di Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Selam, http://www.hepsiburada.com/altis-bm-3500-masaj-mekik-dambil-twister-fonksiyonlu-2-hp-motorlu-kosu-bandi-pilates-seti-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=sporaltbm3500&categoryId=19249#tablnk Sunun icin yorumda bulunur musunuz ? Fiyati cok uygun geldi. Bu olmaz derseniz yine ucuz yollu tavsiye rica ediyorum bu aletlerin dilinden anlayan varsa. Bir de su varmis alternatif olarak. Hangisi secilmeli acep ? http://www.hepsiburada.com/goodman-era-1200m-25-hp-motorlu-masajli-kosu-bandi-ab-rocket-hediyeli/productDetails.aspx?CategoryId=19249&productId=spordyn51 Neden kosu bandi sorusuna da cevap vereyim bu arada, konuyu dagitmasin o sorular; Dizlerimden hala sakatim. Kosu bandinda, asfalttan daha yumsak ve surekli duz bir zeminde kosmak tek secenegim. Bir de artik evden calisiyorum ve bilgisayar basindaki mesailerim gunluk 17 saati bulmaya baslayacak tekrardan. Kisacasi hem sakatlik hem de vakitsizlik sebebiyle kosu bandi.
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Yorum yabsanize argadasim! Lazim lan, valla.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 cok spor yapmaya hevesi olan adam cikar kosar lan. 700 küsür tlye daha güzel bisi alirsin.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 şimdi olsa 700tlim cuma günü doğumgünüm kendime küçük sürprizler yapardım
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 alma dandik olur bunlar, spor salonu gibi olmaz.
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 vaniLLe said: cok spor yapmaya hevesi olan adam cikar kosar lan. 700 küsür tlye daha güzel bisi alirsin. Disarda kosamamak zaten sorunum yapraaam. Okusana ilk mesaja dustugum notu.
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Valla 700 lira cok cidden. Ama spor salonuna da ayda minimum 150 lira para gidiyor ve ben gidemiyorum cogu zaman isten gucten dolayi. 3 aylik da pesin odeyince indirimli olsun diye girdikce giriyor. Boyle bisey alirsam 8 ya da 12 taksit olarak alacagim, daha uygun bir fiyata gelecek. Bir de evin icinde ofiste falan surekli yuruyen bir tipim zaten. Cok oturmak huyum degil pek. Boyle bisey alip bilgisayar ekranini ve TV'yi ayni anda gorebilecegim bir yere koysam molalarda cikarim ustune. Yurumeye falan hic usenmiyorum. Bu arada acil anlarda bilgisayarin basina gecebilmem lazim acilen. Durum boyle olunca spor salonu ve uzun yuruyusler de yalan oluyor.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 700 liralık koşu bandından hayır gelmez benden sölemesi. sakatım diyosun fırlatmasın bi tarafa. voit falan al
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Dandik biseyse o kadar kolay firlatamaz, 102 kiloyum measallah =P da gicirti yapiyormus diye yorum okudum simdi. Olmaz gicirti. Ne ben dayanirim ne de komsular. Voit'e baktim bi de, en ucuzu 1100 lira deyor. O daha cok =/
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Ben olsam bisiklet dusunurdum, hem antreman kalitesi, hem eklem rahatsizliklarin, hemde gurultu acisindan daha tutarli bi antreman aleti ev icin. muhtemelende es fiyatta kosu bandina kiyasla daha kaliteli olacaktir.
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Yok abi bisiklet en korkulu ruyam su anda. Cok severim esasen ama dizlerimi kirmak bile kimi zaman iskence olurken hem dizlerimi kirip hem de yuk bindirmek cok ama cok kotu sonuclanabiliyor benim icin.
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 muhtemelen oturus pozisyonu ve pedallama tekniginde bi problem vardir o halde. Basit 2-3dk lik isinma hareketlerinden sonra dogru teknikle hic biryerinin agrimamasi gerekir ham isen sirtin disinda. ama tabiki kendini en iyi sen bilirsin o ayri. peki su eliptikleri deneyen oldu mu merak ettim hareket kalitesini.
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 102 kilo olmasan 5 liralık bir tavsiyem olcaktı. İp atlamak. Ama hem kilodan dolayı hem de dizdeki sakatlıktan dolayı olmaz herhalde. di said: Bu arada acil anlarda bilgisayarin basina gecebilmem lazim acilen. Durum boyle olunca spor salonu ve uzun yuruyusler de yalan oluyor. Bunu anlamıyorum ama. 7/24 çalışıyor değilsin herhalde. Spor salonu da uzun yürüyüş de şart değil. Sadece spora vakit ayırman ve spor yapmayı kafana koyman gerekiyor. "Evde alet olsa arada yaparım" mantığı hiç bir zaman işe yaramamıştır. Çünkü bunu söylemek bile spor yapmaya hevesin ve hırsın olmadığını gösteriyor. Büyük ihtimalle Dynun'un dediği gibi bir köşede duracak, en azından kısa bir süre sonra. Benim tavsiyem ilk önce kendini iyice motive et bir şekilde. Spor yapmak isteyen her şekilde yapıyor. Ben yazlıkla su bidonlarına su doldurup bidonlarla kürek çektiğimi, barfiks çekmek için 5 kilometre uzaklıktaki parka koştuğumu biliyorum. Ha iki sene önce senin gibi düşünüp eve bir bisiklet almıştım, nerdeyse hiç kullanmadım. Edik: Eliptikler dizler için daha sağlıklı bu arada. Ayrıca üst vücudu koşua göre daha fazla çalıştırdığı için daha fazla kalori yaktırıyor (ve tabi daha fazla yoruyor).
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Eh arada uyudugumda oluyor pek tabi =) Bir de zorunlu isler icin disari cikiyorum ama elimin altinda sunucular vesaire var hemen her gun, cesitli saatlerde cesitli sorunlar yasanabiliyor. O yuzden evde kalmayi tercih ediyorum. Bisiklet, dumble degilde ozellikle kosu bandi almak istememin is haricindeki sebebi de kosu bandi ustundeyken rahat etmem ve sikilmamam. Tum olayi bu yani.
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ya ama kim aldıysa bu aletlerden şimdiye kadar hep 1 2 hafta kullanıp sonra bi kenara attı bi hevesle alınıyo sonra unutuluyo
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bak oyle demisken benim kuzende vardi oyle bi alet. hakkatten aldi kullanmadi totos. dur bi sorayim da kullanmiyorsa kargo etsin. en guzeli =)
Öne çıkan mesajlar