Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sparkcaster said: ünlü değil çocuk, az ünlü biraz ünlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 o kadar ki stalker olmak istesen olamazsın, google'da arkadaşımın daha çok bilgisi vardır sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abvblizzard said: vaniLLe said: ben kapiya gelen misyonerlerle bile EHIHI seklinde muhabbet ediyorum. bende mi yamukluk? lan.. merhaba bayan ;) allah? meraba bayim ;) enan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ben gordum cocugu. hiç unlu degil. emin olun battal gazi filmlerindeki dayak yiyen figuran daha unlu. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaniLLe said: abvblizzard said: vaniLLe said: ben kapiya gelen misyonerlerle bile EHIHI seklinde muhabbet ediyorum. bende mi yamukluk? lan.. merhaba bayan ;) allah? meraba bayim ;) enan? hani efendi yaklaşında terslenmiyoduk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 misyonerin ekmekten daha çok şansı var resmen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ardeth said: gördüğün gibi olayda görebildiğim tek olası sorun matematiksel bir nicelik sorunu sdf HAYIR YANİ KIZA APTAL DEMİŞ OLUYORSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 lan benim evimin yolu yıkıldı ne şansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 biraz daha misyoner dersek çons yine voleyi çakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abvblizzard said: vaniLLe said: abvblizzard said: vaniLLe said: ben kapiya gelen misyonerlerle bile EHIHI seklinde muhabbet ediyorum. bende mi yamukluk? lan.. merhaba bayan ;) allah? meraba bayim ;) enan? hani efendi yaklaşında terslenmiyoduk ya. agirdan sattim, yoksa cok hos bi giris yaptin. eridim kismen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 konu dağılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 OH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 18 sayfa olmuş dostoyevsiki olsa toplayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 saka yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 barbu said: ben gordum cocugu. hiç unlu degil. emin olun battal gazi filmlerindeki dayak yiyen figuran daha unlu. ciddiyim. kız bu konuyu okursa çocuktan soğuyacak direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ekmek bile tanisabiliyor artık gitsin tanissin. goster ekmekin mesajını. utansın. adamin tek tanıstıgı seyler hon daki nc ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Masquerade said: Cons said: Bella said: çocuğun resmini koyayım sdfg kızı koyamam boşuna post kasmayın=) o değil de bu kızın benım arkadaşımı bence havada kapması lazım resmen sdfg pijamalı tan sağtürk HAHAHAHAHAHA ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ekmek kestane şekeri gibi çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Ardeth said: barbu said: ben gordum cocugu. hiç unlu degil. emin olun battal gazi filmlerindeki dayak yiyen figuran daha unlu. ciddiyim. kız bu konuyu okursa çocuktan soğuyacak direk niye soğusun yahu azcık ünlü sanıyoduk ama o da yokmuş diye mi hauhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Cocugun Telefonunu verıyım ? arasın konussun dırek ne kaybedıcekkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 "arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de" Benim o çocuğa tavsiyem bu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 çocuk azdan biraz daha fazla ünlü. yalnız oynadığı oyunda rolü inanılmaz iyi. tempo düştüğünde devreye girip "tempolayıcı"lık yapıyor ahah neyse böyle bir konuda tiyatro kritiği yapmayayım ama bence arkadaşın oyundan sonra falan tanışmasın. direk ünlüye yazan kız modeli olur. bambaşka bir zamanda karşılaşmaya çalışın. edit : unutmadan, testesteron overrated bir oyun. şehir tiyatrolarında çok daha komik ve çok daha iyi senaryolu oyunlar var. (Tekrar çal Sam mesela ilk aklıma gelen) Ayrıca altıdan sonra tiyato'nun oynadığı 'bence' en iyi oyun olan O.B.E.B şu sıralar tekrar sahnede. İzlediğim en iyi komedi oyunudur. Tavsiye ederim. Biletler Biletix'te, tiyatro kumbaracı yokuşu 50 numarada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yuh 19 sayfa. özet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 işte abi kesinlikle doğru mantık bu. testosteron'a mı gittin yoksa hırçın kız'a mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 testosteron'a gittim. lol yanlış yazdım oyunda o kadar vurgulamalarına rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar