Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Death core [Kendi şarkım]

hattok

Öne çıkan mesajlar

Kendi çapımda bir takım şarkılar yapmaya calısıyorum bu sefer death core gibi bir uçuk tarzı denedim umarım beğenirsiniz.Gitarlar pert ölü de bateri resmen dinletiyor :D zaten death core u da dinletici kılan baterisi oluyor genellikle... Neyse beğenceğinizi düşünmüyorum da Baterileri en azından iflahınızı kurutacağını düşünüyorum.Bateriler ve gitarlar program ile yapılma o yüzden çok kolpa (bateriler fena değil yine de gitarlar feci kolpa)

Sosyal ağlarda paylaş

ZİLLER, ZİL KULLAN
ARRRGH
TISSS TISSS TISSS TISSS 3 dakika gider mi yahu aaaaaaaaa

Davulları süsle az hakkaten, ekmek çıkar bundan. Hiç bir şey yok davullarında bunun.

Mesela;
http://www.youtube.com/watch?v=9tfBZNHzXqM

Vokallere ben de aşırı uyuzum, burda yarı hızında falan çaldıklarından canlı kayıt koydum. Gravitylere yetememiş gerçi canlı çalarken hehe.
Teknik death gruplarında şu şarkıdaki hayvanlık yok ama şaka maka yani, ki arkadaşın maşallahı var gerçekten albüm kayıtlarında.

Deathcore sevmiyorum ama bateristleri o kadar iyi ki istisna oldu bu herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

hattok said:

varmı baba yiğit burda bunun batarisini çalarım diyen :D

düşündüğün kadar zor değil.

değilmiş hakkaten ya :D

griswold attığın video da bateriler cok güzel ya ama şöyle birşey var farketmişsindir illaki gitar ile bateri uyumu çok çok iyi.Benimkinde gitarlar çok dandik değiştirmeyi planlıyorum D: Ona göre baterileride yontabilirim.Çünkü şarkıyı yaparken ilk baterilerini yaptım sonra üzerine gitarı dayadım çok garip oldu :D bu tarz ilk defa (yani ilk bateriyi kayıt edip sonra üzerine gitar yazmayı) yapıyorum.Normalde hep gitar yazıp üzerine 2. gitar bas bateri eklerim. O yüzden çok eksik var D: evet zil sorunu gerçekten var :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...