Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl tanışcam bella? bir yardım piliz.

Bella

Öne çıkan mesajlar

Bella said:

Rewendor said:

Valla topic bayağı güzelmiş geç gördüm de...

Şöyle bir göz atınca anladığım kadarıyla

- arkadaş = bella, bi adamdan hoşlanır ama direkt yazamaz, "bi arkadaş" efsanesi başlar
- kendisine yönelik durum olduğu için fazla kişisel davranır, gelen geyik cevaplara (memelerini göstersin vs gibi) kızar
- adamla tanışmak için selam falan vermeyi dener çocuk sallamaz, uyuz olur, sonra ropörtaj hikayesi çıkar
- sonunda gider açık açık söyler adam da yüz vermez ve "inanılmaz gerizekalı ve götü kalkık biri" olmaya terfi eder bellanın gözünde
- insanlar bunu geyik malzemesi yapınca zaten sinirleri tepesinde olan bella önce intikam amaçlı "arkadaşıma sordum hepiniz abazasınız" der, kesmeyince potu "hepiniz gerizekalısınız" olarak yükseltir.

Gibi geliyor uzaktan bakınca :D

ben değilim.
geyik cevaplara kızmadım sadece bir kendini bilmez salak dedi arkadaşıma ona kızdım.
selam vermeyi falan denemedi.
açık açık söylenmiş birşey de yok.
gerizekalı olmasını verdiği saçma ve alakasız cevaplardan, götü kalkık olmasını ise tavrından çıkarttım.
birkaç post önceki postta açıkladığım gibi sinirim üzerimdeydi o gece ve özel problemlerimi bilemezsin ilgili arkadaştan özürümü forumda diledim.
gerçekten çok yaratıcıymışsın ben şu topikte yardımcı olmaya çalışan insanlara teşekkür ettim. neyin intikamı?
hepiniz gerizekalısınız demedim, işte bir tane daha yarım okuma çeyrek anlama örneği.

aslında ciddi cevap verilcek bir post değil ama yaptım,ama tutan tek bir cümle bile yok maalesef.
inanmasan da pek umrumda değil açıkçası.

tamam bellacım sen aldırma onlara
msn var mıydı? =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

Rewendor said:

Valla topic bayağı güzelmiş geç gördüm de...

Şöyle bir göz atınca anladığım kadarıyla

- arkadaş = bella, bi adamdan hoşlanır ama direkt yazamaz, "bi arkadaş" efsanesi başlar
- kendisine yönelik durum olduğu için fazla kişisel davranır, gelen geyik cevaplara (memelerini göstersin vs gibi) kızar
- adamla tanışmak için selam falan vermeyi dener çocuk sallamaz, uyuz olur, sonra ropörtaj hikayesi çıkar
- sonunda gider açık açık söyler adam da yüz vermez ve "inanılmaz gerizekalı ve götü kalkık biri" olmaya terfi eder bellanın gözünde
- insanlar bunu geyik malzemesi yapınca zaten sinirleri tepesinde olan bella önce intikam amaçlı "arkadaşıma sordum hepiniz abazasınız" der, kesmeyince potu "hepiniz gerizekalısınız" olarak yükseltir.

Gibi geliyor uzaktan bakınca :D

ben değilim.
geyik cevaplara kızmadım sadece bir kendini bilmez salak dedi arkadaşıma ona kızdım.
selam vermeyi falan denemedi.
açık açık söylenmiş birşey de yok.
gerizekalı olmasını verdiği saçma ve alakasız cevaplardan, götü kalkık olmasını ise tavrından çıkarttım.
birkaç post önceki postta açıkladığım gibi sinirim üzerimdeydi o gece ve özel problemlerimi bilemezsin ilgili arkadaştan özürümü forumda diledim.
gerçekten çok yaratıcıymışsın ben şu topikte yardımcı olmaya çalışan insanlara teşekkür ettim. neyin intikamı?
hepiniz gerizekalısınız demedim, işte bir tane daha yarım okuma çeyrek anlama örneği.

aslında ciddi cevap verilcek bir post değil ama yaptım,ama tutan tek bir cümle bile yok maalesef.
inanmasan da pek umrumda değil açıkçası.

biz hepimiz abaza olduğumuz için reröre asdlkj
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddiye almayın bu kadar yahu, yarı geyik amaçlı komplo teorisi içerikli posttu benim attığım. Bunca senedir Lost falan izliyoruz o kadar komplo teorisyeni olduk biraz bi komplo arayalım dedik işte.

Tutturdum mu tutturamadım mı bilmiyorum, ama tutturup tutturamadığımla da ilgilenmiyorum açıkçası, çok da önemli değil dediğin gibi :) Biraz bi rahatlayın ne bu sinir stres son mesajda bile sinir küpü, hala "çeyrek anlama" falan saldırganlık var. Ne bu sinir yahu? Friends falan izle bikaç bölüm, rahatlatır iyi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

sipeyskeyk said:

edit : hayır yani bir adamla tanışıcam diye oturup röportajlar hazırlayan, yalandan senaryolar üreten bir ton zahmete giren sizsiniz, komik gelince de sinirleniyosun.

ya sabır.
yalan değil.
resmen inanılmaz şanslı kız ve denk geldi.
istanbuldaki çok ünlü bir grup için çıkarılacak bir dergi bu.
birini tercih etmesi gerekıyodu röp için,çocuğu etti bu kadar.
denk geldi bir bakıma.

işiyle aşkını karıştıran kızın yürek burkan dramı. saat 23 te kanald de.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

adam bir tane düzgün cevap verememiş.cümle bile kuramamış.rezalet.böyle bir adam tiyatroculuk yapıyor.

önüne gelene kursla "tiyatrocu" denirse olacağı bu.

bu meslekle uğraşan ve gönül verenler no offense plz. çok canımı sıkan bi konu da bu görünce yazıyı dayanamadım

edit: ayrıca tiyatrocu ne ya tiyatro sanatçısı olcak o evet
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...