adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dün gittim cd key aldım dnr'dan direk cd aldım yani şimdi upgrade diyorum yazıyorum cd-key'i allta sadece kırmızı bi çizgi oluşuyo ne yanlış cd key diyo ne eksik bişi girdin diyo başka bi uyarı yok napmam gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 nerede kırmızı çizgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 add game tuşunun hemen üstünde çıkıyo ona basınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 d&r'dan cd alan bir arkadaşım daha aynı sorunu yaşadı. d&r'a geri götürdü diye hatırlıyorum, biraz problem çıkartmışlardı ama geri aldılar sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben yola çıktım ozaman aklınıza gelen başka bi yöntem varsa dnr'ın geri almama ihtimaline karşılık çözüm üretebilirsek sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Bağıracaksın çamura yatarlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 abo adam inandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Akşam haberlerde; WoW CAN ALDI! İstanbul'da worldwarcraft dehşeti, oyundaki murlocklara özenen genç dnr çalışanlarını katletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 son sözleri for the horde oldu valla gidiyorum bili abiye mailda attım yapıcak başka bişi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Hala gitmediysen skypetan ara blizz'in ücretsiz hattını falan. CD elinde olduğu için kesinlikle çözülür problemin blizz tarafından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 DNRda size yeni şifre yollıycaz bugün dediler mailimi aldılar 4:30 gibi saat 8 oldu tık yok bili abiye mail atmıştım o da dönmedi napcam ben ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 bi blizzardı ara cd kutusunda güvenlik kodunu sorup falan belki sana yeni key verirler denemekte yarar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 mail attım cd keyin ve faturaların fotoraflarını istediler yolladım sonraki gün özür dileriz buyrun yeni key'iniz dedi yolladı 2 gün içinde hallettiler şuan oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 peki nası oluyo ki bu olay ya anlamıyorum adamlar çaktırmadan açıp bakıp kapatıyolar mı ne yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hiç bi fikrim yok sanırım basım hatası gibi bişey olmuş çünkü jelatinliydi kutu açılmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar