deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Yine bana hitab eden birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinithraviel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 baya güzel şey war galiba bu sezon House of five leaves ve Yojo-han shinwa taikei çok ilginç görünüo gözüme. senko no night raid,rainbow fln 2. sırada ve tabiki gurren parallel works 2 kesin izlenicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ahah k-on s2 op/ed yıkıp geçiyor gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kaede said: b gata h kei süper olmuş kesin izleyin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kaede said: b gata h kei süper olmuş kesin izleyin ahah of heroine süper ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kaede said: ahah k-on s2 op/ed yıkıp geçiyor gene ilki kadar etkili olmasalarda ii op/ep gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 b gata h kei eğlenceliymiş, izlenir. bir de şu romance of the three kingdoms'ı bekliyorum, 52 bölüm olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 heroman 2 bölüm izledim çok kolpaymış ya...one öyle habire koluna dokunuyo heroman finish ...heroman punch...afasda tam fail olmuş kombatları....ilerde güzelleşirmi bilmem ama 2 bölüm itibariyle shift+del (td) Ichiban Ushiro no Daimaou ve B Gata H Kei gayet güzel epey güldürdü ilk bölümleri.... angel beast suzumia tadında sanki biraz... Hakuouki_Shinsengumi_Kitan edo zamanı japonyası fena değil gibi.. rainbow bekliyorum bide... eren bide şu arakawa under the bridge bak sen beğenirsin kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 arakawa under the bridge, bakemonogatari tadinda olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ichiban Ushiro no Daimaou (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bakim köprü altına madem merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 cakeonroof said: arakawa under the bridge, bakemonogatari tadinda olmus aynı studio yapıyor ana karakteri seslendirenler aynı... yani benzememesi elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Romantizm bekliyordum mindfuck çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 b gata döktürdü gene ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ironman ne zaman yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Kaede said: b gata döktürdü gene ahah of ahahahaha çok iyi gidiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ed'deki imac üzerindeki kiraz logosu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Working'i çektim iyidir umarım,Hakuouki nasıl izleyen varmı?,çizimleri güzel görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 rainbow son zamanlarda izlediğim en iç karartıcı animelerden bir tanesi oldu güzel seri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 http://www.yasamstil.com/wp-content/uploads/2009/10/emporio-armani-spring-ilkbahar-2010-000000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar