Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 said: arcane, 04 Temmuz 2004 07:46 tarihinde demiş ki: adamlar naapsın millet paso soruyor ki koymuşlar.. soranda hata :) lol orası da doğru adamlar daha türkiyenin durumunu bilmiyor neresini istersek oralı mı oluyoruz diyorlar. yahu yıllardır tabutta vampir olarak mı yaşıyorsunuz siz :) bizimv arlığımızdan haberdar olmaları ne demek yahu. türkiyeyi bilmeyen zaten dünyadaki ülkelerin çoğunu bilmiyordur bu da onların cehaletidir. neyse konu çok uçtu. yarın göreceğiz hangi ülkeler katılabilmiş hangi ülkeler katılamamış. ruslar katılacak mı mesela merak ediyorum. türkiyeye ayrı parantez açmaları rusya katılmıyor demektir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Parasız MMO oynayanlar/Paralı MMO oynayanlar oranının yüksek olduğu bir ülkeye neden yatırım yapmayı istesinler diye düşünürüm ben..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ben de başvurayım da ben kabul edilip de arcane'in kabul edilmemesi durumunda güzel muhabbet çıksın.. :) ha bu arada birden fazla başvuru dandinisi yapmayı düşünenleri de kınıyorum.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Ben de bir kere başvurmayı düşünüyorum ya çıkarsa çıksın çıkmazsa bana ne.. Denmez di mi?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Arkadaşlar Türkiye'den de tester almaları gayet normal çünkü Blizzardın son beta tester alımındaki politikası her çeşit tester varyasyonunu denemk. Yani en iyi makinalara yada internet hızına sahip insanları almak gibi bir saçmalık yerine her çeşit testerı alıp ve Türkiye gibi bağlantı problemi yaşayan ülkeleride (burdaki "-ler" eki tekilde olabilir :P) bu varyasyonda denemelri çok normal. Tester alımında tüm Türk Warcraft progamerların katılmasını isterim.Bol şanslar :) ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ehe her ne kadar geniş kapsamlı bi test olsa da adamların desteklediği en düşük bağlantıdan daha düşük hızda bağlantıya sahip olan 33600 gençliğini (bkz: Sam) seve seve alacaklarını söylemek zor olur. zaten önde giden, bayrak taşıyan önyargıcı blizzard düşmanı yorum katliamcısısın hehe hakkında bi mail atıp adamları bilgilendiririm, unutursun betayı :).sen bekle belki bungie bişeyler yapar sen adsl alana kadar.. :lol:[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bu arada tetikte olun arkadaşlar ! her an başlayabilir ! :) F5 F5 F5 F5 F5... hehe[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Hmm şu an açılması lazım bildiğim kadarıyla normal avrupa saatinden 2 saat öndeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 CET ye göre düşünüp 1 de açılır diodum olmadı neyse tetikteyim ben çok sorun değil :D[signature][hline][i]Su biter, headshot bitmez.[i] SBGG!Arcane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 saat 3'e gelio.. :) ama yilmayin arkadaslar.. goz kapaklariniza hakim olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Öreley ama saat 4 oldu..[signature][hline] My entire life passes before her eyes.. Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ACILDI! deermisim :P yaw goz kapaklarimi zor tutuyorum. hatta tutamicam ben yatiyorum! hade bekleyenlere kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 adamlarda 9-10 olsun. yani bizim saatimizle öğlen 11-12'de başlar.[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ya warya yattim yataga aklim burda hep. uyuyamadim iyimi! hata acilmamis yatiom ben tekrar. yatagimdan kalktim paticige bir mesaj caktim bir de wow singup'a baktim sonra kivrilip yeniden yattim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 07:30 Bir gelişme yok.[signature][hline]We pull when we're pushed too far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ilk atan direk mi beta tester oluyor yahu ? niye kastınız :) bende dün saat 1 de baktım açılmamıştı yattım.Adamlar sabahlamış helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 "Testers will not be selected on a "first-come, first-served basis". ben sabahladım çünkü zaten sabahlayacaktım, gündüz işim var.işler başlamadan halletmek istiyorum.[signature][hline]We pull when we're pushed too far. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 18 yasindan buyuk olma gibi bi sart yok heralde di mi ole bisiy okumadim...yoksa ona gore anne-babamin ismini weririm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ula yattim kalttim hala bIdI bIdI ediyo bu site! tobe yarabbim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 başladı[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 neyse olduk bakalım. piyonga oynuyor gibi hissediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 kalktım siteyi açtım kapalıydı sonra bir dakka sonra felan refresh ettim açıldı :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sanırım ilk kez sozluk veya paticik disinda bi siteye baktım bilg actiktan hemen sonra eheh guzelmis anket falan bakalım ne olcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 DALIN PATiCiKLER.!!! ACILDI!!!! http://www.wow-europe.com/signup/en/wowbeta/index.php EDIT NOT: Varya o kadar heyecan yapmisimki foumu okumadan "Acildi.!!!" diye yaygarayi basmisim :-P [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 05 Temmuz 2004 12:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben 1 tane attım. daha fazla atan var mı ? (yada atılıomu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar