madcow Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 irin said: Saygılar. Nice senelere yavrum =)
Griswold Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Emek var lan (tu) çok teşekkür ederim. Doğum günümde sabah 3'te kalktım, şimdi derse oturup sabah 9 buçuk civarı cezaevinde ders vericem anasını satayım sdfgsdf.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 abi kac kişi, dğum gününü cezaevinde mahkumlarla kutlanmıştır? hamde suclu değilken? tamam türkiyede coktur ama anladın sen.
Mortis Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vaaay CEZA EVCİ oldu adam iice ya doğum günün kutlu olsun LEVENDİM ceza evinde ii ortam yap, ilerde bi sorun yaşarsan falan çağıracak adam olur kavgaya euhehu
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mortis said: vaaay CEZA EVCİ oldu adam iice ya doğum günün kutlu olsun LEVENDİM ceza evinde ii ortam yap, ilerde bi sorun yaşarsan falan çağıracak adam olur kavgaya euhehu cezaevinden kavgaya adam çağırmak? cezaevinin tam olarak ne olduğunu biliyorsun dimi
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 irin said: ''w'' yoktu=/ +rep mutlu yıllar bebeyim, helal olsun süper doğmuşsun=)
Mortis Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Sparkcaster said: Mortis said: vaaay CEZA EVCİ oldu adam iice ya doğum günün kutlu olsun LEVENDİM ceza evinde ii ortam yap, ilerde bi sorun yaşarsan falan çağıracak adam olur kavgaya euhehu cezaevinden kavgaya adam çağırmak? cezaevinin tam olarak ne olduğunu biliyorsun dimi ilerde olm ilerde, geleceğe yatırım bu , o adamlar elbet çıkacak.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 nice mutlu yillara levend! basak, sen de süpersin lan. cok datli olmus^^
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mukemmel otesi dogmussun, basarilarinin devamini diler, posetteki saclarina ellerimi sokar fingirdetirim. Saygilar basbug.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 oha kutlu oldun :) valla bakmıyordum bir süredir baktım ve bunu gürdüm NİCE SENELERE AVOKAT
Laraken Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 vay vay iyi ki doğmuşun olum tabi. aferim. : )
Öne çıkan mesajlar