jonq Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 MMORPG.COM ve LAGWAR.COM yılın en iyi mmorpg oyunlarını anket yoluyla seçiyorlar.Oylama 30 Nisanda sonuçlanacak. Üyeliğiniz varsa ( ki bu bölüme bakıpta oraya üye olmayan yoktur:) ) gidin oylayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sonuç 1. Kınayt Onlayn 2. Metin 2 3. Istanbul Kıyamet vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 çogu gorsellik olan oylamaların hepsine age of conan verdim valla :) cinematic falandı wow a verdim oyumu .saund kısmına gene age of conan verdim :) ama en iyi oyun olayına gelince gene wow a verdim oda içeriginden oynanış kolaylıgından falan fistan işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/14/feature/3908 Bu senede alır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Eve alır yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 2009 da cikmislar olmali bence... yillanmis bu odulu kazanmis oyunlarin ne isi var eger yilin en iyi mmolari secimi ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Daha iyisi çıkmamış işte o yıl içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 nasi yani cikmamis ? her sene oyunlar cikiyor ornegin aion 2009 da oynadik onu degerlendirmemiz gerekir. wow ile aionu birde oyuncu oylari ile seciyorsa bu sersem siteler nasil oluyorda 100 k oyuncusu olan eve gibi bir oyun ust uste 2-3 swenedir en iyi oyun seciliyor yani asiri sacma ve inandirici degil. eve online super oyun ona lafim yok ancak oyuncu oylari ile secilmesi demek wow gibi 10milyon oyuncusu olan bir oyundan kimse oy atmamis demek. eve online 100-200 k oyuncu ile masallah her sene birinci anlamadim isi. 1000 de bir oy atsa wowdan her sene birinci olur wow. mmolari bu sekilde yillar boyunca en iyi oyun olarak secime sokamayiz bence. cikmistir expansionu gelmistir questleri buglari duzelmistir bok pusur binlerce sey. o zaman her sene yeniden re review yapsinlar her oyunu. ki bazilari yapiyor bunu ve dogrusu bu. banane be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 WoW'dan memnun olup ona oy verecek adamın o sitede işi olmaz. Sonuçta yeni oyun arayanların sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 mmo işi farklı tabii, bi oyun senelerce oynanabiliyor belki o yüzden her sene game of the year alması normal düşünülebilir ama sonuçta bilgisayar oyunlarında da bazı oyunların yeri yıllarca doldurulmuyor ama arka arkaya "game of the year" ödülünü alan olmadı.bence bu yüzden, o sene çıkanlar aday olmalo, amaç biraz da yapımcılara gaz vermek di mi? :) ha şöyle olabilir, best expansion veya best add-on gibi bi kategoride eski oyunlar değerlendirilebilir. ayrıca wow hala piyasanın lideri ona sözüm yok o konuya hiç girmeye gerek yok zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar