Kaijad Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ya yağlı güreşçi olmayacaktı da ne olacaktı allasen. bu yurda özgü olarak kabul edilebilecek tek dövüş dalı(!) yağlı güreş çok süper de olmuş karakter,türk olacaksa böyle olmalıydı. van damme ın meşhur filmindeki türk tipini hatırlatırım.(hani kara kuru,ilkel tipli,iskocun toshakları patlatıyodu) komik bi karakter olması da cok hoş.karizma cool saske gibi mi olcaktı yağlı güreşçi la.bize bile komik gelior bazı yağlı güreş hareketleri,bırakın yabancılarda gülsün,eğlensin hareketler biraz abartı ama,olacak o kadar sf bu daha neler var. saça bende taktım gerçi,maviye lafım yokta şekil ne be abi,kablumbaa kabuğu gibi herneyse saygı duydum hakan abiye umarım tutan bi karakter olr da ilerki oyunlardada görürüz. not:el fuerteyi hiç sevmemiştim.umarım meksikalılarda hakan için öle düşünmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bonbon: said: tamam comical bir ortam SF ortamı. ama karakterlerin hareketleri gerçek hareketlerden esinlenerek hazırlanmış oluyor. http://awesomegifs.com/wp-content/uploads/kermit-and50-cent.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kafasındaki garden state'de nat. portman'ın giydiğine benziyor http://pointlessbanter.net/wp-content/uploads/2007/12/03.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Bone said: ben ilk kampta yer alıyorum sanırım. tamam comical bir ortam SF ortamı. ama karakterlerin hareketleri gerçek hareketlerden esinlenerek hazırlanmış oluyor. bu karakterde çok aşırı abartıya kaçılmış diye düşünüyorum. sanki SF karakteri değil de başka bir oyunun karakteriymiş gibi olmuş. belki de Türk yağlı güreşlerini aktardıkları zaman fazla Honda/Zangief taklidi gibi gözükçek diye korkmuş da olabilirler. lol bu posta koptum. Fazlasiyla shoto char var zaten, hakan turunde degisik grappler bence harika bisi, sirf turk oldugu icin demiyorum, degisik bir mekanigi var, farkli tarzi var, oyuna yeni boyut getirecektir. ayrica nasil hakanin hareketleri abarti ben anlamiyorum, normal shotokan karateciler ellerinden ALEVTOPU mu firlatiyor? veya yukariya dogru aparkat atarken donerek alevlerle mi vuruyorlar? Sumocular dumduz projektil gibi ucup, rus gurescileri KASIRGALARDA AYILARLA MI GURESIYOR BE ADAM. Mis gibi char olmus, yagli yagli. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hoc gorcokco olmomos! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 arenasi 40 pinar olsun lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya adamın petrol rezervi bulmak için dünyayı gezdiği söylenmişti tanıtım da hehe yani türk olduğu için türkiye'de bir yerde arenasını bekliyoruz fakat alakasız bir yerde bir petrol iskelesinin üstünde dövüşürse şaşırmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 İsmini Polat yapsalarmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben pek hoşlanmadım açıkçası yağlı güreş falan bir dövüş oyunu için hoş bir ayrıntı ama karakterin tasarımı türklükten çoook uzak, ayrıca diğer karakterlere bakınca insan değil lan bu diyorsunuz zangief gibi biraz daha insan gibi çizilebilirdi yada honda gibi akuma ile herhangi şişman bir anime karakterini birleştirmişler olmuş sana hakan kıpkırmızı görünüşü haricinde bir kusuru yok bence hatta tf2 karakteri bile olmaya aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 DarKRideR said: ya adamın petrol rezervi bulmak için dünyayı gezdiği söylenmişti tanıtım da hehe yani türk olduğu için türkiye'de bir yerde arenasını bekliyoruz fakat alakasız bir yerde bir petrol iskelesinin üstünde dövüşürse şaşırmam :) oil öle oil değil yalnız, yağ olan oil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 yok biliyorum ama petrolcü falan deniyordu işte işadamı bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Regalya said: Şaban yılmaza benzio :D Oha aynısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 oil company iste, petrolium company değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 aga vucudunu yaglayip butungun ciplak guneste gezersen seninde derin kirmizi olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 abi petrolcu denmiyodu ITS TIME TO OIL UP diyodu trailerda iki tahmin wardi ya hakan olcakti yagli gursci yada petrol seyhi bi arap olcakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Offff abi yağ o yağ, petrol değil, yağ. adam yağ şirketi sahibi, hulisi kentmen gibi işte. Adam dünyayı gezip yenı yağ ceşitleri keşfediyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 eee nerde bunda kıllı göğüs. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 döşü gıllı olsun diye topic açalım sf forumlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 petrolcü mü şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sübyancıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Cuce said: Offff abi yağ o yağ, petrol değil, yağ. adam yağ şirketi sahibi, hulisi kentmen gibi işte. Adam dünyayı gezip yenı yağ ceşitleri keşfediyo falan. ahah petrolcu sanmıştım neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi iste iki spekulasyon vardi diyorum sf forumlarinda bi herif warsa ne dediyse cikan o hakan diye turk gelcek diyodu arap diye b tahminde vardida iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 petrolcü müymüş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 deila bi oeeeef adam zeytinyagci halis komili ornek alinmis karakter icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 eet abi, adam OIL ariyor... petrol oil degil, biligin zeytinyagi oilindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar