Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/14033359.asp?gid=222 Hiç şaşırmadım, hatta bu ödülü vermiş olmalarına çok sevindim. En kötü film: Transformers: Revenge of The Fallen En kötü yönetmen: Michael Bay (Transformers: Revenge of the Fallen) Eh kötü senaryo: Transformers: Revenge of the Fallen "Megan Fox yapçaz ağa, kekeke, Transformer'ları boşver sen" diyince öyle oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ee öylede yani. haketmişti. Efsaneyi ne hallere soktular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Transformers kötüydü ama new moon daha kötüydü. Nasıl oldu da aradan sıyrıldı merak ettim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Edward diye çığlık atan milyonlarca ergen kızın gazabından korkmuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 optimus gelse ağzını burnunu kırsa bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 megan fox fazla gözükmedi ikinci filmde bencede optimuz dövsün bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 gayet güzeldi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 film gayet iyiydi abi bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Super değildi ama o kadar da kötü değildi. Transformers dan çok daha kötü filmlerde varken seçilmesi ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Seçimler filmlerin maliyetine göre değerlendiriliyorsa normal olabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 10 dolarlık bir film kötü olabilir, hatta daha kötü olabilir. Ama senin 10bin dolar harcayarak yaptığın film kötü olursa, dandiklik yarışında ipi göğüsleyen 10bin dolarlık film olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 gayet rezil bi filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bence iyiydi haksızlık bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 toggie said: gayet rezil bi filmdi New Moon'u izledin mi bilmiyorum ama izlmediysen ikisini de izleyen biri olarak söyleyeyim Transformers New Moon yanında sanat eseri gibi kalıyordu. O yüzden biraz haksızlık gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 yillarin transformersini megan fox show haline getiren ve cacik gibi olan bir filme her sey mustahak. haksizlik varsa o da maykil bayin transformersa yaptigi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 sırf kızlar edwardı beğeniyor sizi beğenmiyor diye twilighta bok atmayı bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bence baya guzel filmdi transformers. ayrıca megan'a laf atmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ed efendiyle bir problemim yok. Üstelik ikinci filmde nerdeyse hiç yoktu. Yani problem sadece tek bir karakterde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Rock said: toggie said: gayet rezil bi filmdi New Moon'u izledin mi bilmiyorum ama izlmediysen ikisini de izleyen biri olarak söyleyeyim Transformers New Moon yanında sanat eseri gibi kalıyordu. O yüzden biraz haksızlık gibi geliyor. New Moon'u neden izliyim abi? Zaten biliyodum onun kötü bir film olduğunu ve gitmedim. Transformers'ın da hayranı değilim ama bu kadar kötü de beklemiyordum. Bildiğin rezildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ulan bende transformers hayranı olarak 1080p indirdim izliicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 filmi izledimmi izlemedimmi onu bile hatırlıyamadım bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Karasakal said: 10 dolarlık bir film kötü olabilir, hatta daha kötü olabilir. Ama senin 10bin dolar harcayarak yaptığın film kötü olursa, dandiklik yarışında ipi göğüsleyen 10bin dolarlık film olur. 10bin dolar? e ucuza yapmışlar filmi ya ben de yapiim bari öle bi film ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Llama said: filmi izledimmi izlemedimmi onu bile hatırlıyamadım bak şimdi İzledinde bilinç altın filmi çabucak sildi çok moktan olduğundan efektler güzel ama civcivli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Ravena_ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Transformers 2 güzeldi,ama new moon çok kötüydü be .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar