KahnX Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 topiği linklemeyi bırak arkadaş zaten pati üyesi arda bey olayı her an yaşanabilir ama şu sıralar bakmıyo galba adfsg kendisi çok sinirlidir anında kovar
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ahah ne tırsak adam aln, madem kovulabilcek bi konumdasın niye yakınıyosun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 epic geliyor...
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abi herkesin ayrı odası yok mu. sen odanda neden ders calisican. onlar odalarına gitsinler. normali bu degil mi. odaları yoksa kendi odanı ver. yakın arkadas diyosun zaten. ben valla oyle bir durumda direk HOOOP AILE VAR diyip bozarım.
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Epic olacak potansiyel var, post olsun. Ama harbi 1 kere çağırmadılarsa çok ayıp etmişler.
progamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ya benide alın aranıza yada çeker giderim de. Ağırlığını koy!
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kesin dayak yiyor. cevap filan gelmedigine gore
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 çözümü buldum, bi akşam eve geldiklerinde bunları içir sonra film izleyelim diye havaya sok bunları üstünüze rahat şeyler giyin sonra bunu izleyin.
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bigun hep beraber toplanip, onlar evdeyken, sizin salonda seviselim.
KahnX Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Sparkcaster said: madem kovulabilcek bi konumdasın niye yakınıyosun kirayla kalanlar yakınamaz mı arkadaşım ne alaka lan ayrıca kanka ilişkisi vs. saçmalama. en ideal çözüm arayışındayım şuan, o da aslında odama çekilmek ama kökten çözmek var.. yanımda sevişen herkesi dövmem falan mı gerekiyo ne tırsması nerde yetiştin büyüdün başlığı kendim gösterip konuşucam zaten epic temel atıyorum şuan. anlamazsa da döver evden çıkarım ne dememi bekliyosun yani şimdi başlığa asdfg tabiki gülüp geçicez hep beraber herkes kendi seksini yapmaya devam edicek
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 aquila said: bigun hep beraber toplanip, onlar evdeyken, sizin salonda seviselim. neden olmasın
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 iyi de herkes kendi sexini yapmıyor ki. onlar yapıyor sen izliyorsun.
Öne çıkan mesajlar