aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kaede yazana kadar kimse dusunmemis zaten, o kadar basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi ben ilk tanıstığımda, gelip merhaba ben axedice, yani baltazar demisti... direk böle, ben zaten hicbiseyi okumıyan biriyim nicklerin sekline bakıp falan anlıyorum, axedice'i bile anlamam zaman almısken iyice dumur olmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 eksdays yalniz dice cogul, baltazarlar yani aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Tekili die'mış. Ben de çooook uzun süreler boyunca anlayamamıştım Baltazar geyiğini, LAN Party'de birisi Baltazar demişti de jeton düşmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 son 2 post o kadar kötü ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Yabancı sitelerde asla nikimi alamıyorum ben. George'lar kapmış hep. Ben GERGE'yi bulduğumda 3 yaşında bebeydim, George'dan filan haberim yoktu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 adamın nicki sexdice değil miydi? http://images.boardgamegeek.com/images/pic160053_t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ben memnunum valla uzun ve güzel bacaklarımı ön plana çıkardığını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 utanıyorum. gorp olsa daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 "Xelee" adlı pati arkadasimiz aslinda 2001 de aldigi accountunun nicki "CelestiaL" die kullanamio sondaki L buyuk die Xelee accountunu aldi. ben Mortis i allahtan m0rt1s falan yazmamışım oysa ki tam da l33t çağındaydık o zamanlar nasıl normal yazmışım kendimleN gurur duyuorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 axedice said: Todesengel said: MADBOY fix'd Ayrıca nikimle hala gurur duyuyorum, gerçekten bir başarı hikayesiyim. SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mortis said: "Xelee" adlı pati arkadasimiz aslinda 2001 de aldigi accountunun nicki "CelestiaL" die kullanamio sondaki L buyuk die Xelee accountunu aldi. ben Mortis i allahtan m0rt1s falan yazmamışım oysa ki tam da l33t çağındaydık o zamanlar nasıl normal yazmışım kendimleN gurur duyuorum. DAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 nickimin tek kotu yani tuttugum takimi belli etmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Fenerbahçe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 dogru valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Normal account gayet babacan Xunn'du. Banlandı, tekrar açtıklarında X'i küçültmüştü zegna. Sünnet edilmiş gibi hissetmeiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Xhunarion, Gecelerin Prensi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yalnız pati ahalisinde epey bi nickten memnunsuzluk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bende dahilim bu gruba. bak yine aklima geldi. hay nickimi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Longshanks çok güzel bir nik söylemeden edemeyeceğim. ben hayatı boyunca nicki olmamış bir adamım. Malruthion Maruthin (ergen period off) bizsiziarariz spacecake(Ban!) sipeyskeyk ama çok memnunum şuanki halimden sşldkaskşdlas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 İlk izlenimim islamcı gibi olduğu için çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Maklube var, yiyek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 şaka maka ben 2004'te falan üye olmuşum buraya sanırım. TAŞINDI said: said: Syn, 11 Kasım 2005 19:17 tarihinde demiş ki: Eski Sudopçusuyum haudas bnde eski sutopçusy lisansım duruyo hala=)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 ve 17 yaşındaki imzam Roxette- Anyone şarkısının sözü olduğu için çok gururluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar