barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ffdbilmemne codecleri vardı bende üstüne coreavc yükledim. sorun videonun altındaki siyah bant açık renk oluyo. bazen siyah oluyo her zaman değil. garip bişey ama gözüme battı ya. dediğimi göstermek için bu siyahi arkadaşı ss aldım :D ton farkı gözüme batıyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 acaba ekrandaki renge göre çerçeve rengini otomatik olarak ayarlıyor olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ama neden alt taraf sadece oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 FFMPeg'deki mkv destegini kapat, haali ile coreAVC'nin tray'de görülmesi lazım, kırmızı ffmpeg simgesi varsa trayde yanlıs yapmıssın demektir. Unuttuysan falan diye söliyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sadece heali media splitter diye bişeyin ikonu çıkıyo videoyu açınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 codecleri ayrı ayrı yüklemek yerine direk codec pack kullanmanı tavsiye ederim, k-lite codec pack gibi. birbiriyle çakışan codecleri kendisi çözebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 codecleri temizlemek için bi program var mı? tek tek uğraşmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 şöle olması lazım: right click "My Computer" -> Manage goto "Device Manager" goto "Sound, Video and Game Controllers" double click "Video Codecs" select & click "remove" for the ones you dont want restart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 O şeritler filmin kendisine ait olabilir mi? 16x9'dan geniş filmleri standarta uydurmak için bzen altına üstüne böyle şerit koyabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 şeritler filmden zaten ama alttaki şerit açık renk, siyah değil. silip klite kurayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Bone said: şöle olması lazım: right click "My Computer" -> Manage goto "Device Manager" goto "Sound, Video and Game Controllers" double click "Video Codecs" select & click "remove" for the ones you dont want restart win 7 kullanıyorum. codec bölümü yok orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 üst tarafta adamın kafasının üzerinde de ton farkı var sadece alt taraf degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 yok üst taraf normal. bs playerı kaldırdım media player ile açtım mkv yi düzgün böyle tekrar bs kurup denicem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Eğer şeritler dediğin gibi filmin kendi içinde ise, bu filmi kodekleme sırasında yapılmış bir hatadır ki?? Resimin içindeki bir şeydir yani zaten. Kontrastı felan aşırı arttırmadan kurtulamazsın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 abi ama üst taraf normal alt taraf değil? bi de başka filmde de var. gene alt taraftaki şerit açık renk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ki bs yi silince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 sil yükle dicektim bnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 evet sorun bs de yükleyince gene alt taraf aynı oldu. bazı codecler eksik filan dedi hatta ama yükletmemiştim ona rağmen aynı. demek kendinde bişey var. vlc filan mı yüklesem alt yazı atma vs hangi playerda rahat? bs den çok memnundum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 arkadaşım öyle spartacus gibi ayıp dizileri izlemeye utan mıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bsplayer kullanma zaten, mpc iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 bone efendi codec pack kullan diyorsunda hiçbir codec pack coreavc yi barındıramaz çünkü commercial kendileri ve şu anda piyasada coreavc den daha iyi bir x264 decoderı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 cccp yükleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 mkvleri (star wars clone wars 20 dakikalık diziler) bsplayerın kendi yüklediği codecler ile hiç sorunsuz izlemiştim ben. bir tek geri alma olmuyordu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 gomplayer>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 kmp + core avc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar