Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter'da bir Türk!

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

ya yağlı güreşçi olmayacaktı da ne olacaktı allasen.
bu yurda özgü olarak kabul edilebilecek tek dövüş dalı(!) yağlı güreş
çok süper de olmuş karakter,türk olacaksa böyle olmalıydı.
van damme ın meşhur filmindeki türk tipini hatırlatırım.(hani kara kuru,ilkel tipli,iskocun toshakları patlatıyodu)

komik bi karakter olması da cok hoş.karizma cool saske gibi mi olcaktı yağlı güreşçi la.bize bile komik gelior bazı yağlı güreş hareketleri,bırakın yabancılarda gülsün,eğlensin

hareketler biraz abartı ama,olacak o kadar sf bu daha neler var.
saça bende taktım gerçi,maviye lafım yokta şekil ne be abi,kablumbaa kabuğu gibi

herneyse saygı duydum hakan abiye

umarım tutan bi karakter olr da ilerki oyunlardada görürüz.
not:el fuerteyi hiç sevmemiştim.umarım meksikalılarda hakan için öle düşünmez :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

ben ilk kampta yer alıyorum sanırım.
tamam comical bir ortam SF ortamı. ama karakterlerin hareketleri gerçek hareketlerden esinlenerek hazırlanmış oluyor. bu karakterde çok aşırı abartıya kaçılmış diye düşünüyorum. sanki SF karakteri değil de başka bir oyunun karakteriymiş gibi olmuş.
belki de Türk yağlı güreşlerini aktardıkları zaman fazla Honda/Zangief taklidi gibi gözükçek diye korkmuş da olabilirler.

lol bu posta koptum. Fazlasiyla shoto char var zaten, hakan turunde degisik grappler bence harika bisi, sirf turk oldugu icin demiyorum, degisik bir mekanigi var, farkli tarzi var, oyuna yeni boyut getirecektir.

ayrica nasil hakanin hareketleri abarti ben anlamiyorum, normal shotokan karateciler ellerinden ALEVTOPU mu firlatiyor? veya yukariya dogru aparkat atarken donerek alevlerle mi vuruyorlar? Sumocular dumduz projektil gibi ucup, rus gurescileri KASIRGALARDA AYILARLA MI GURESIYOR BE ADAM.

Mis gibi char olmus, yagli yagli.

oh mis.
Sosyal ağlarda paylaş

ben pek hoşlanmadım açıkçası
yağlı güreş falan bir dövüş oyunu için hoş bir ayrıntı
ama karakterin tasarımı türklükten çoook uzak, ayrıca diğer karakterlere bakınca insan değil lan bu diyorsunuz
zangief gibi biraz daha insan gibi çizilebilirdi yada honda gibi
akuma ile herhangi şişman bir anime karakterini birleştirmişler olmuş sana hakan

kıpkırmızı görünüşü haricinde bir kusuru yok bence
hatta tf2 karakteri bile olmaya aday
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

ya adamın petrol rezervi bulmak için dünyayı gezdiği söylenmişti tanıtım da hehe yani türk olduğu için türkiye'de bir yerde arenasını bekliyoruz fakat alakasız bir yerde bir petrol iskelesinin üstünde dövüşürse şaşırmam :)

oil öle oil değil yalnız, yağ olan oil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...