Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

European beta sign-ups to start on July 5, 2004

arcane

Öne çıkan mesajlar

said:
arcane, 04 Temmuz 2004 07:46 tarihinde demiş ki:
adamlar naapsın millet paso soruyor ki koymuşlar..
soranda hata :)

lol orası da doğru adamlar daha türkiyenin durumunu bilmiyor neresini istersek oralı mı oluyoruz diyorlar.

yahu yıllardır tabutta vampir olarak mı yaşıyorsunuz siz :)

bizimv arlığımızdan haberdar olmaları ne demek yahu. türkiyeyi bilmeyen zaten dünyadaki ülkelerin çoğunu bilmiyordur bu da onların cehaletidir.

neyse konu çok uçtu. yarın göreceğiz hangi ülkeler katılabilmiş hangi ülkeler katılamamış. ruslar katılacak mı mesela merak ediyorum. türkiyeye ayrı parantez açmaları rusya katılmıyor demektir herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Parasız MMO oynayanlar/Paralı MMO oynayanlar oranının yüksek olduğu bir ülkeye neden yatırım yapmayı istesinler diye düşünürüm ben..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

ben de başvurayım da ben kabul edilip de arcane'in kabul edilmemesi durumunda güzel muhabbet çıksın.. :)

ha bu arada birden fazla başvuru dandinisi yapmayı düşünenleri de kınıyorum.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Türkiye'den de tester almaları gayet normal çünkü Blizzardın son beta tester alımındaki politikası her çeşit tester varyasyonunu denemk. Yani en iyi makinalara yada internet hızına sahip insanları almak gibi bir saçmalık yerine her çeşit testerı alıp ve Türkiye gibi bağlantı problemi yaşayan ülkeleride (burdaki "-ler" eki tekilde olabilir :P) bu varyasyonda denemelri çok normal. Tester alımında tüm Türk Warcraft progamerların katılmasını isterim.Bol şanslar :) !
Sosyal ağlarda paylaş

ehe her ne kadar geniş kapsamlı bi test olsa da adamların desteklediği en düşük bağlantıdan daha düşük hızda bağlantıya sahip olan 33600 gençliğini (bkz: Sam) seve seve alacaklarını söylemek zor olur.

zaten önde giden, bayrak taşıyan önyargıcı blizzard düşmanı yorum katliamcısısın hehe hakkında bi mail atıp adamları bilgilendiririm, unutursun betayı :).sen bekle belki bungie bişeyler yapar sen adsl alana kadar.. :lol:[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i]
SBGG!Arcane
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...