soulberry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 gerçi domuz eti de yemedim sdf. öyle bi his geliyo sadece. nerden kalmış aklımda bilmiyorum, bi şekilde çağrışmış.
hattok Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Tey allam yemediğin şeyi nası yemiş hissine kapılıyorsun Medyum memiş
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Domuz eti yerken jambon yemiş gibi oluyorum bende. Kızartılınca çıtır çıtır oluyor, kokusu gidiyor çünkü ._.
balon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera soulberry'nin fake'iyse eğer başarılı .
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 tutturmussunuz bi fake muhabbeti insanlara internet uzerinden camur atmak cok kolay degil mi ? hayır deiglim tabi ki tanımam kendisini
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 o zaman tanışın olmadı biz tanışalım :D
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bence elinin evrim gecirmesini beklemek senin icin daha hayırlı olur
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: bence elinin evrim gecirmesini beklemek senin icin daha hayırlı olur OO MANYAK LAF MANYAK MANYAK LAF
soulberry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 nickimi katmayın şöyle forumsal olaylara, rica ediyorum.
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: bence elinin evrim gecirmesini beklemek senin icin daha hayırlı olurhahahah laf sokmuş bana ama senle ciddi şekilde tanışmak istediğimi zannettiysen evet elimin evri gerçirmesini beklemelisin :)
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 LucifeL said: dera said: bence elinin evrim gecirmesini beklemek senin icin daha hayırlı olurhahahah laf sokmuş bana ama senle ciddi şekilde tanışmak istediğimi zannettiysen evet elimin evri gerçirmesini beklemelisin :) sıçtın bence cumle devrik
balon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 soulberry said: nickimi katmayın şöyle forumsal olaylara, rica ediyorum. niye ki?
soulberry Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 balon said: soulberry said: nickimi katmayın şöyle forumsal olaylara, rica ediyorum. niye ki? katmayın.
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 dera said: tutturmussunuz bi fake muhabbeti insanlara internet uzerinden camur atmak cok kolay degil mi ? hayır deiglim tabi ki tanımam kendisini cok kotu.
Öne çıkan mesajlar