escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 donanımhaber gibi başladınız lan yine :(
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 eski günlerden bu güne yorumları karşılaştırınca patinin ne kadar bittiği çok net gözüküyor. insanların açtığı topiclerle dalga geçmek. Hem de eski üyelerin elliyle. Rezalet.
gecko Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bende donanımda pcim mahvolduğuda tröllüyordunuz topiklerimi ben bişey dedim mi? hayırrr :)
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kermit said: eski günlerden bu güne yorumları karşılaştırınca patinin ne kadar bittiği çok net gözüküyor. insanların açtığı topiclerle dalga geçmek. Hem de eski üyelerin elliyle. Rezalet. :D garbage olm burası
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Aaa olymposta bı eleman vardı hatta hala var. Lakabını hatirlamiyorum şimdi. Oda 7735688 sene tip okumus sonra olymposa gelince tanistigi bı kaç adam yüzünden kalmış sevmiş oraları falan aklıma geldi. En son gordugumde çok killanmis böyle yün gibiydi saclarida çok degisikti.
Öne çıkan mesajlar