Khelben Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bizde beşiktaşı 3-0 yendik ona sevinelim bari 2 li averajda da üstünüz ayrıca ooooh net şampiyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 sinad said: İyi abi o zaman ikili averajı kaldıralım madem siz bu kadar isteklisiniz 3. olmak için buyrun olun nasılsa haftaya puan kaybeder 5. olursunuz. İkinci maç oynanmadan ikili averaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 yine başladılar gs nin kadrosu şöyle böyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Khelben said: bizde beşiktaşı 3-0 yendik ona sevinelim bari 2 li averajda da üstünüz ayrıca ooooh net şampiyonuz. sen nerden çıktın parazit yapma 2 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 BulletRide said: sinad said: İyi abi o zaman ikili averajı kaldıralım madem siz bu kadar isteklisiniz 3. olmak için buyrun olun nasılsa haftaya puan kaybeder 5. olursunuz. İkinci maç oynanmadan ikili averaj? Lig bitmeden puan durumu olmuyor mu? Arkadaşım şu an puanlar aynı mı? aynı. Beşiktaş size yasladı mı 3 tane? yasladı. eee ? Kasımpaşa mı 3. sizin hesaba göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Gs'liyim. Yaslayan taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 atlayan taraf olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bjk taraftar profiline laf atan insanlar suan acıncak durumda olduklarini görmuyorlar sanirm.. ? Eet ibb yi yendk diye sewndk,bu ibb o sizn büyk fenere neler ypti gördk..Olay ibb-keyseri fln diil..puan farkını kapatms olmamiz.. madem o kadar "müths" kadronuz var,sene basindan beri laf attıgnz beşiktaşla ndn ayni puandasnz diye sorarlar adama ?? ama cogu insan futbol tartısmayi bırak maclari bile izlemeden sadece buraya gelip "taraftrlık" yaptıgı icin,cogu zaman futbol dısında tartısmalar oluyor... suan 2li averaja bakılmayacagini söyleyen insanlar lider olnca şampiyon olms gibi sevinip,ayni puandayken sen lidersn ben liderm kavgasi yapıyolar,buda cok ironik tabiki.. Neyse maci izleyen arkadaslar varsa 2.yari takımın nasl top oynadıgını görmstr..dün burda begenlmeyen bobo ve holoskoyu da... hadi ii gecler hepnize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ben maçı izledim bjk maça çift ön libero ile başladı çok güldüm gerçekten ibb den korkmuş mustafa denizli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 LucifeL said: ben maçı izledim bjk maça çift ön libero ile başladı çok güldüm gerçekten ibb den korkmuş mustafa denizli... her maçı izlemiyorsun sanırsam sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kermit said: Khelben said: bizde beşiktaşı 3-0 yendik ona sevinelim bari 2 li averajda da üstünüz ayrıca ooooh net şampiyonuz. sen nerden çıktın parazit yapma 2 sn özlemedin mi kermit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Burda bjk nin galibiyeti konuşulurken gelip laf atıyorsunuz o zaman biraz sonra yazacaklarımıda iyi okuyun.. FB şuanda oynadığı top ile bırakın süper ligi bank asyada şampiyon olamaz. O çok büyüttüğünüz yere göğe sığdıramadığınız eufa sampiyonu olacağız diye çıktığınız yolda bank asya kalitesindeki fransız liginin bucaspor kalitesindeki takımına 2 maçta birden yenilip elendiniz. 12312312 gündür ilk defa geçen hafta maç kazandınız. Belki bu hafta bir maç daha kazanıcaksınız ondan sonra zaten puan kayıpları gelecek yine.. GS ye gelince baros ve kewell gelince ne olacağı belli olmaz iyi bir kadroları var iyi top oynamıyorlar ama baros ve kewell feci toplar takımı. Haa gelirler hemen alışırlar tam performans oynarlarmı bilemem.. Bjk ye gelirsek. güzel top oynamıyor belki (bana göre gereken herşey yapılıyor) çok gol atamıyor belki ama çok golde yemiyor. Bu kadar iç karışıklığa rağmen hala ligin zirvesinden 2 puan gerideyse ve şampiyonluk için diğer bütün takımlar kadar sanşı varsa bence bi 10 hafta daha bekleyip görmek lazım neler olacak.. Ama futbolu çok bildiğini iddia eden arkadaşlar ilk 6 sıradaki takımların fikstürlerini koyun önünüze bir bakın kim nasıl avantajlı neler yapıyor ona göre bir hesaplama yapın. misal FB daha antep kayseri eskisehir galatasaray trabzon ve beşiktaş ile oynayacak son 10 haftadaki maçları diğerleride kasımpaşa fln ki ben bjk den daha çok güveniyorum fb den puan alacağına.. hadi beşiktaş topicinde olduğumuz için onuda yazayım.. Ankaragücü, diyarbakır, sivas, manisa kolaylar. Fenerbahçe trabzon eskisehir zorlar.. yav bu fb nin fikstür avantajı yalanını kim çıkardı birde hangi kendini,futbolu bilmez buna inanıp yorum yaptıda alay konusu oldunuz. Fb nerdeyse ilk 8 dışında takımla maç yapmıyor. Bjk ligin son 6 takımıyla (ankarasporlada geçen hafta oynadık dersek) maç yapıyor.. Ha ligde kalmak için bunaltırlar diyeceksinzi haklıda olabilirsiniz.. Gönlümden son haftaki bursaspor maçında kazananın şampiyon olacağı bir maç olması geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 arkadaşlar bakın bilmiyorum niye bu kadar üzülüyorsunuz, alışık olduğunuz bir yer aslında ama beşiktaş 4. valla bakın: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=198 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 o zaman herkes için gelsin FÖGHSTÖR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 fizban said: arkadaşlar bakın bilmiyorum niye bu kadar üzülüyorsunuz, alışık olduğunuz bir yer aslında ama beşiktaş 4. valla bakın: http://www.tff.org/default.aspx?pageID=198 bi gol daha atsak üçüncüydük tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gellidus said: Burda bjk nin galibiyeti konuşulurken gelip laf atıyorsunuz o zaman biraz sonra yazacaklarımıda iyi okuyun.. FB şuanda oynadığı top ile bırakın süper ligi bank asyada şampiyon olamaz. O çok büyüttüğünüz yere göğe sığdıramadığınız eufa sampiyonu olacağız diye çıktığınız yolda bank asya kalitesindeki fransız liginin bucaspor kalitesindeki takımına 2 maçta birden yenilip elendiniz. 12312312 gündür ilk defa geçen hafta maç kazandınız. Belki bu hafta bir maç daha kazanıcaksınız ondan sonra zaten puan kayıpları gelecek yine.. GS ye gelince baros ve kewell gelince ne olacağı belli olmaz iyi bir kadroları var iyi top oynamıyorlar ama baros ve kewell feci toplar takımı. Haa gelirler hemen alışırlar tam performans oynarlarmı bilemem.. Bjk ye gelirsek. güzel top oynamıyor belki (bana göre gereken herşey yapılıyor) çok gol atamıyor belki ama çok golde yemiyor. Bu kadar iç karışıklığa rağmen hala ligin zirvesinden 2 puan gerideyse ve şampiyonluk için diğer bütün takımlar kadar sanşı varsa bence bi 10 hafta daha bekleyip görmek lazım neler olacak.. Ama futbolu çok bildiğini iddia eden arkadaşlar ilk 6 sıradaki takımların fikstürlerini koyun önünüze bir bakın kim nasıl avantajlı neler yapıyor ona göre bir hesaplama yapın. misal FB daha antep kayseri eskisehir galatasaray trabzon ve beşiktaş ile oynayacak son 10 haftadaki maçları diğerleride kasımpaşa fln ki ben bjk den daha çok güveniyorum fb den puan alacağına.. hadi beşiktaş topicinde olduğumuz için onuda yazayım.. Ankaragücü, diyarbakır, sivas, manisa kolaylar. Fenerbahçe trabzon eskisehir zorlar.. yav bu fb nin fikstür avantajı yalanını kim çıkardı birde hangi kendini,futbolu bilmez buna inanıp yorum yaptıda alay konusu oldunuz. Fb nerdeyse ilk 8 dışında takımla maç yapmıyor. Bjk ligin son 6 takımıyla (ankarasporlada geçen hafta oynadık dersek) maç yapıyor.. Ha ligde kalmak için bunaltırlar diyeceksinzi haklıda olabilirsiniz.. Gönlümden son haftaki bursaspor maçında kazananın şampiyon olacağı bir maç olması geçiyor Bu kadar sıkışma abi rahat ol biraz birde şöyle birşey var Fenerbahçe'nin oynadığı futbolla bank asya liginde bile şampiyon olmayacağını idda ediyorsun ama bu lig top oynayan takımlar belli bursa,trabzon. 2.olarak Lille dediğin takımı Bucasporla karşılaştırman senin futbol açısından kör cahil olduğunu gösterir o beğenmediğin Fransa liginin 4.sü Lyon Real Madrid'i eledi hemde yenilmeden o zaman senin mantığında Bucaspor Fransa Liginde en az ilk 5e oynar ve Fenerbahçe Lile 2maçta yenilmedi ve Lille'den böyle hezimet derecesinde kötü oynamadı özellikle buradaki maçta sadece saçma salak bi golden elendi. 3.olarak şuan Fener.Galatasaray ve Beşiktaş'ın fikstüründeki hiç bir maç kolay değil nedenleri ise artık son 10 hafta üstlerinde her ne olursa olsun 2 türlü baskı olacak 1.si hata yapma lüksü yok ve şampiyon olmak zorundayız baskısı. Bunlara ek olarak düşme potasındaki takımlarla oynanacak maçlar var,derbiler var o yüzden fisktür olarak kimsenin işi kolay değil bundan sonraki haftalarda herkes manisa,denizli,sivas,ankaragücü'nden çekinsinler bunlar tehlikede olan takımlar ve herşeylerini ortaya koyacaklar. Birde bakalım hakemlerin performansı ne olacak bu son 10 haftada bi de bu faktör var onların verecekleri kararlardaki istikrar ve doğruluk payı da çok önemli olacak. Herşey kadroda bitmiyor ki ya da oynan futbola bakılmıyor artık bu haftalarda önemli olan netice artık eğer bir takım şampiyon olacaksa camianın havası,yöneticilerin tutumu,teknik kadronun performansı,taraftarın desteği,hakemler ve en son futbolcuların göstereceği direnç öenmli olaca o yüzden şampiyon belli olana kadar söylenenler sadece tahminden öteye gitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Lucifel malesef sıkışan ben değilim o yere göğe koyamadığınız takımların durumu yüzünden sizlersiniz. Bak ben hiç iddialı birşey söylüyormuyum burdan bjk ile ilgili ama bir açıp bakın bundan 4 ay önce yazdıklarınızı göreceksiniz kim nereye nasıl sıkışmış. Lille e gelince fransa ligi gerçekten beş para etmez bir lig. Lyon real madrid i eledi normalde lille sizi eleyincemi anormal farklı skorlarla yenilmediniz aynı skorlarla elendiniz. ki o bambaşka bir konudur. Ben açıkcası son haftalarda düşmeye oynayan takımların diş göstereceği olayına inanmıyorum zaten o kalitesi o hırsı olsaydı sezon başında oynardı öyle sonradan asla kesilmezdi o yüzden o maçların kolay olduğunu düşünüyorum. O maçlarda supriz sonuçlar nasıl çıkıyor etliye sütlüye karışmayan anadolu takımları ile düşmeye oynayan takımlar arasındaki maçlarda oluyor. Hakemlerin performansına gelincede yorum bile yapmıyorum. Çatır çatır top oynarsan seni değil hakemler platini gelse elinden puanı alamaz. Haa alırsada o hakemin hakemliği gider zaten hemen. Ama büyük takımlara bu kadar ağlamak yakışmıyor gerçekten. Biraz mücadele edeceksin hakem penaltı versin diye atmayacaksın rakibe basacaksın omuz koyacaksın ama nerdee.. Neyse buraları kopyalayın sezon sonunda konuşalım yine bunlar üzerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 LucifeL said: ben maçı izledim bjk maça çift ön libero ile başladı çok güldüm gerçekten ibb den korkmuş mustafa denizli... anlamadım ki.. beşiktaş sezon başından beri 4-2-3-1 oynuyor(genelde ernst+fink ön libero), bu maçta hatta kayseriden sonra ilk kez 4-3-3 çakması bir formasyon ile çıktı(fink toroman necip orta saha toroman daha bi ön libero gibi oynuyordu) ama 20 dakika da falan döndü. korkmakla ilgisi yok sistem bu. bjk hakkında azcık bilgin olsa böyle saçma yorumlar yapmazdın :) yani uzun lafın kısası beşiktaş maça çift ön libero ile başlamadığı gibi maç başladıktan sonra sene başından beri kullandığı çift ön liberolu sisteme döndü. belediyeye özel bir durum yok. olsa olsa geçen hafta kayseriye özel bir durum olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 beşiktaş'ın çift önlibero oynaması korkaklık değil bu arada cidden. ofansif olarak çok başaraılı bir takım değiller, bari gol yemeyelim mantığında denizli de. bunda yadırganacak birşey yok, takımın şu an iyi yaptığı birşey var, onu bozmanın da pek anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Khelben said: kermit said: Khelben said: bizde beşiktaşı 3-0 yendik ona sevinelim bari 2 li averajda da üstünüz ayrıca ooooh net şampiyonuz. sen nerden çıktın parazit yapma 2 sn özlemedin mi kermit :( neyini özliyim senin. zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 gellidus said: Lucifel malesef sıkışan ben değilim o yere göğe koyamadığınız takımların durumu yüzünden sizlersiniz. Bak ben hiç iddialı birşey söylüyormuyum burdan bjk ile ilgili ama bir açıp bakın bundan 4 ay önce yazdıklarınızı göreceksiniz kim nereye nasıl sıkışmış. Lille e gelince fransa ligi gerçekten beş para etmez bir lig. Lyon real madrid i eledi normalde lille sizi eleyincemi anormal farklı skorlarla yenilmediniz aynı skorlarla elendiniz. ki o bambaşka bir konudur. Ben açıkcası son haftalarda düşmeye oynayan takımların diş göstereceği olayına inanmıyorum zaten o kalitesi o hırsı olsaydı sezon başında oynardı öyle sonradan asla kesilmezdi o yüzden o maçların kolay olduğunu düşünüyorum. O maçlarda supriz sonuçlar nasıl çıkıyor etliye sütlüye karışmayan anadolu takımları ile düşmeye oynayan takımlar arasındaki maçlarda oluyor. Hakemlerin performansına gelincede yorum bile yapmıyorum. Çatır çatır top oynarsan seni değil hakemler platini gelse elinden puanı alamaz. Haa alırsada o hakemin hakemliği gider zaten hemen. Ama büyük takımlara bu kadar ağlamak yakışmıyor gerçekten. Biraz mücadele edeceksin hakem penaltı versin diye atmayacaksın rakibe basacaksın omuz koyacaksın ama nerdee.. Neyse buraları kopyalayın sezon sonunda konuşalım yine bunlar üzerinden :) Gellidus ben hasta Fenerbahçeliyim ama sezon başından beri iddialı tek bir kelime etmedim Galatasaray maçı dışındaki ben 9 senedir her maçını takip ederim 10 maç kaçırdım 9 senede stada gitmediğim o yüzden ben Fenerbahçenin ciğerini bilirim zaten sezon başında ben böyle olacağını biliyordum. Bütün olay Daum'un bu takımın başına gelmesi ve başkanın 3 sene şampiyonuz sözünden dolayı oldu herkes gereksiz hava girdi bu sezon başı alınan Özer ve Santos haricinde gerisi hikaye zaten bunuda biliyorum. Fransa ligine gelicek olursak şampiyonlar ligine 3 takım gönderen lig senin liginden her zaman üst seviyededir hele ki o ligin 4.sü Real Madrid eliyorsa yenilmeden bu konuda tartışmam bile Türkiye ligini de Fransa liginden çok daha fazla bilindiğini de hiç zannetmiyorum. Bu arada futbol oyunu çok ilginç bir oyun ne kadar iyi oynarsan oyna mücadele edersen et bir yere ters bir top maçı da kaybedersin o yüzden Platiniye gerek kalmaz birşeylerin olması için ayrıca hakemlerin performansı çok önemli ve emin ol bu ülkede Selçuk Dereli'ye hakemlik bıraktırılmadıysa hiç bir hakemin bu sezon kötü yöneteceği maçtan sonra hakemliği de bitmez ama şunu da biliyorum 30.hafta ilk 2de Fenerbahçe ve Galatasaray olur. Şuan küme düşme hattında olan takımların bu hafta Denizli-Bursa ve Ankaragücü-Galatasaray maçları var izleyin göreceksiniz bu haftaki süprizleri kaliteye bakmıyacak bu işler artık bıçak kemiğe dayanmış durumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ermynorac said: LucifeL said: ben maçı izledim bjk maça çift ön libero ile başladı çok güldüm gerçekten ibb den korkmuş mustafa denizli... anlamadım ki.. beşiktaş sezon başından beri 4-2-3-1 oynuyor(genelde ernst+fink ön libero), bu maçta hatta kayseriden sonra ilk kez 4-3-3 çakması bir formasyon ile çıktı(fink toroman necip orta saha toroman daha bi ön libero gibi oynuyordu) ama 20 dakika da falan döndü. korkmakla ilgisi yok sistem bu. bjk hakkında azcık bilgin olsa böyle saçma yorumlar yapmazdın :) yani uzun lafın kısası beşiktaş maça çift ön libero ile başlamadığı gibi maç başladıktan sonra sene başından beri kullandığı çift ön liberolu sisteme döndü. belediyeye özel bir durum yok. olsa olsa geçen hafta kayseriye özel bir durum olmuştu. Bu yorumum sadece bu maç içindi tüm sezon adına konuşmadım ben Mustafa Denizli'nin bu maça çok ofansif çıkmasını bekledim çünkü kazanırsa Fenerle eşitliyecek puanları Galatsaray ile 2ye düşücek puan farkı benim o yüzden komiğime gitti inönünde hemde bu şekilde oynması yadırgadım Yoksa bütün sezon için yorum yapıcak olsam Beşiktaş'ın genel topiğine mesaj atardım burada maç için yorum yaparım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 30. hafta ilk 2'de hem fener hem gsnin olmasına imkan ihtimal yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 belli olmaz arkadaşım 1.lik 2.lik 3.lük 3 büyükten herhangi biri bi gazla herşeyi değiştirebilir yani sıkmayın canınızı daha çok hafta var ligin bitmesine erken konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar