkadaş = bella, bi adamdan hoşlanır ama direkt yazamaz, "bi arkadaş" efsanesi başlar - kendisine yönelik durum olduğu için fazla kişisel davranır, gelen geyik cevaplara (memelerini göstersin vs gibi) kızar - adamla tanışmak için selam falan vermeyi dener çocuk sallamaz, uyuz olur, sonra ropörtaj hikayesi çıkar - sonunda gider açık açık söyler adam da yüz vermez ve "inanılmaz gerizekalı ve götü kalkık biri" olmaya terfi eder bellanın gözünde - insanlar bunu geyik malzemesi yapınca zaten sinirleri tepesinde olan bella önce intikam amaçlı "arkadaşıma sordum hepiniz abazasınız" der, kesmeyince potu "hepiniz gerizekalısınız" olarak yükseltir. Gibi geliyor uzaktan bakınca :D ben değilim. geyik cevaplara kızmadım sadece bir kendini bilmez salak dedi arkadaşıma ona kızdım. selam vermeyi falan denemedi. açık açık söylenmiş birşey de yok. gerizekalı olmasını verdiği saçma ve alakasız cevaplardan, götü kalkık olmasını ise tavrından çıkarttım. birkaç post önceki postta açıkladığım gibi sinirim üzerimdeydi o gece ve özel problemlerimi bilemezsin ilgili arkadaştan özürümü forumda diledim. gerçekten çok yaratıcıymışsın ben şu topikte yardımcı olmaya çalışan insanlara teşekkür ettim. neyin intikamı? hepiniz gerizekalısınız demedim, işte bir tane daha yarım okuma çeyrek anlama örneği. aslında ciddi cevap verilcek bir post değil ama yaptım,ama tutan tek bir cümle bile yok maalesef. inanmasan da pek umrumda değil açıkçası. tamam bellacım sen aldırma onlara msn var mıydı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 HAY LANET ÖM OLUCAKTI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 komik degilsin berk. cik disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bella said: Rewendor said: Valla topic bayağı güzelmiş geç gördüm de... Şöyle bir göz atınca anladığım kadarıyla - arkadaş = bella, bi adamdan hoşlanır ama direkt yazamaz, "bi arkadaş" efsanesi başlar - kendisine yönelik durum olduğu için fazla kişisel davranır, gelen geyik cevaplara (memelerini göstersin vs gibi) kızar - adamla tanışmak için selam falan vermeyi dener çocuk sallamaz, uyuz olur, sonra ropörtaj hikayesi çıkar - sonunda gider açık açık söyler adam da yüz vermez ve "inanılmaz gerizekalı ve götü kalkık biri" olmaya terfi eder bellanın gözünde - insanlar bunu geyik malzemesi yapınca zaten sinirleri tepesinde olan bella önce intikam amaçlı "arkadaşıma sordum hepiniz abazasınız" der, kesmeyince potu "hepiniz gerizekalısınız" olarak yükseltir. Gibi geliyor uzaktan bakınca :D ben değilim. geyik cevaplara kızmadım sadece bir kendini bilmez salak dedi arkadaşıma ona kızdım. selam vermeyi falan denemedi. açık açık söylenmiş birşey de yok. gerizekalı olmasını verdiği saçma ve alakasız cevaplardan, götü kalkık olmasını ise tavrından çıkarttım. birkaç post önceki postta açıkladığım gibi sinirim üzerimdeydi o gece ve özel problemlerimi bilemezsin ilgili arkadaştan özürümü forumda diledim. gerçekten çok yaratıcıymışsın ben şu topikte yardımcı olmaya çalışan insanlara teşekkür ettim. neyin intikamı? hepiniz gerizekalısınız demedim, işte bir tane daha yarım okuma çeyrek anlama örneği. aslında ciddi cevap verilcek bir post değil ama yaptım,ama tutan tek bir cümle bile yok maalesef. inanmasan da pek umrumda değil açıkçası. biz hepimiz abaza olduğumuz için reröre asdlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Ciddiye almayın bu kadar yahu, yarı geyik amaçlı komplo teorisi içerikli posttu benim attığım. Bunca senedir Lost falan izliyoruz o kadar komplo teorisyeni olduk biraz bi komplo arayalım dedik işte. Tutturdum mu tutturamadım mı bilmiyorum, ama tutturup tutturamadığımla da ilgilenmiyorum açıkçası, çok da önemli değil dediğin gibi :) Biraz bi rahatlayın ne bu sinir stres son mesajda bile sinir küpü, hala "çeyrek anlama" falan saldırganlık var. Ne bu sinir yahu? Friends falan izle bikaç bölüm, rahatlatır iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 olay olmuş bitmiş de herhalde en muhteşem tanışma repliği "selamunaleykum. ben ümmügülsüm. sana bi zemzem ısmarlamamı ister misin?" demek olurdu.. barmene de "bardağın içine tunus hurması atıver evladım" denilecek tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sinirli değilim, postun içinde de söylediğim gibi ciddi cevap verdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bella said: sipeyskeyk said: edit : hayır yani bir adamla tanışıcam diye oturup röportajlar hazırlayan, yalandan senaryolar üreten bir ton zahmete giren sizsiniz, komik gelince de sinirleniyosun. ya sabır. yalan değil. resmen inanılmaz şanslı kız ve denk geldi. istanbuldaki çok ünlü bir grup için çıkarılacak bir dergi bu. birini tercih etmesi gerekıyodu röp için,çocuğu etti bu kadar. denk geldi bir bakıma. işiyle aşkını karıştıran kızın yürek burkan dramı. saat 23 te kanald de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ama dasaaa olmadı şimdi............ şu topiğe yazıyosan en az bir kere arkadaş yok aslında, bella sensin aslında bahsi geçen kişi demeliydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 tamam derim.. ama hep senin istediğin olmalı değil mi? çok bencilsin bella. Peki ya ümmügülsüm'ün hiç mi düşleri yok, hiç mi hayalleri yok.. onu görmezden gelmene tahammül edemiyorum.. nalet olsun adamım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hep bana, hep bana. bencillik rulez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bella said: adam bir tane düzgün cevap verememiş.cümle bile kuramamış.rezalet.böyle bir adam tiyatroculuk yapıyor. önüne gelene kursla "tiyatrocu" denirse olacağı bu. bu meslekle uğraşan ve gönül verenler no offense plz. çok canımı sıkan bi konu da bu görünce yazıyı dayanamadım edit: ayrıca tiyatrocu ne ya tiyatro sanatçısı olcak o evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 adam baya övüldü dworg, oraları kaçırmışın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Genel bi serzenişti benimki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 tiyatrocu değil tiyatro HEKİMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ahahaha farinal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Uzanamadigimiz ciger mundardir arkadaslar. Hele cinsiyetimiz kadinsa daha bi mundar olur o ciger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 double post! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 NoTwisT said: Uzanamadigimiz ciger mundardir arkadaslar. Hele cinsiyetimiz kadinsa daha bi mundar olur o ciger. bu arada yazan kızla bella farklı kızlar cidden ikisini de ayrı ayrı tanıyorum haberin olsun edit: eagle_dnz ben kuzenim acık bırakmış kendi hesabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 biri bunu özetlese be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Jahrein said: allah iş iyce karıştı. bella şimdi multilerinden inandırıcı mesajlar atmaya falan çalıyor edikli medikli daha nelerini keşfedicez bakalım bu 1. okuma özürlüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 2. okuduğunu anlamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 3. almancısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 4. kıbrıslısın =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar