xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 said: Bakım, onarım, tesis ve arıza giderme çalışmaları nedeniyle Gölbaşı'nın bazı yerlerinde 12 Mart Cuma günü elektrik kesintisi uygulanacak. Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, 12 Martta, 09.00-14.00 saatleri arasında Karşıyaka Mahallesi, Haymana Caddesi'nin Akalın Düğün Salonu ile Konya yolu ayırımı arasında kalan sokakların tamamına elektrik verilemeyeceği belirtildi. angaralıların bilgisine. ama yine iyi saatlerde veriyorlarmış. umarım aksamaz tabii. :> ama günü hiç ii deilmiş. tamda cuma.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 akalın düğün salonunun üstünde oturuyorum
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 gölbaşı dediğin haymana taraflarında bir bölge, şehir merkezinden çok uzak. gölbaşındaki elektrik kesintisinin "angara"ya ne etkisi olacak ki.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Oran sehri, İncekde etkilenebilir demek. Saat 8den beri ORAN sehrinde hali hazırda elektrik kesik belkide sebebi budur.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Bana hiç bakma hürriyetin haberi yine.
Öne çıkan mesajlar